Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  O iubire secreta (SUA 1999) Drama,Romantic /88 min
2.769 vizite - 0 comentarii
adaugat de femeia
 
  Dadaca 1 (SUA 1999) Comedie,Romantic,Dragoste 90 min
16.299 vizite - 0 comentarii
adaugat de judy
 
  Intre viata si moarte (SUA 1999) Drama 120 minute
3.751 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ultima noapte a singuratatii (Romania 1976) Drama 83 min
2.391 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O noapte minunata (SUA 1999) Drama romantica 85 min
543 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pentru ce sa traiesti (SUA 1999) Romantic 90 min
475 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pericol iminent (SUA 1999) Aventuri/Thriller95 min
336 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O fata stralucitoare (SUA 1998) Drama,Romantic / 91 min
1.604 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pericol iminent (SUA 1999) Thriller 95 min
272 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Omiucidere -Viata pe strada Serial SUA (1993-1999)60 min
1.896 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

O noapte speciala (SUA 1999) Romantic 85 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.12.2022  Adauga la favorite 136 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.2
   
 
One Special Night
Regia Roger Young
IMDB 7.2



Doi straini se refugiaza intr-o mica cabana in timpul unui viscol si, in ciuda numeroaselor diferente, descopera ca soarta i-a adus impreuna. Este Ziua Recunostintei si atat Dr. Catherine Howard, cat si Robert Woodward ajung la aceeasi unitate medicala – unul inca ii lipseste o persoana draga, celalalt vizitand un sot pe moarte. Desi au trait la o distanta de kilometri de altul de ani de zile, nu s-au intalnit niciodata. Afara, zapada a inceput sa cada si, in ciuda unei prime intalniri bruste, Catherine ii ofera lui Robert o plimbare acasa cand afla ca acesta este blocat. Perechea incepe cu greu in timp ce Catherine incearca sa manevreze masina prin ceea ce acum este un viscol si Robert latra directii. Deodata, masina iese de pe sosea intr-un banc de zapada. Ei trec greu prin viscol si descopera o cabina goala. Ei asteapta furtuna si incep sa sparga unul altuia. La prima ora a doua zi dimineata sunt descoperiti de una dintre fiicele lui si de sotul ei. Ii dau lui Catherine o masina inapoi la ea acasa si sunt de acord sa se intalneasca duminica urmatoare.

In duminica urmatoare, Catherine se imbraca, apoi se urca in camioneta ei si merge la Murray's. Este un restaurant pe care amandoi il cunosc si il frecventeaza. Ea comanda clatitele cu Chip de ciocolata sugerate si il asteapta. Si el se pregateste sa mearga s-o intalneasca in acea dimineata de duminica. Cand ajunge in fata lui Murray, telefonul lui suna. Sotia lui a mai suferit un atac de cord. Urmatoarea scena este cand Robert gazduieste veghea sotiei sale, care a murit in acea duminica. Ambele fiice ale lui sunt la veghe, iar fiica insarcinata Lori (Stacy Grant) sta pe podea in bucatarie si plange. Sora ei Jaclyn vine si o mangaie. Lori este insarcinata in opt luni si trece printr-un divort. Urmatoarele scene arata ca timpul a trecut putin si acum am trecut de inmormantare. Urmatorul lucru pe care il vedem este ca dr. Howard primeste un apel telefonic pentru a o anunta ca o tanara doamna intra intr-un travaliu cu probleme. Ea merge la spital doar pentru a descoperi ca Robert este cel care a sunat-o. Este intrebata daca a fost in regula. Apoi se ridica sa se indrepte catre fiica si Robert intreaba daca a fost la restaurant in acea duminica. Ea a raspuns ca nu s-a dus, ca a fost prea ocupata. Ea a intrebat daca a plecat. El spune ca a plecat, dar a fost chemat cat timp era acolo. Apoi descopera ca sotia lui Robert a murit in acea zi. Spune ca ar vrea sa-i arate ceva. Ei ies spre locul unde este parcat camionul lui. Scoate o cutie. Ea il deschide si exista un colier. Este exact ca cea care credea ca a pierdut-o in noaptea in care au iesit de pe drum. Ea crede asta si spune asta, in timp ce intreaba de unde l-a cumparat.

Robert o intreaba daca are cateva clipe. Catherine spune ca este ziua de Craciun, asa ca programul ei este liber. S-au urcat amandoi in camionul lui si au condus pe drumurile inghetate. Destul de sigur, camionul lui ramane blocat chiar langa locul unde s-au stricat cu un an inainte. Se uita la acoperisul cabinei si iese fum din cos. Amandoi merg spre usa din fata. Ea bate, iar cand nimeni nu raspunde, El se plimba si sparge o alta fereastra. Vine la usa din fata si o deschide. Este curioasa de ce sunt din nou aici. Apoi ii explica ca proprietarii anteriori ai cabinei i-au vandut de fapt cabana lui Robert anul trecut. Acum avea unde sa mearga ori de cate ori ramane blocat pe acest drum. Ultima scena este Catherine si Robert stand in camera de zi a cabanei din lemn si sarutandu-se.

Distributie
James Garner ca Robert Woodward
Julie Andrews ... Catherine Howard
Patricia Charbonneau ... Lori
Stacy Grant ... Jaclyn Woodward
Stewart Bick ... Jeff
Daniel Magder ... Michael
Sheena Larkin ... Marybeth Woodward
Kim Roberts ... Asistenta Sara
Gary Plaxton .. Dr. Michaels
Belinda Hum ... Noua asistenta la Hospice
Kerrilyn Keith ... SAU Asistenta (denumita Kerilyn Keith)
Sasha Wentges ... Asistenta pentru cresa
Annabelle Torsein ... Tanara asistenta la Hospice
Frank Cavallero ... Reporter TV


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.