Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.088 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cu intentie ostila (SUA 1993) Drama 89 min
486 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.322 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Ramasitele zilei(SUA 1993)Dragoste / Drama
1.718 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Omiucidere -Viata pe strada Serial SUA (1993-1999)60 min
1.908 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pentru binele lor (SUA 1993) Drama /190 min
575 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Ciocarlia (SUA 1993) Drama / 98 minute
2.065 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa spiritelor (SUA 1993) Drama 140 min
669 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Facuti unul pentru celalalt (1939) Comedie,Drama 92 min
675 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Dragoste cu forta (SUA 1993) Drama,Mister 91 min
2.617 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Te fac sa ma iubesti (SUA 1993) Theiller /Drama 92 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.03.2023  Adauga la favorite 129 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.4
   
 
Stalking Laura (1993)
Regia Michael Switzer
IMDb 6.4

Laura Black, un stagiar tanar si ambitios din Virginia, accepta un loc de munca la Kensitron Electronics International (KEI) din Silicon Valley , California. In timpul unui tur al noului ei loc de munca, Laura il intalneste pe Richard Farley, angajat de multa vreme KEI. Richard o invita la un tractor local, dar ea refuza politicos. Mai tarziu, viziteaza un apartament in Sunnyvale si este acceptata ca o noua colega de camera de actualul chirias.

In prima ei zi la birou, Richard asteapta la noua ei statie de lucru cu paine cu afine proaspat coapta pentru a-si arata afectiunile. In zilele care urmeaza, Laura se inscrie la un curs local de aerobic . Cand clasa se retrage, Richard o intalneste pe Laura in parcare si o cere sa iasa, dar ea refuza politicos si il informeaza ca relatia lor este doar profesionala.

Richard continua sa faca avansuri laurei. La un joc de softball KEI, Laura neaga inca o data ca relatia lor se extinde in afara locului de munca. In timpul jocului, noul prieten si coleg al Laurei, Glenda Moritz, ia act de pasiunea lui Richard pentru ea. De asemenea, Richard devine jignit cand observa ca Laura si Glenda se uita spre el razand.

Dintr-o scuza ca vrea sa prezinte o sarbatoare de nastere a personalului pentru Laura, Richard i se permite de la un coleg sa-si vada dosarul personal, din care afla despre ziua de nastere si adresa ei, mai tarziu aparand in apartamentul ei cu un cadou. Cand colega ei de camera spune ca ar trebui sa informeze conducerea KEI despre aparenta urmarire, Laura insista ca se poate descurca pe Richard.

Mai tarziu, Laura isi gaseste cauciucurile taiate la ea acasa. Ea suna politia despre incident si il suspecteaza pe Richard ca vinovat. Richard o confrunta mai tarziu pe Laura cu privire la suspiciunile ei. Laura se adreseaza in cele din urma conducerii KEI pentru a depune o plangere oficiala; dar conducerea o respinge. Cu toate acestea, conducerea il instruieste pe Richard sa o lase singura la serviciu, lucru pe care il ocoleste inscriindu-se la aceeasi clasa de aerobic fara munca ca Laura. Mai tarziu, Richard o fotografie pe Laura din curtea din fata casei ei si foloseste fotografiile pentru a-si face o poza cu el si cu Laura impreuna. Laura si colega ei de camera se muta intr-un apartament nou, care este inchis pentru securitate suplimentara.

Richard se strecoara mai tarziu in biroul Laurei dupa orele de program si descopera noua ei adresa, precum si dosarele ei de familie. Richard ameninta apoi ca va urmari una dintre surorile Laurei daca Laura nu accepta ca ea „este facuta pentru el". In timp ce isi viziteaza familia de Craciun, in Virginia, soseste un cadou: fotografia mai sus mentionata a celor doi impreuna. Laura depune apoi o a doua plangere la KEI la intoarcere, din nou cu putin efect.

