Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Harul iertarii (SUA 2010) Drama,Biografic / 88 min
1.253 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Noaptea Jonglerului (SUA 1980) Drama,Crima 101 min
2.140 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Casa rosie (SUA 1947) Drama,mister / 100 min
921 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Crash Dive (SUA 1943) Actiune,Drama / 101 min
539 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pe lacul auriu (2001) Christopher Plumme Drama 101 min
781 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Numele meu e Rocco Papaleo (1971) / Mastroiani / 101 min
2.557 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Pentru ce sa traiesti (SUA 1999) Romantic 90 min
475 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.071 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fata dragostei (SUA 1990) Drama 100 min
786 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dragostea vine incet 1 (SUA 2003 )Drama 84 min Sb lb.Ro
9.078 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Fiica raului |(SUA 2010) Drama 101 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.02.2023  Adauga la favorite 174 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.6
   
 
The River Why
Regia Matthew Leutwyler
IMDB 5.6


The River Why este o adaptare a romanului Sierra Club din 1983 de David James Duncan. Povestea majoritatii varstei se concentreaza pe un tanar pe nume Augustine „Gus" Orviston ( Zach Gilford ) si pe cautarea lui pentru un evaziv pastrav curcubeu , care este o metafora a cautarii sale interne a autocunoasterii. Amber Heard joaca rolul sau amoros, un baietel pescuit cu musca pe nume Eddy.

Filmul incepe cu Gus, un oras nemultumit, proaspat iesit din liceu. Gus si fratele sau linistit si mai mic sunt public pentru parintii sai; pescari pasionati care nu par sa gaseasca un acord asupra iubirilor lor separate pentru momeala si pescuitul cu musca. Dupa ce l-a vazut pentru scurt timp pe Eddy la o expozitie de pescuit si argumentul ei pasionat pentru a salva raurile Oregon, nelinistitul Gus s-a saturat sa se conformeze unei vieti pentru care nu se simte potrivit. Dupa o cearta exploziva cu parintii sai, Gus se muta intr-o cabana mica din tara, langa un rau. Obiectivul lui: pescuitul in fiecare zi si toata ziua. Pe masura ce incepe sa se cufunde in noua sa rutina, Gus este nedumerit sa constate ca este inca nemultumit de ceea ce a crezut intotdeauna ca este viata lui „ideala".

Acest lucru se pune peste cap atunci cand Gus face o excursie de o zi cu canoea si gaseste cadavrul unui barbat considerat disparut de ziare cu cateva saptamani mai devreme, care a murit in timp ce pescuia musca. Gus il trage inapoi la tarm, unde sunt recuperati de fortele de ordine. Pe langa faptul ca este rece si epuizat, Gus este bine din punct de vedere fizic, dar emotional este intr-o tulburare. Confruntandu-se cu adevarat cu moartea pentru prima data, Gus este coplesit de viata fara sens pe care simte ca o traieste. Se duce in oras, imbatandu-se in mod neobisnuit. Intalneste un filozof ciudat, dar prietenos, pe nume Titus. Cei doi vorbesc, iar Titus il ajuta pe Gus sa-si inteleaga nemultumirea in timp ce devine rapid prieteni. Lucrurile incep sa arate bine pentru Gus, in timp ce ii invata pe copiii din cartier sa pescuiasca si vinde muste si undite lucrate manualsa se intretina singur. Gus il vede in sfarsit pe Eddy din nou in timp ce face o plimbare. El este martor la scufundarea ei slaba si la pescuit. Pentru a-i pastra modestia, el isi lasa lucrurile si se muta intr-o locatie separata si incepe sa fluiera, astfel incat ea sa stie ca vine. Dupa o interactiune incomoda, Eddy gaseste lucrurile lui Gus pe care le-a scapat cand a vazut-o initial si pleaca cand Gus nu se uita. O Gus dezamagita inca mai pastreaza undita si pestele pe care Eddy le-a lasat in urma, in speranta ca se va intoarce. Curand dupa aceea, cand o intalnire intamplatoare cu un pescar cu musca incepator se transforma intr-un interviu improvizat pentru un ziar cu un cunoscut jurnalist local, Gus gaseste o modalitate de a-si promova jocul .faceti cumparaturi si intrati in contact cu Eddy, eliberand locatia lui si anuntand „tinerei femei care si-a lasat undita si pastravul cu el" ca este disponibil in orice moment. Pe vremea cand ofera sfaturi de pescuit, vinde echipament si, desigur, continua sa pescuiasca el insusi, Gus se trezeste aproape fericit, dar isi doreste totusi sa fie cu Eddy, care inca nu s-a intors. Cu toate acestea, dupa ce s-a intors la cabana lui intr-o zi, Gus este surprins sa-l gaseasca pe Eddy inauntru, asteptandu-l. Cei doi vorbesc si isi petrec weekendul cunoscandu-se, terminand cu un sarut. Eddy continua sa-l vada pe Gus pe masura ce cei doi se apropie.

Eddy prinde un somon Chinook mare, spre surprinderea lui Gus si spre surprinderea lui si mai mare, ii intinde undita si, dupa ce il anunta, il va vedea dupa ce se va intoarce la casa ei din orasul apropiat Portland, Oregon ., il lasa sa reflecteze in timp ce urmareste raul Chinook. Dupa o zi intreaga si cea mai mare parte a noptii, Chinook oboseste in sfarsit, lasandu-l pe Gus capabil sa-l aduca la indemana. In schimb, Gus taie firul si da drumul pestelui, realizand ca Eddy l-a pus sa faca asta pentru a-l ajuta sa inteleaga ca adevaratul sens al vietii lui nu ar putea fi niciodata ceva la fel de simplu ca pescuitul, ci sa faca ceea ce iubeste cu oamenii pe care ii iubeste. . Gasindu-l pe Eddy asteptandu-l, cei doi isi desavarsesc relatia. Eddy il conduce pe Gus la ultima piesa a puzzle-ului sau de a gasi sens in viata lui, cand ea il duce pe o mica plaja de pe rau langa cabana lui, unde este surprins si coplesit cu bucurie sa-si gaseasca familia asteptandu-l. Filmul se termina cu un Gus in cele din urma multumit, care il prezinta pe Eddy familiei sale, in timp ce toti pescuiesc impreuna.

Distributie
Zach Gilford ca Gus Orviston
Amber Heard in rolul lui Eddy
William Hurt ca Henning Hale-Orviston
Dallas Roberts ca Titus
Kathleen Quinlan ca Carolina „Ma" Carper-Orviston
Nikki DeLoach ca tanara Carolina „Ma" Carper
Brendan Robinson ca Kernie
William Devane ca „olandezul" Hines
Gattlin Griffith ca Bill Bob
Robert Zorn ca proprietarul magazinului de musca
Breanna Aleigh Grimes ca Marlene0


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.