Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Britannic, fratele Titanicului (2000) Mister / 109 min.
5.762 vizite - 0 comentarii
adaugat de klio
 
  Peste linie (SUA 2000) Politist 99 min
284 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pe un drum gresit (Anglia 2000) Thriller / 91 minute
419 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In bratele unui ucigas (SUA 1992) Politist 120 min
648 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
408 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trebuia sa fii tu (SUA 2000) Romantic 96 min
308 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nostradamus (SUA 2000) Aventuri SF. 88 min
267 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  S-au intalnit intr-un taxi (SUA 1936) Actiune 70 min
112 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nostradamus (SUA 2000) Aventuri SF 88 min
670 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Crima odata inlaturata (SUA 1971) Politist 74 min
262 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Britannic (SUA ;ANGLIA 2000) | Politist 93 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.05.2022  Adauga la favorite 141 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.1
   
 
Britannic (2000)
Regia
Brian Trenchard-Smith
IMDB 5,1



In Southampton , in 1916, HMHS Britannic , o nava sora a lui Titanic , a fost reamenajata ca nava spital pentru soldatii aliati care lupta in campania Gallipoli . Printre asistentele care urmeaza sa serveasca la bordul ei se numara Lady Lewis ( Jacqueline Bisset ), mama lui Sarah si William, care este livrata in Grecia prin Napoli , unde sotul ei a devenit ambasador al Marii Britanii. Calatoreste cu ea Vera Campbell ( Amanda Ryan ), un agent al British Intelligence care se da drept guvernanta lui Sarah si William. Ea este deranjata de calatorie, dupa ce a supravietuit TitaniculuiSa scufundat cu patru ani in urma, pierzandu-si si sotul in ea. Ea isi raporteaza misiunea capitanului Bartlett ( John Rhys-Davies ) care se indoieste ca o femeie poate face o astfel de treaba.

Un spion german s-a imbarcat in Britannic , dandu-se drept capelanul ei, Capelanul Reynolds ( Edward Atterton ), si descopera curand ca poarta in secret o mare cantitate de arme de calibru mic si munitii cu destinatia Cairo . In conformitate cu articolele de razboi , Reynolds considera ca actiunile sale impotriva ei sunt legale si initiaza o serie de incercari de sabotaj fie sa o preia, fie sa o scufunde, inclusiv indemnand la revolta pe fostinii irlandezi , toti membri ai Fratiei Republicane Irlandeze , la revolta, asa cum ia Reynolds. un telegraf portabil, trimitandu-si informatiile germanilor.

Intr-o dimineata, un U-Boat german , comandat de capitanul Kruger ( Wolf Kahler ) il urmareste pe Britannic, in timp ce Townsend ii observa periscopul, raportandu-l capitanului Bartlett, care ordona sa schimbe cursul pentru a evita submarinul, in timp ce el alerteaza HMS Victoria, lor. nava de escorta, si pasagerii si echipajul, in timp ce Campbell, Lady Lewis si copiii ei se grabesc pe punte pentru a se pregati pentru o urgenta. Kruger trage doua torpile, una rateaza de putin arcul lui Britannic, in timp ce alta se indreapta spre Britannic. In timp ce Townsend urmareste torpila care se indreapta cu binoclu, el se grabeste spre pod, Campbell privind ingrijorat, impreuna cu Reynolds. Kruger o observa pe Victoria si se scufunda. Victoria lanseaza incarcarea la doua adancimibutoaie, una explodand in apropierea submarinului, provocand avarii minore, iar alta lovind direct submarinul, provocandu-l sa se scufunde si sa se prabuseasca in fundul marii, in timp ce cealalta torpila continua sa se apropie de Britannic, in timp ce Townsend preia o arma de foc si tinteste torpila, detonand-o departe de nava, in timp ce toata lumea aplauda usurata.

Fiecare incercare de sabotaj este dejucat de Campbell - cu eventuala cooperare a echipajului Britannicului. Nestiind ca ea este responsabila, Reynolds se trezeste atras de ea in timp ce calatoria continua dupa ce a facut o oprire la Napoli , Italia .. Pe masura ce petrec timpul impreuna, se indragostesc si ea face sex cu el inainte de a deveni suspicios, in timp ce el il intreaba pe medic despre eter si ce face acesta. Medicul si Campbell isi dau seama de identitatea sa, in timp ce el il impusca pe medic si il doboare pe Campbell, in timp ce el apuca o sticla de eter si se grabeste in sala masinilor pentru a asambla o bomba, in timp ce fuge la o boiler din prova si deschide un circuitul de alimentare pe perete, furnizand energie usilor etanse si taind-o cu un topor pe care a obtinut-o, determinand usile etanse sa ramana deschise, deoarece echipajul observa pierderea brusca a puterii la usile etanse. Campbell se trezeste si se grabeste in camera de cazane pentru a-l infrunta.

