Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ingerul pazitor (SUA 1994) Actiune,Drama,Thriller 91 min
13.255 vizite - 0 comentarii
adaugat de klio
 
  Victima furiei (SUA 1994) Drama / 85 minute
1.690 vizite - 0 comentarii
adaugat de femeia
 
  Pasiune criminala (SUA 1994) Thriller 96 min
473 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu uitati ciminalii (SUA 1994) Mister,Thriller / 90 min
1.879 vizite - 0 comentarii
adaugat de kili
 
  Anatomia unei inscenari(SUA 2014) Thriller 89min
1.615 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.353 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Impotriva Zidului (SUA 1994) Actiune,Drama / 103 min
1.922 vizite - 0 comentarii
adaugat de dobre
 
  Etajul 7 (Australia 1994) Thriller 99 min
449 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Teroare in noapte (SUA 1994) Drama,Thriller / 123 min
774 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.457 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Victima furiei (SUA 1994) Thriller 91 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.04.2022  Adauga la favorite 262 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.9
   
 
Cries Unheard: The Donna Yaklich Story (1994)
Regia
Armand Mastroianni
IMDB 5.9

Printr-o serie de flashback-uri, Donna incearca sa-i spuna fiului ei, Denny, de ce si-a ucis sotul Dennis. Cand se intoarce in orasul ei natal din Colorado din California pentru vara, Donna are o intalnire cu fostul instructor de aerobic si actualul ofiter de politie, Dennis Yaklich. Ea se indragosteste imediat de el si o intalneste rapid pe fiica lui vitrega, Patty. Patty este inca suparata de moartea mamei sale la o reactie alergica, mai ales ca se certau cand s-au vazut ultima oara. Compatimind fata, Donna este de acord sa nu se intoarca in California. Pentru a avea grija de Patty, se muta cu Dennis si se logodeste cu el la scurt timp dupa.

Romantismul este insa de scurta durata. Dupa ce a fost insultat la sala, Dennis incepe sa se impuste cu steroizi , provocand izbucniri violente. Intr-o noapte, el este prea agitat pentru a dormi si ii ordona Donna sa paraseasca camera. Apoi ridica cateva greutati in mijlocul noptii si ii ordona violent Donna sa plece cand ii cere sa se intoarca in pat. Speriata de logodnica ei, se intoarce catre sora ei Susie, dar este prea vulnerabila cand o roaga sa-l ia inapoi. Ei sunt casatoriti la scurt timp dupa, dar in timpul ceremoniei, Dennis are deja o alta izbucnire impotriva ei, ceea ce o face pe Donna sa-si petreaca noaptea nuntii cu frica. Mai tarziu, Patty ii explica ca comportamentul sau violent este cauzat de steroizi, pe care chiar ii foloseste la serviciu pentru a prinde criminali intr-un mod neortodox.

Cand Donna afla ca este insarcinata, ii explica lui Dennis ca nu poate trai cu frica si il roaga sa nu mai foloseasca steroizii. Din pacate, el nu isi tine promisiunea si incepe din nou sa se comporte violent, ajungand chiar si pana la a o viola in timp ce nou-nascutul lor plange in cealalta camera. Ea isi face bagajele pentru a pleca cu fiul lor Denny, dar Dennis ii ordona sa intre inauntru si o bate cu o curea. Ea il contacteaza pe prietenul sau, Jerry, pentru a-l cere sa-l convinga pe Dennis sa nu mai ia steroizi, dar Jerry ii spune lui Dennis despre conversatia lor. Dennis ameninta ca o va ucide pe ea, sau pe Susie, daca se duce vreodata la spatele lui, iar el o violeaza a doua oara.

Cinci ani mai tarziu, Donna isi concentreaza energia pe cresterea lui Denny, iar Dennis devine obsedat de sala de sport. Cand Patty recunoaste ca este insarcinata, Dennis da vina pe Donna. De asemenea, o obliga sa-i spuna lui Patty ca este dezgustata de ea si ii ordona sa paraseasca casa pentru totdeauna. Decizand ca s-a saturat, Donna fuge cu Denny intr-un adapost local din apropiere. Dennis, totusi, isi abuzeaza de autoritatea pentru a o face sa plece si sa plece acasa, unde el ameninta ca o va ucide pe Susie in fata ei si apoi o va dezmembra daca va incerca vreodata sa plece din nou cu Denny, laudandu-se ca va scapa de crima. Cand Donna ii spune ca crede ca asa a murit prima lui sotie, el isi bate joc de ea si mai mult o batjocoreste cand plange si spune ca vrea sa moara. El ii ofera arma lui, apoi o indrepta spre ea pentru a o face el insusi, doar pentru a auzi un clic. Apoi ii spune ca sunt "

Fara optiuni si speriata pentru viata ei, Donna il plateste pe Eddie Greenwell sa-l ucida pe Dennis. Cu ajutorul fratelui sau Charlie, Eddie il impusca pe Dennis mort cand isi parcheaza camioneta pe alee intr-o noapte. Din nefericire pentru Donna, libertatea si fericirea ei sunt de scurta durata cand iubita lui Charlie ii da pe frati in cele din urma politiei, iar acestia marturisesc, la randul lor, implicarea ei in crima, ceea ce duce la arestarea ei la un restaurant unde lua pranzul fericit cu Susie. , lasand-o pe Susie socata.

In conversatia ei din inchisoare cu Denny, acum matur, Donna spune ca procesul ei a fost un circ media si singura ei ingrijorare a fost daca va fi separata de fiul ei. In timp ce juriul o achita pe Donna de crima de gradul intai , ei o gasesc pe Donna vinovata de conspiratie pentru a comite crima, iar ea primeste o pedeapsa de 40 de ani de inchisoare. Apelul ei este respins de judecator, deoarece este obligat sa-i dea o sentinta mai mare decat cea data fratilor Greenwell.

Denny a fost apoi crescut de Susie si o pedepseste pe Donna pentru ca i-a facut viata grea pentru ca toata lumea stia cine este si ce sa intamplat cu parintii lui si, de asemenea, ca ar fi putut evita inchisoarea daca tocmai l-ar fi ucis pe Dennis. Donna recunoaste ca „pur si simplu nu a putut face asta" atunci cand a fost vorba sa apese ea insasi pe tragaci, dar ca ar face-o din nou daca ar avea ocazia pentru ca stie ca ar fi fost ucisa de el mai devreme sau mai tarziu. Denny, care acum pleaca la facultate in San Francisco , ii spune ca, desi i-a suparat ca nu a fost acolo cand a crescut, el o asigura ca nu a incetat niciodata sa o iubeasca.

Filmul se termina cu vocea off a lui Donna care afirma pedepsele medii de inchisoare pentru o femeie care si-a ucis sotul (30-40 de ani) in comparatie cu un barbat care si-a ucis sotia (2-6 ani) si ca ea a fost eligibila pentru eliberare conditionata dupa 18 ani.

Distributie
Jaclyn Smith ca Donna Yaklich
Brad Johnson ca Dennis Yaklich
Hilary Swank ca Patty Anzlovar
David Lascher ca Denny Yaklich - 18 ani
Andrew Lawrence ca Denny Yaklich - 5 ani
Carolyn McCormick ca Susie
Ramsay Midwood ca Eddie Greenwell
Jason Kristofer ca Charlie Greenwell
David Gianopoulos ca Jerry
David Byron in rolul lui Mike
Lisa Robin Kelly ca iubita lui Charlie Greenwell
Gary Hudson ca Steve
Rosanna Huffman ca Lenore Walker


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.