Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.090 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Profetia Celestine (SUA 2006) Drama 99 min
191 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mortal Kombat (SUA 2013) Aventuri,Fantastic / 118 min HD
4.964 vizite - 0 comentarii
adaugat de alina
 
  Cand totul e pierdut (SUA 2013) Drama 106 min
1.631 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Spovedania (SUA 2013) Drama 89 min
246 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nebraska (SUA 2013) (2013) Drama 115 min
994 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.325 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  O, brad frumos (SUA 2013) Comedie romantica 87 min
2.636 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jimmy (SUA 2013) Drama de familie,fantezie 95 min
647 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pasii lui ( SUA 2013 ) Drama 100 min
680 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Medalionul pierdut (SUA 2013) Drama fantezista 97 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.02.2023  Adauga la favorite 182 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 4.8
   
 
The Lost Medallion
Regia Bill Muir
IMDB 4.8



Povestea incepe intr-un flashback in care un barbat care tine in mana un obiect invelit in panza fuge de un alt barbat. Barbatul sapa o groapa langa un copac si ingroapa un medalion. Filmul revine in prezent in care Billy ( Billy Unger ) se strecoara in situl arheologic al tatalui sau si incearca sa ajute la munca. I se spune sa plece, asa ca merge sa inoate cu cea mai buna prietena a lui Allie ( Sammi Hanratty). Cand se intoarce acasa, ea ii da o carte veche. Billy nu este un cititor, asa ca l-au citit impreuna. Au auzit cum medalionul a fost ingropat intr-un loc diferit de cel in care se uita tatal sau. Ei merg in padure cu detectorul de metale de casa al lui Billy, cauta. Doi barbati de la o companie rivala de arheologie i-au urmarit si isi aduc propriile detectoare de metale. Copiii se poticnesc de goons si pleaca intr-o alta directie. Se ascund in spatele unui copac mare. Detectorul se stinge si ei scot medalionul.

Goonii le descopera si ii urmaresc prin oras. Dupa un timp, copiii, crezand ca i-au pierdut pe barbati, se intorc la casa lui Billy, doar pentru a descoperi ca batranii au sosit inaintea lor si l-au legat pe tatal lui Billy. Billy striga "Mi-as fi dorit sa nu se fi intamplat niciodata toata mizeria asta!" iar medalionul ii trimite pe Billy si Allie inapoi in timp (200 de ani).

Cei doi sunt capturati si dusi intr-un sat din apropiere, unde regele satului ( Jansen Panettiere ), Huko, observa medalionul si sustine ca este al lui. Totusi, oamenii spun ca regele satului este cel care poarta medalionul; fac o petrecere pentru noua regalitate. Petrecerea este intrerupta de sosirea unei forte inamice, condusa de stramosii celor doi tipcani pe care ii intalnisera in prezent. Toti cei din sat sunt capturati, cu exceptia lui Billy, Allie, Huko si Anui.

Mai tarziu, grupul este incoltit de un rau. Allie este capturata, dar Billy accepta sa o schimbe cu medalion. Dupa schimb, copiii sar peste o cascada pentru a evita capturarea. Copiii se cearta intre ei, dar decid sa incerce sa caute ajutor de la un batran intelept, Faleaka ( James Hong ), in munti.

Inteleptul le spune ca trebuie sa indeplineasca sarcini si, in schimb, ii va invata cum sa-l invinga pe Cobra, inamicul care a atacat tabara si pe raul razboinic care ii tine pe nativi in groaza si sa primeasca medalionul inapoi. Copiii calatoresc pe insula Cobra. Pe plaja insulei Cobra, Faleaka este impuscat de o sageata si ucis.

Copiii continua sa incerce sa obtina Cobra, dar sunt capturati; de data aceasta sunt trimisi intr-o inchisoare/lagar de munca, iar Billy este inchis intr-o celula. Billy scapa si ii intalneste pe ceilalti din tabara. Ei folosesc sarcinile pe care le-au invatat de la Faleaka pentru a-i ajuta pe toti sa scape. Billy si Cobra au o ultima batalie, iar Cobra, impreuna cu medalionul, este impins intr-o groapa infernala.

Cei patru prieteni se intorc impreuna, iar Billy si Allie accepta ca sunt blocati definitiv in trecut, deoarece medalionul a disparut pentru totdeauna. Cu toate acestea, Billy isi da seama ca, din moment ce sunt in trecut, el si Allie nu mai gasesc medalionul pentru inca 200 de ani. Astfel, medalionul ar trebui sa fie inca ingropat. Se duce la locul unde el si Allie descoperisera medalionul si gaseste medalionul acolo, impachetat. Bijuteria care apartine mijlocului incepe sa straluceasca si este pusa la locul potrivit in medalion. Billy ii da medalionul lui Huko, care apoi activeaza medalionul pentru a-i trimite pe Billy si Allie inapoi in prezent. Billy ii ataca pe batranii care il capturasera pe tatal sau, doar pentru ca tatal sau sa-l opreasca, dezvaluind ca timpul s-a schimbat si ca aceia nu mai sunt rai. Filmul se termina cu Daniel exprimand povestea'[5] [6] [7]

Distributie

Billy Unger ca Billy Stone
Sammi Hanratty ca Allie
James Hong ca Faleaka
Jansen Panettiere ca Huko
Alex Kendrick ca Daniel Anderson
Mark Dacascos ca „King Cobra"
William Corkery ca Anui
Tiya Sircar ca Mohea


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.