Dupa ce a fost obligat sa participe la o sedinta de consiliere la locul de munca, un Richard infuriat o confrunta pe Laura in toaleta doamnelor dintr-un restaurant, amenintand-o ca nu i-a acceptat avansurile. Laura raporteaza incidentul conducerii KEI, iar Richard declara ca va ucide pe oricine incearca sa interfereze cu „relatiile sale private". Mai tarziu este concediat, desi Laurei i se spune ca a fost din cauza ca calitatea muncii lui a scazut.

Hartuirea continua in mod neregulat. Laura incepe sa se intalneasca cu Sam Waters, care se teme pentru siguranta Laurei. Pentru a o proteja, Sam o invata cum sa foloseasca o arma pentru autoaparare. Cand Richard intra in garajul ei si ii lasa un biletel pe parbriz, Laura il confrunta, iar el il indeparteaza cu un alt avans. La locul de munca, Laura primeste o promovare majora care este amanata atunci cand nu poate obtine autorizatia de securitate. Crezand ca intarzierea se datoreaza hartuirii lui Richard, supervizorul Laurei, Chris, o convinge pe Laura sa-i trimita acte lui Richard pentru un ordin de restrictie.

Infuriat de ordinul de restrictie, Richard cumpara numeroase arme si peste 2000 de cartuse de munitie. La locul de munca, Laura asteapta cu nerabdare urmatoarea ei aparitie la tribunal pentru ca ordinul de restrictie sa devina definitiv. In aceeasi zi, Richard ajunge la birourile KEI intr-un RV , aducand numeroase pusti, revolvere si explozibili. El isi da drum prin hol si in birourile securizate, impuscand mai multi angajati si ucigand-o pe Glenda pe parcurs. Richard intra in biroul Laurei, impuscand-o in umarul stang si lasand-o drept moarta, desi este doar inconstienta.

Unitatile SWAT sosesc si evacueaza cea mai mare parte a cladirii, desi Richard ramane ascuns cu zeci de ostatici. In timp ce negociatorul de ostatici Lt. Grijalva vorbeste cu Richard; Laura, desi slabita din cauza pierderii de sange, isi croieste drum prin birourile jefuite. Richard incearca sa-l convinga pe Lt. Grijalva ca Laura este partea vinovata pentru ca a refuzat intalnirile cu el si insista ca ea a fost cea care s-a incurcat cu el. Laura reuseste in cele din urma sa evadeze din cladire si este dusa de urgenta la un spital pentru o operatie la umar.

Richard isi continua furia, la un moment dat executand una dintre victimele sale supravietuitoare, il impusca pe Chris, fara sa stie, printr-un perete, dar ii permite si fostei sale proprietare Nancy sa paraseasca cladirea nevatamata. Richard cere un sandvis si o bautura de la autoritati in timp ce se gandeste sa se predea. Cateva ore mai tarziu, politia produce mancarea si bautura, dar Grijalva ii spune lui Richard ca nu au mijloacele adecvate pentru a i le aduce. Depasit de epuizare si deshidratare, Richard accepta sa se predea politiei. Aparent nepasator de macelul pe care l-a provocat, Richard il intreaba pe Grijalva daca crede ca Laura isi va aminti toate acestea.

Distributie
Richard Thomas ca Richard Farley
Brooke Shields ca Laura Black
Viveka Davis ca Mary Ann, colega de camera a Laurei.
William Allen Young ca Chris, managerul de sectie al Laurei la KEI
Richard Yniguez ca Lt. Grijalva, negociator de ostatici.
Scott Bryce in rolul lui Sam Waters, iubitul Laurei.
T. Max Graham ca capitanul Olson, capitanul de politie.
Tim Snay in rolul locotenentului Bannister, ofiter SWAT.
Kevin Brief ca locotenentul Mark Shegan, ofiter de politie.
Linda Emond ca Penny, persoana HR.
Dick Mueller ca Tom Black.
Merle Moores ca Donna Black.
Caroline Vinciguerra ca Sarah Black.
Donna Thomason ca Glenda Moritz, colega Laurei.
Hollis McCarthy in rolul lui Phyllis, colega Laurei.
Barbara Houston in rolul lui Nancy Hammond, colegul de munca si proprietara lui Richard.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.