Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Aventuri in taiga (Rusia 1972) Drama,Subtit RO / 73 min
6.468 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretul din Sahara (Italia 1988) Aventuri / part 4/4
7.733 vizite - 0 comentarii
adaugat de turcu
 
  Secretul din Sahara (Italia 1988) Aventuri / part 1/4
3.112 vizite - 0 comentarii
adaugat de turcu
 
  Secretul din Sahara (Italia 1988) Aventuri / part 2/4
2.303 vizite - 0 comentarii
adaugat de turcu
 
  Secretul din Sahara (Italia 1988) Aventuri / part 3/4
2.046 vizite - 0 comentarii
adaugat de turcu
 
  Hotul (Italia 1955) Aventuri 90 min
665 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lama sarazina (SUA 1954) Aventuri 76 min
154 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iulius Cezar impotriva piratilor (1962) Aventuri 95 min
1.292 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
  Perseus impotriva Monstrilor (1963) Aventuri / 84 min
899 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
  Cuceritorul Orientului (Italia 1960) Aventuri / 79 min
632 vizite - 0 comentarii
adaugat de marco
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Impotriva naturii(Italia 1988 ) Aventuri 90 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.05.2022  Adauga la favorite 174 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 3.9
   
 
Green Inferno - Paradiso Infernale
Regia Antonio Climati

IMDB 3.9
Filmul se concentreaza pe un grup de patru prieteni, Jemma Demien (Deseligny), Mark (Merlo), Fred (Merlo) si Pete (Federici). Se indreapta spre jungla Amazonului pentru a gasi un profesor pierdut (Ricci), despre care se crede ca este mort pana cand Jemma si-a recuperat bricheta. Ea ii aduna pe cei trei barbati pentru a se indrepta spre jungla si pentru a gasi legendarul trib Imas, care poseda o comoara la fel de legendara si alaturi de care se crede ca a fost gasit profesorul.

Dupa ce Jemma loveste bricheta, il suna imediat pe Pete. El este de acord cu planul ei si ii angajeaza pe Fred si Mark sa fure cu succes un hidroavion, in care cei trei barbati coboara spre raul Amazon pentru a o intalni pe Jemma. Uniti, se indreapta apoi catre un oras, Fort Angel, pentru a angaja un ghid pe nume Juan Garcia (Borgese). Cand Garcia refuza sa ajute, ei decid sa plece singuri, dar mai intai au nevoie de mai multa benzina. Ei gasesc un barbat pe nume Don Pedro, care conduce o afacere care transporta maimute din salbaticie in gradini zoologice . Dupa ce Pete resuscita o maimuta, Don Pedro accepta sa le dea benzina daca prind maimute pentru el. Grupul se indreapta spre jungla cu o canoe(cu ghiduri furnizate de Don Pedro), unde Pete foloseste o trompeta pentru a saluta strainii de pe rau. Inainte sa ajunga la destinatie si sa-si puna tabara, o mica raza electrica inoata in susul anusului ghidului . La camping, grupul sufera un atac de lilieci inainte de a trece la vanatoarea de maimute.

Un ghid instruieste grupul cum sa foloseasca o sarbatoare si incepe vanatoarea . Ei pun mai multe maimute cu sageti si chiar mai multe cu plase . Cu toate acestea, nativii locali care mananca maimutele ca hrana devin nemultumiti si captureaza vanatorii. Jemma este fortata sa se comporte ca o maimuta, Mark este acoperit si muscat de furnici rosii , iar Pete este agatat strans de un copac pana cand negociaza eliberarea lor dand nativilor un magnetofon . Acum liberi, se intorc pentru a-i oferi maimutele lui Don Pedro si isi continua drumul. Jemma le spune prietenilor ei despre un contact pe care il cunoaste intr-un trib local care poate gasi tribul Imas. Cu toate acestea, cand ajung in satul tribului, ei descopera ca contactul si cei mai multi dintre oamenii tribului au fost macelariti de cautatorii de aur , cautand si ei pe Ima si comoara lor. Cei patru prieteni decid ca trebuie sa-i opreasca pe acesti vanatori de aur (Alessandri) inainte sa ajunga la Imas. O tanara fata din trib, Kuwala (Quintero), stie si ea unde sa-i gaseasca pe Ima si accepta sa-i duca acolo daca o ajuta sa o salveze pe sora ei , pe care prospectorii au rapit-o. In timp ce sunt in sat, ei salveaza un leopard dintr-o capcana pentru tigru .

