Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Dreptate pentru Annie (SUA 1996) Drama,Thriller 87 min
1.113 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Lustragii (Italia 1946) Drama,Vittorio De Sica / 87 min
1.208 vizite - 0 comentarii
adaugat de aires
 
  Strazile din Los Angeles (SUA 1985) Drama / 111 min
845 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Sotul prietenei mele (SUA 2002) Drama / 154 minute
1.735 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Minciuna fatala(SUA 1996) Thriller 90 min
355 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mostenirea (SUA 1997) Drama,Romantic / 94 min
121 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Chipul unui strain (SUA 1991) Drama 96 min
422 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ingerul din Pennsylvania Avenue (SUA 1996) Drama 92 min
306 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Necazul cu adevarul (SUA 2011) Drama romantica 96 min
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.071 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Pentru onoarea fiicei mele (SUA 1996) Drama 88 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.10.2022  Adauga la favorite 117 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.9
   
 
For My Daughter's Honor

Regia Alan Metzger

IMDB 5,9

Amy Dustin, eleva de liceu in varsta de paisprezece ani, devine un obiect de afectiune romantica pentru Pete Nash, profesorul de biologie si antrenorul de fotbal al scolii. Se intereseaza brusc unul de celalalt si incep sa-si trimita note si sa vorbeasca la telefon. Desi Pete are o familie, cei doi incep o relatie secreta. Oamenii incep apoi sa banuiasca ca Pete si Amy au o aventura.

Se dezvaluie ca un alt motiv pentru barfele studentilor este ca Pete a avut probleme in trecut in legatura cu o aventura cu studenta Missy Ross in anul precedent si studenta Donna Barns cu un an inainte. El neaga aceste acuzatii cand Amy il confrunta cu privire la zvonuri. Intr-o noapte, isi petrece noaptea la casa lui Pete, deoarece Pete si-a convins fiica, Cassie, sa o invite pe Amy la o petrecere de pijama . In miezul noptii, Pete o trezeste pe Amy si apoi o convinge sa se culce cu el. Acest lucru o supara, dar inca simte ca este indragostita de el.

Intre timp, Kimberly Jones, una dintre cele mai bune prietene ale ei, isi face griji pentru relatia lor, crezand ca nu este sanatoasa. Ea ii raporteaza directorului care ii respinge acuzatiile pentru ca directorul crede ca Kimberly spune minciuni pentru ca este geloasa pe prietena ei. Amy este urmarita constant la scoala de Pete, care o duce adesea intr-un dulap din clasa pentru a o saruta. Nu-i place ce face el si incepe sa petreaca timp cu studentul Cory Wilkins.

Intr-o noapte, ea il insoteste pe Cory la Festivalul local de Ziua Fondatorilor si danseaza cu el. Pete isi observa comportamentul si este infuriat. In fata unei multimi de oameni, o taraste pe Amy departe de Cory. Desi actiunile lui atrag atentia tuturor celor de la petrecere, nimeni nu intervine. Amy incearca apoi sa intrerupa aventura lor, deoarece nu se simte confortabil cu felul in care se misca lucrurile, dar Pete este capabil sa-si recastige increderea. A doua zi, tatal ei este informat despre ce s-a intamplat la petrecere. Norm il confrunta, dar Pete il convinge ca actiona doar in interesul lui Amy, deoarece Cory are o reputatie proasta. Norma este oarecum calmata.

In timp ce se afla intr-o excursie de camping, prietena lui Amy, Kelly, ii surprinde pe Pete si pe Amy sarutandu-se. Dupa ce o confrunta, Amy ii spune despre relatia ei cu profesorul ei si afirma ca este indragostita de Pete. Lucrurile devin si mai dificile si mai incomode pentru Amy cand mama ei, Betty Ann, gaseste o scrisoare de dragoste catre fiica ei de la Pete. Ea o raporteaza imediat directorului liceului. Lucrurile sunt complicate pentru ca Amy si Pete neaga amandoi o aventura. Din acest motiv, directorul nu poate face nimic in acest sens.

Cand Amy decide sa intrerupa aventura, Pete nu o va lasa in pace, iar actiunile lui devin si mai irationale si posesive decat erau inainte. Amy recunoaste apoi totul parintilor ei, iar Pete este arestat. El primeste o pedeapsa de cinci luni de inchisoare la centrul local de detentie de stat, precum si o perioada de incercare de 10 ani .

Betty Ann decide sa dea in judecata si scoala, deoarece scoala nu a reusit sa actioneze in ciuda dovezilor convingatoare care sustin faptul ca a avut loc o aventura intre un profesor si un elev. In loc ca studentii sa-si arate simpatie fata de Amy, acestia actioneaza ostili fata de ea, deoarece antrenorul Nash a fost suspendat de la serviciu inainte de un meci important de fotbal . Faptul ca prietenii ei cred ca ea a fost la fel de vinovata ca si Pete, creste sentimentele lui Amy de respingere si izolare. Cand casa Dustin este vandalizata, Amy ia in considerare renuntarea cazului pentru ca simte ca necazurile pe care ea si familia ei au trebuit sa le indure nu merita. In cele din urma, ea se razgandeste si decide sa treaca pana la capat. Este motivata de sentimentele ei puternice ca nu vrea ca altcineva sa experimenteze ceea ce a indurat.

Distributie
Gary Cole ca Pete Nash
Nicholle Tom ca Amy Dustin
Mac Davis ca Norm Dustin
Mary Kay Place ca Betty Ann Dustin
Alyson Hannigan ca Kelly
Sara Rue ca Kimberly Jones
Sean Murray in rolul lui Ralph
Sheeri Rappaport ca Missy Ross
Ron Melendez ca Cory Wilkins
Tom Virtue in rolul principalului Chuck Arnet


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.