Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  O fata stralucitoare (SUA 1998) Drama,Romantic / 91 min
1.604 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iubind-o pe Leah (Loving Leah SUA 2009) / 106 minute
9.152 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
  Arcadia (SUA 2012) Drama / 90 minute
1.565 vizite - 0 comentarii
adaugat de mihail
 
  Cele trei blonde din viata lui (SUA 1961) Drama / 79 min
1.141 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  O iubire secreta (SUA 1999) Drama,Romantic /88 min
2.769 vizite - 0 comentarii
adaugat de femeia
 
  More (Germania 1969) Crima,Drama,Romantic / 110 min
2.766 vizite - 0 comentarii
adaugat de gadea
 
  Fanny (SUA 1961) Drama,Romantic,Dragoste 134 min
3.444 vizite - 0 comentarii
adaugat de marco
 
  O fata pe bicicleta (SUA 2013) Comedie,Romantic 101 min
2.211 vizite - 0 comentarii
adaugat de cocor
 
  Prieteni intai (SUA 2002) Drama,Romantic / 106 min
3.056 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Proscrisul (SUA 1943) Drama,Romantic,Western / 117 min
3.108 vizite - 0 comentarii
adaugat de lorena
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

In functie de Greta (SUA 2009) Drama,Romantic / 92 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.06.2022  Adauga la favorite 285 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.2
   
 
Hilary Duff - According to Greta Nota
IMDB: 6.2
Regia:Nancy Bardawil
Greta are 17 ani, o tanara stralucitoare si frumoasa. Ea este, de asemenea, rebela ca urmare a vietii ei turbulente de acasa. Data deoparte de mama ei, Karen, care este la a treia casatorie, Greta este trimisa la bunici pentru vara, ramanand cu ei in Ocean Grove, New Jersey . Ea nu este incantata de asta si nici bunicii. Ea le spune ca intentioneaza pe deplin sa se sinucida inainte de terminarea verii si intocmeste un caiet de metode de sinucidere .

Atitudinea sarcinoasa a Gretei are ca rezultat sa i se ofere un loc de munca ca chelnerita la un restaurant local de fructe de mare. In timp ce lucreaza acolo, simtul ei ciudat al umorului o face atractiva pentru multi clienti. Greta se indragosteste de un bucatar carismatic pe nume Julie. Cand ii dezvaluie ca s-a aflat odata intr-o institutie de corectie pentru minori pentru furtul de masini, Greta este si mai atrasa de el. Julie ii spune ca experienta lui l-a determinat sa faca ceva pozitiv cu viata lui si incearca sa o convinga pe Greta sa nu renunte la a ei. Se alarmeaza cand vede „lista de sinucideri" a Gretei.

Politia a venit ca urmare a vecinilor care au vazut-o pe Julie intrand intr-o fereastra de la etaj. Julie isi demonstreaza respectul pentru Greta atunci cand incearca sa-si piarda virginitatea cu el. El ii spune ca nu va fi unul dintre lucrurile pe care le bifeaza din „lista ei de lucruri de facut" si ca trebuie sa fie alta data. La inceput, bunicii sunt suparati pe Julie pentru ca este acolo. Greta este chemata inauntru si le explica bunicilor ca a fost acolo la cererea ei. Bunicul iese afara si impaca lucrurile cu politia. Julie le spune bunicilor ca ii pasa sincer de Greta.

Desi bunicii Gretei, Katherine si Joseph, sunt ingrijorati initial de trecutul criminal al iubitului ei, Julie se dovedeste ca este demna de increderea lor si demonstreaza ca ii pasa cu adevarat de Greta. Joseph ii povesteste despre tatal Gretei, care s-a sinucis in fata Gretei cand ea era foarte mica.


In timp ce cei patru navigheaza in barca lui Joseph, Greta incearca sa se inece. Julie o salveaza, dar frica o face pe Katherine sa aiba un atac de cord usor. Katherine primeste un prognostic pozitiv de la un medic si ea si sotul ei stau noaptea la un spital local. Julie este suparata pe Greta, spunandu-i ca ar trebui sa aprecieze viata pe care o are. Aproape catastrofa ii da Gretei un semnal de trezire si ii arata cat de profund ii afecteaza pe cei din jur propriile ei actiuni.

Odata ce Katherine se intoarce de la spital, Greta este hotarata sa-i arate cat de rau ii pare. Katherine este inca furioasa, spunandu-i Gretei ca nu stie cu adevarat de ce ii pare rau. Au o conversatie inima la inima, intrerupta de mama Gretei si de actualul ei sot, care au venit sa o duca pe Greta la o tabara de vara . Bunicii sunt socati de comportamentul abraziv al mamei.

Greta scapa la Julie, care ii spune ca, oricat de incurcata ar fi, o tabara de pregatire nu o va ajuta niciodata daca nu vrea sa se ajute singura. Sfatul lui Julie o linisteste pe Greta si se intoarce in casa pentru a descoperi ca mama ei si-a impachetat deja lucrurile. Joseph soseste si ii intrerupe pe toti spunandu-i lui Karen ca Greta nu are nevoie de o tabara de pregatire, are nevoie de dragoste si ca Greta si Karen vor ramane amandoua cu ei.

Cele trei femei se leaga privind imaginile vechi, iar filmul se termina cu Greta lasandu-si caietul de sinucidere in ocean si intr-o voce off (scrisoare catre mama ei) multumindu-i ca a lasat-o sa stea tot restul verii la bunici.

Distributie
Hilary Duff ca Greta Evelina O'Donnell
Evan Ross ca Julie Robinson
Melissa Leo ca Karen O'Donnell-Warner
John Rothman ca Edgar
Maury Ginsberg ca Lou Hirano
Michael Murphy ca Joseph O'Donnell
Ellen Burstyn ca Katherine O'Donnell
Oren Skoog ca Steve Warner
Dave Shalansky in rolul Instalatorului
Christopher Hakim ca Andrew
Vivan Dugre ca Donna Garcia


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.