Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Batalia dronelor (SUA 2018) Thriler,Subtit RO / 90 mn
1.599 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Atingere intunecata Fr –Ir 2013) Thriler 90 m Sb rom
1.000 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul fantoma (SUA 1977) cu Chuck Norris / 84 min
8.043 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Copoiul (Coreea de sud 2008) Thriler
904 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alegerea jucatorului de noroc (SUA 1944) Thriler 106 min
331 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Om la mansarda (SUA 1953) Thriler 82 min
279 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Efecte adverse (SUA 2013)Thriler 106 min
2.023 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pretul fricii (SUA 1956) Crima,Drama,Film-Noir / 79 min
1.016 vizite - 0 comentarii
adaugat de morcov
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.090 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Umbra fricii (SUA 1955) Mister 76 minhn
383 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

O reflectare a fricii (SUA 19972) Thriler 80 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.09.2022  Adauga la favorite 176 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.9
   
 
A Reflection of Fear

Regia William A. Fraker
IMDB 5.9


Filmul este plasat intr-un conac instrainat din estul Canadei , care gazduieste Marguerite, in varsta de 15 ani, protagonista principala, mama ei Katherine si bunica materna, Julia.

Marguerite sufera de ceea ce pare a fi paranoia , asa cum este aparent atunci cand este aratata vorbind cu papusile ei, in special cu una numita Aaron sau cu o amibe culese dintr-un iaz, sau pictand imagini tulburatoare in izolare. De asemenea, face fotografii zilnice cu ceea ce crede ca este insulina , desi etichetele au fost indepartate.

Din senin, ea isi exprima dorinta de a intra in legatura cu tatal ei, Michael, un scriitor, care a fost instrainat de familie timp de un deceniu si acum are o relatie cu o femeie pe nume Anne. Katherine si Julia se confrunta cu dorinta Margueritei, dar Michael, sub pretextul de a obtine divortul de Katherine, ajunge in catun cu Anne si simte nevoia sa-si intareasca relatia cu fiica sa.

In timp, afectiunea lui Marguerite pentru tatal ei devine exagerata si sentimentul ei de nesiguranta creste pe masura ce este vazuta spionand membrii gospodariei prin crapaturi. „Aaron" o ucide pe Katherine in patul ei cu ajutorul unui stalp de lemn si o ucide si pe Julia.

In urma acestor incidente, Marguerite este mangaiata de tatal ei, care organizeaza o iesire la o plaja locala pentru Marguerite, Anne si el insusi. Pentru Anne este evident ca relatia tata-fiica dintre Michael si Marguerite este excesiva, asa cum o dezvaluie contactul lor fizic nemoderat si dragostea lui Michael pentru ea, chiar ignorand-o pe Anne care pleaca abatuta pentru a fi intampinata cu o privire plina de cunostinta a lui Hector, tanarul. om la han.

Dupa picnic, Anne il confrunta pe Michael cu privire la comportamentul sau indoielnic fata de fiica lui, dupa care incearca sa faca dragoste. Marguerite este prezentata masturbandu-se in camera ei, strigand dupa tatal ei cand se apropie de punctul culminant . Hector incearca sa faca o miscare asupra lui Marguerite si, in mod misterios, barca lui scapa de sub control, ucigandu-l. Mai tarziu, Marguerite, care este intoxicata cu elementul violent din personalitatea ei, incearca sa se napusteasca asupra lui Anne, care l-a parasit temporar pe Michael dupa ce a urmat o cearta, dar este pusa in siguranta de o figura necunoscuta.

In acea noapte, Michael si Anne aud sunete de sticla sparta la etaj; cand Michael merge sa investigheze, Marguerite, in personalitatea lui Aaron cu o masca de ciorapi, incearca in mod repetat sa-l omoare. In cele din urma, ea inceteaza sa-l atace si se retrage, prabusindu-se intr-un colt, demascandu-se si plangand. In timp ce se apropie de ea cu o expresie tulburata, auzim o inregistrare a apelului pe care l-a facut la spitalul in care a fost nascuta Marguerite acum cincisprezece ani, cand asistenta l-a informat ca Katherine a nascut nu o fata, ci un baiat . [2]

Distributie
Sondra Locke ca Marguerite
Robert Shaw ca Michael
Sally Kellerman ca Anne
Mary Ure ca Katherine
Signe Hasso ca Julia
Gordon Devol ca Hector
Gordon Anderson ca Aaron (numai voce)
Mitchell Ryan ca inspectorul McKenna
Victoria Risk ca Peggy
Leonard Crofoot ca Aaron
Michael St. Clair ca Kevin
Liam Dunn in rolul medicului legist
Michelle Marvin in rolul asistentei
Michele Montau ca madame Caraquet


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.