Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Super remediu pt.reumatism, calvitie, sciatica ,alcool
292 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stevia
1.282 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceaiul din coji de nuci
26 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  SEMNE ca ai RINICHII BOLNAVI!
966 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 semne ale deficitului de vitamina C
896 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gogoasa-sursa de afectiuni
1.122 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Catina, leac-minune pentru o imunitate de fier.
983 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sunatoarea, cel mai puternic antidepresiv natural.
933 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tinctura si Propolisul - bolile pe care le trateaza
149 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Febra
81 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Hameiul trateaza cu succes mai multe afectiuni

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 18.05.2022  Adauga la favorite 272 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Un studiu foarte amanuntit, despre folosirea hameiului in medicina traditionala asiatica si europeana, arata ca in toate tarile unde creste aceasta planta, ea este folosita cu prioritate drept calmant psihic. In Ayurveda, medicina traditionala indiana, hameiul este folosit contra starilor de neliniste si de anxietate, in China – contra insomniei si a nervozitatii, in Europa centrala si de est – pentru diferitele tulburari emotionale legate de pubertate si de maturizarea sexuala. Studii recente arata ca, intr-adevar, efectele sedative ale conurilor de hamei sunt pe cat de puternice, pe atat de bine tolerate de organism.

Hameiul si somnul

Mai multe studii clinice arata ca hameiul, mai ales in asociere cu valeriana, este printre cele mai puternice si nenocive medicamente contra diferitelor forme de insomnie. Un experiment foarte amplu si meticulos realizat pe pacienti in Germania (tara cu cea mai mare traditie in studierea si utilizarea hameiului) a comparat efectele unui medicament de sinteza folosit frecvent contra insomniei (benzodiazepina), cu combinatia de valeriana si hamei, cele doua tipuri de remedii fiind administrate vreme de doua saptamani, in paralel, la doua grupe de pacienti cu insomnii puternice. Se administreaza seara 1-2 lingurite de combinatie, in proportii egale, de tinctura de conuri de hamei si de radacina de valeriana. Este un remediu foarte eficient pentru cei care adorm foarte greu, care se trezesc la putin timp dupa ce au adormit sau care au un somn agitat si neodihnitor.

Hameiul si reumatismul

Hameiul actioneaza ca un puternic antiinflamator articular, comparabil cu unele medicamente de sinteza utilizate in tratamentul artritei. In cazul crizelor reumatice, se face o cura de 1-2 saptamani, timp in care se beau 3 cani pe zi de infuzie combinata de hamei. Pe langa efectul sau antiinflamator, hameiul actioneaza asupra sistemului nervos central, reducand senzatia de durere la bolnavii de reumatism.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.