Reynolds isi dezvaluie adevaratul nume ca Ernst Tillbach, in timp ce arunca bomba intr-un buncar de carbuni, Campbell impuscandu-l drept rezultat. Bomba explodeaza ca urmare a lovirii laterale a carenei, rupand o gaura, ceea ce alerteaza echipajul. Bartlett ii spune operatorului sa trimita apeluri de urgenta in timp ce incearca sa faca plaja pe insula Kea , la sapte mile distanta, dar hublourile deschise fac ca operatiunea de plaja sa fie imposibila, facandu-l pe Bartlett sa opreasca nava, in timp ce Britannic incepe sa se indrepte spre tribord . William, pierdut in camera cazanului, incearca sa scape, fiind doborat de o explozie de abur. Lady Lewis descopera ca William a disparut si se plange lui Townsend, care o forteaza pe o barca. Campbell pleaca in cautarea lui William, in timp ce Ernst o ajuta si reusesc sa-l trezeasca pe William, in timp ce acesta fuge intr-unbarca de salvare cu mama si sora sa inainte de a fi coborata. O alta explozie masiva in camera cazanelor il face pe Ernst sa fie prins de o bara de metal care cade intr-o camera cu inundatii. Campbell sare si il ajuta sa scape folosind o tija de metal ca parghie si ei isi croiesc drum prin nava, inotand prin camere inundate, orificii de aerisire, in timp ce sunt prinsi intr-un gratar de inundare, in timp ce Campbell tipa disperat, in timp ce Ernst sparge gratarul. deschise, in timp ce inoata prin coridoare inundate, ajungand in cele din urma afara inotand printr-un hublo si urcandu-se la bordul unei barci de salvare goala care era deja coborata in apa, dar inca atasata de franghii de grupe.

Campbell si Ernst observa o barca de salvare plina cu 30 de oameni care sunt atrasi in elicele care se rotesc inca . Ei privesc ingroziti cum barca si ocupantii ei sunt taiati in bucati de elice. O barca din apropiere, cu Townsend la bord, le arunca o franghie, la cererea lor. Ernst decide sa moara , in ciuda protestelor lui Campbell ca amandoi pot fi trasi in siguranta, el o arunca in mare dupa ce o saruta, in timp ce ea apuca franghia. La scurt timp dupa, franghiile barcii de salvare se rup si aceasta incepe sa fie aspirata si in elice, Ernst ramanand la bordul barcii de salvare in timp ce este taiata de lame, ucigandu-l, in timp ce Townsend il mangaie pe Campbell traumatizat. Cateva momente mai tarziu, Britannic -ul se rastoarna rapid, provocandu-i palniisi alte obiecte de pe punti, cum ar fi scaune, sa se prabuseasca in mare in timp ce ea se scufunda sub valuri. HMS Victoria soseste pentru a-i salva pe supravietuitori. Reflectand la experienta ei, Campbell citeaza poezia „Roll on, Thou Deep Dark Blue Ocean" din Pelerinajul lui Childe Harold de Lord Byron .

Distributie
Editati | ×
Edward Atterton ca capelanul Reynolds/maiorul Ernst Tillbach
Amanda Ryan ca Vera Campbell
Jacqueline Bisset ca Lady Lewis
Ben Daniels ca Townsend
John Rhys-Davies in rolul capitanului Charles Alfred Bartlett
Bruce Payne ca doctorul Baker
Alex Ferns ca Stoker Evans
Eleanor Oakley ca Sarah Lewis
Archie Davies ca William Lewis
Ed Stobart in rolul lui Mayfield
Adam Bareham ca operator radio al Britannic
David Lumsden ca operator radio german
Wolf Kahler in rolul capitanului Kruger
Philip Rham in rolul lui Jurgens
Daniel Coonan ca Seamus
Daniel Tatatrsky in rolul lui Martin
Martin Savage in rolul lui Sweeney
Francis Magee ca Reilly
Niven Boyd in rolul capitanului Helm
David Begg ca Marinar inarmat
John Atkin ca gardian
Sean Baker ca colonelul Marston


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.