Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Elefantul
1.012 vizite - 0 comentarii
adaugat de nina
 
  Elefantul
1.047 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Elefantul alb
1.073 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dugong
478 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 10 cele mai periculoare creaturi de pe Pamant
1.671 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  Elefantul - 270 de kilograme de mancare intr-o zi
1.540 vizite - 0 comentarii
adaugat de emil
 
  Ranit de sageti otravite, un elefant a cerut ajutor
826 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Elefantii - Un nou nascut de 100 de kilograme
14.216 vizite - 0 comentarii
adaugat de bunele
 
  Totul despre...Elefanti
919 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Balena-cel mai bland urias de pe Terra
160 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Animale >> Animalele planetei
 

 

Elefantul

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.11.2011  Adauga la favorite 1.194 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Elefantul (Elephantidae) (greaca veche: ἐλέφαντ- [elefant-]ἐλέφᾱς [elefās]) face parte din familia Proboscidea (animale cu trompa). Fac parte din categoria celor mai mari animale patrupede terestre, care la nastere cantaresc 100 kg. Perioada de gestatie dureaza 20 - 22 de luni.

Cel mai in varsta animal in captivitate a avut 86 de ani si a trait in Taipei, Taiwan. Greutatea medie a unui elefant este de 2-5 tone, atingand o inaltime de 4 m. Recordul l-a atins un mascul din Damaraland, Namibia (1978) care a avut 4,21 m inaltime si o lungime de 10,39 m.

Acest mamifer urias a fost si este vanat de catre braconieri pentru coarnele lor de fildes foarte valoroase. Toate speciile de elefanti sunt pe cale de disparitie Elefantul este singurul mamifer care nu poate sari


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)