Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Nostradamus (SUA 2000)Actiune SF 88 min
33 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nostradamus (SUA 2000) Actiune SF 88 min
332 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rafuiala in Seattle(SUA 2007)Actiune 42 min Partea II-
2.485 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Calea stramba (SUA 1949) Actiune,Crima 86 min
1.259 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cargoul galben (SUA 1936) Actiune 63 min
615 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mortal Kombat (SUA 2013) Aventuri,Fantastic / 118 min HD
4.964 vizite - 0 comentarii
adaugat de alina
 
  Nostradamus (SUA 2000) Aventuri SF. 88 min
285 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nostradamus (SUA 2000) Aventuri SF 88 min
698 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sterge (SUA 2013 ) Actiune SF 88 min ep 2
278 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sterge (SUA 2013 ) Actiune SF 88 min ep 1
274 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Facatorul de minuni (SUA 2000) Actiune 82 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.03.2023  Adauga la favorite 1.931 vizualizari

Nota film: 4 / 5 (2 voturi )
Nota IMDB: 7.9
   
 
The Miracle Worker (2000)
Regia
Nadia Tass

IMDB 7.9
In anii 1880, Anne Sullivan si eforturile ei de a lucra cu tanara Helen Keller . Filmul se concentreaza pe lupta lui Anne de a o scoate pe Helen, o fata oarba si prelinguala surda , din lumea ei de intuneric si tacere. Helen nu a putut comunica cu familia ei decat prin crize de furie fizicadeoarece o boala i-a luat vederea si auzul de la ea la varsta de 19 luni. Ea are voie sa manance mancarea altor persoane cu mainile ei, sa rastoarne sau sa sparga obiecte si, practic, sa faca orice doreste. Toate acestea in timp ce era privita cu mila de familia ei. Familia ei o iubeste, dar toti sunt convinsi ca este un copil mut, cu creierul moale si salbatic, cu inteligenta unui animal care nu va invata niciodata nimic. Ea abia se linisteste cu bomboane cand face o criza de furie si se indreapta catre institutionalizarea psihica intr-un azil cand Anne intra in viata ei ca ultimul efort al parintilor lui Helen de a evita inevitabilul.

Banuita de problemele ei de vedere si ramasa orfana la o varsta frageda, Anne are amestecul potrivit de otel, empatie si rabdare pentru a schimba comportamentul tanarului ei elev si pentru a-si preda limbajul. Meseria lui Anne de profesoara a lui Helen este ingreunata de tatal imperios al lui Helen, proprietarul plantatiei, capitanul Arthur, si de mama ei cu inima prea blanda, Kate, cand se indoiesc de autoritatea ei si ii contesta metodele. Scopul lui Anne este nu doar sa o invete pe Helen sa se comporte, ci sa-i ofere darul de comunicare. Folosind limbajul semnelor si semnand literele pentru a scrie cuvintele din palma deschisa a lui Helen, Annie face pasi mari spre imbunatatirea comportamentului lui Helen.

Dupa doua saptamani de locuit singura cu Helen intr-o casa mica din plantatia familiei Keller, Annie inca nu reuseste sa ajunga la o descoperire cu Helen atunci cand termenul ei este atins. In timpul cinei de intoarcere a lui Helen, ea incepe sa revina la vechile ei comportamente gresite. Anne o duce pe Helen afara, la pompa, pentru a umple un ulcior de apa pe care a varsat-o in timpul uneia dintre crizele ei, iar descoperirea mult asteptata este realizata. Helen face legatura ca cuvintele pe care Anne le-a scris in palma deschisa sunt in realitate reprezentarea comunicativa a acelor lucruri din lumea fizica din jurul ei. Cuvantul „apa" este fluidul umed care iese din pompa de apa. Prin aceasta conexiune, usa pentru comunicare este deschisa pentru Helen si acum poate supravietui si prospera in lume prin ochii si urechile celorlalti.


Distributia


Alison Elliott
Hallie Kate Eisenberg
Lucas Black
Kate Greenhouse
David Strathairn


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.