Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Anatomia unei inscenari(SUA 2014) Thriller 89min
1.615 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Infern pe 2 Roti (2008) Actiune,Drama,Thriller / 80 min
4.131 vizite - 0 comentarii
adaugat de peter
 
  Palatul Buckingham (UK 2008) Drama / Episod 1/8 HD
2.436 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Palatul Buckingham (UK 2008) Drama / Episod 8/8 HD
2.350 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Palatul Buckingham (UK 2008) Drama / Episod 4/8 HD
2.311 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Palatul Buckingham (UK 2008) Drama / Episod 7/8 HD
2.297 vizite - 0 comentarii
adaugat de ionut
 
  Palatul Buckingham (UK 2008) Drama / Episod 6/8 HD
2.182 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Palatul Buckingham (UK 2008) Drama / Episod 2/8 HD
2.172 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Palatul Buckingham (UK 2008) Drama / Episod 3/8 HD
2.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Etajul 7 (Australia 1994) Thriller 99 min
449 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Apa neagra (Australia 2008) Thriller 89min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 05.08.2022  Adauga la favorite 224 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.8
   
 
Blackwater
Regia
David Nerlich Andrew Traucki
IMDB 5.8

In timpul vacantei, Grace, sotul ei Adam si sora mai mica a lui Grace, Lee, decid sa viziteze un spectacol de crocodili. A doua zi, Grace face un test de sarcina si este pozitiv, dar nu ii spune sotului ei, ei se indreapta spre excursia de pescuit a lui „Back Water Barry" dintr-un capriciu pentru a face o plimbare cu barca in mlastina de mangrove pentru a incerca niste pescuit.

Odata ce ajung la docuri, ghidul lor Barry nu este disponibil, dar Jim, un alt ghid, se ofera sa-i ia in schimb. Jim se inarmeaza cu un revolver si au pornit. Dupa ce nu a reusit sa prinda niciun peste pe traseul obisnuit, Jim sugereaza sa mergi mai adanc in mlastini. In timp ce se afla intr-o poiana mica, Lee observa ceva prin camera ei si o alerteaza pe Grace, dar mai tarziu nu gaseste nimic.

Deodata, barca se rastoarna, aruncand ocupantii in apa. Jim este ucis sub apa, iar Adam isi da seama ca un crocodil i-a atacat. El o ajuta pe Grace sa intre intr-un copac din apropiere si il cauta in apa pentru Lee, care s-a incurcat in funii sub barca. Grace vede fiara in apropiere si il convinge pe Adam sa se intoarca. Lee se elibereaza, dar fiara inoata dupa ea. Ea reuseste sa se urce pe barca, dar fiara bate barca in incercarea de a o arunca. Adam si Grace ii distrag atentia si inoata. Dandu-si seama ca pot folosi franghiile barcii pentru a-l trage pe Lee in siguranta, ei incearca sa execute acest plan, doar pentru ca barca sa se blocheze. Un Lee ezitant este fortat sa inoate si reuseste, in ciuda faptului ca intra in panica la jumatatea drumului. Fetele sugereaza sa astepte ajutor, dar Adam sustine ca nimeni nu le-a vazut plecand. asa ca Grace incearca sa se catere in copaci inapoi pe continent. Cu toate acestea, ea este fortata sa se urce inapoi dupa ce a gasit bucati dintr-un cadavru. Un Adam nerabdator merge dupa barca. Il rastoarna cu succes, dar fiara il ucide. Fetele fac numeroase incercari de a-si continua planul, doar pentru a fi zadarnicite la fiecare cotitura si, in cele din urma, barca pluteste departe de a ajunge in siguranta.

A doua zi, ei decid sa gaseasca barca si crocodul ii confrunta. Fiara ii ataca, fortandu-i sa se intoarca la copacul lor original, desi Grace sufera o muscatura urata de coapsa in acest proces. Din cauza sangerarii abundente, starea ei se inrautateste in timp. O barca trece pe langa ei si striga, dar nu le aude din cauza elicei sale. Lee incearca din nou sa ajunga la barca si are succes, dar crocodul ataca brusc sarind in barca. Lee pluteste inconstient pe o insula foarte mica alaturi de corpul lui Jim. Ea se peticeste, ia revolverul lui, dar gaseste pistolul blocat cu noroi, asa ca o curata si o deblocheaza.

Ea incearca sa ademeneasca fiara folosind bratul detasat al lui Jim ca momeala, tinand pistolul gata sa traga in ea. Se arata si ataca, dar arma ei se blocheaza din nou. Ea fuge, cu fiara aproape in spate. Lanseaza un atac furtiv cand ea se opreste, dar Lee reuseste sa puna arma in functiune si o ucide. Amenintata evitata, ea se intoarce la Grace, care a murit din cauza ranilor sale. Lee, devastata, isi plange sora in timp ce o aseaza pe barca si vasleste din mangrova.

Distributie
Maeve Dermody in rolul lui Lee
Diana Glenn ca Grace
Andy Rodoreda in rolul lui Adam
Ben Oxenbould in rolul lui Jim
Fiona Press ca Pat


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.