Grupul intalneste un pescar de sarpe de rau (Maunsell). Ii adaposteste peste noapte daca il ajuta sa prinda anaconde . Jemma trebuie, de asemenea, sa lupte impotriva avansurilor nedorite ale pescarului. In dimineata urmatoare, ei zboara si, in cele din urma, localizeaza tabara cautarilor de aur. Ei se strecoara si ii invinge pe barbatii dintr-o cabina pentru a o salva pe sora lui Kuwala (D'Arc), dar sunt capturati la scurt timp dupa aceea. Toti cei cinci sunt dusi la liderul taberei, care se dovedeste a fi Juan Garcia. Garcia ameninta ca va fi muscat penisul barbatilor de catre un sarpe daca Kuwala nu-i spune unde se afla Ima. Kuwala este de acord si ii spune ca Ima se afla pe o „ insula ".in forma de inel, unde se intalnesc trei rauri. Se numeste „Insula Imasilor". In acel moment, ceilalti patru lupta impotriva rapitorilor lor si evadeaza cu Kuwala si sora ei. Fura un butoi de benzina si doua canoe, leaga canoele de avion si avionul taraste oamenii in exces in josul raului.

In timp ce isi instaleaza urmatorul loc de campare, sora lui Kuwala este luata de curentul raului si incepe sa se inece . Mark zboara cu avionul pe rau, in timp ce Fred schieaza descult in spatele lui pentru a o salva, doar pentru ca Fred si ceilalti sa fie prinsi de contrabandistii de copii (Corazzari), cu exceptia lui Mark, care scapa in avion. Contrabandistii drogeaza copiii pe care ii rapesc din triburile locale si ii trimit catre diversi cumparatori care doresc sa le recolteze organele . Mark se intoarce sa dea foc unor tufisuri in afara ascunzatoarei contrabandistilor, afumandu-i. Ceilalti ii salveaza pe copii si evadeaza inapoi in jungla. In timpul evadarii, insa, Jemma este muscata de un sarpe veninos. Kuwala ii indruma catre un alt trib local, unde isi folosesc medicina tribala pentru a-i readuce pe Jemma la sanatate. Dupa ce au participat la un ritual tribal , se intorc pe drum.

Grupul localizeaza Insula Imasilor, doar pentru a descoperi ca caspetorii de aur i-au batut acolo. Fred, Mark si Pete se indreapta spre insula, in timp ce ceilalti raman in urma. Acolo gasesc mai multe cadavre mutilate , torturate pana la moarte de catre prospectori, dintre care doi ii intalnesc si ii inving, luandu-si armele . Ei devin implicati intr-o batalie intre trib si intrusi; vanatorii sunt in cele din urma depasiti numeric si sacrificati. Dupa aceea, il gasesc pe profesorul Korenz, adoptat in trib. Jemma si ceilalti isi fac drum spre reuniune, unde profesorul Korenz dezvaluie ca tribul nu este Ima, care nici macar nu exista. Dupa ce a facut mai multe fotografiia tribului, Jemma ii spune profesorului ca ar trebui sa plece si sa sustina ca, de fapt, au descoperit tribul Imas pentru faima si finantare cand se intorc acasa. Ei ii tradeaza pe Pete, Mark si Fred furand aeronava si zburand inapoi fara ei, astfel incat sa nu fie nimeni care sa respinga „descoperirea" lor a Ima.

Ani mai tarziu, Jemma si profesorul Korenz se intorc pentru a-i aduce inapoi pe cei trei barbati pe care i-au lasat in urma. Pete povesteste apoi eventualele destine ale restului grupului: profesorul s-a intors in Amazon , Jemma este un jurnalist de succes , Mark este pilot de avion , Fred a deschis o scoala de schi nautic , iar Pete este medic si conducator de trupa in Marea Mediterana . .

Distributie
Mario Merlo ca Fred
Fabrizio Merlo ca Mark
May Deseligny ca Jemma Demien
Pio Maria Federici ca Pete
Bruno Corazzari in rolul unui contrabandist de copii
Roberto Ricci in rolul profesorului Korenz
Jessica Quintero ca Kuwala
David Maunsell ca River Fisherman
Sasha D'Arc ca sora lui Kuwala
Roberto Alessandri ca Head Hunter
Salvatore Borgese ca Juan Garcia


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.