Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Beren Saat
1.440 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beren Saat - Vedeta serialelor turcesti
2.043 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Robert De Niro
632 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Whitney Houston - Annual Grammy Awards 1997
1.073 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Iggy Pop & The Stooges - Rock Show / live 2007
940 vizite - 0 comentarii
adaugat de laura
 
  Viata si moartea lui John Bonham (Led Zeppelin)
1.780 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Interviu cu Dem Radulescu
1.133 vizite - 0 comentarii
adaugat de Steaua
 
  Peter Falk - Biografie
1.988 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Tom Cruise / 84 minute
973 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Lindsey Stirling -Transcendence Music Video- 2011
1.115 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Beren Saat

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.03.2022  Adauga la favorite 424 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Biografia creativa a lui Beren a inceput dupa ce a castigat competitia tinerilor actori desfasurata la televiziunea turca. Fata a obtinut imediat un mic rol in serialul de televiziune „Romance of Death".

Astazi, Saat este una dintre cele mai cunoscute actrite, careia i s-a dat numele de „Diamantul Turciei".

Din cauza lui Beren, un numar mare de premii cinematografice turcesti pentru rolurile din filme: „Aminteste-ti iubita", „Durerea toamnei", „Dragostea interzisa", „Magnificent Century".

In 2013, actrita a devenit castigatoare a premiului People of the Year si a primit titlul Woman of the Year. In 2016, Beren a fost recunoscuta drept cea mai buna actrita din cinematografia araba, primind unul dintre cele mai prestigioase premii Murex D'or. Un astfel de premiu este acordat doar celor mai cunoscuti si de succes actori. Festivitatea de premiere a avut loc la Beirut.

Primii ani
Fata s-a nascut in Turcia in iarna lui 1984. Tatal ei era un sportiv profesionist, iar mama ei lucra ca profesor de educatie fizica in liceu.

Parintii au visat ca fiica lor va incepe, de asemenea, sa joace sport profesional si sa construiasca o cariera sportiva. Dar Beren de la o varsta frageda a devenit interesata de creativitate si a decis ca va deveni cu siguranta o actrita celebra.

Beren a inceput sa studieze muzica si vocale, inscriindu-se la o scoala de muzica. A participat la multe competitii ale tinerilor interpreti si a devenit de mai multe ori castigatoare.

Pe langa cantarea muzicii, fata a inceput sa participe la studioul de teatru. Doi ani mai tarziu, ea a ocupat locul doi in competitia tinerilor talente.

Dupa absolvirea scolii, Beren a decis sa isi continue educatia la universitate, alegand specialitatea de conducere. Dar visul unei cariere de actorie nu a parasit-o. Prin urmare, a participat la o competitie de televiziune, dupa care a primit primul rol in televiziune.

Cariera de film
Rolul de debut al tinerei actrite a atras imediat atentia telespectatorilor si a regizorilor. Celebrul producator T. Girithlioglu a inceput in acest moment noul sau proiect „Dragoste si ura" si cauta o actrita care sa joace rolul principal. Saat a primit o oferta pentru a trece testul, iar in curand a fost deja aprobata pentru rolul personajului principal Zilan.

Urmatoarele roluri pe care Beren le-a primit in serialul „Amintiti-va, iubiti", „Primavara europeana" si in lungmetrajul „Durerea toamnei".

Un succes real i-a revenit tinerei actrite dupa lansarea filmului „Dragoste interzisa", unde a jucat impreuna cu actori celebri turci.

Fata s-a descurcat genial cu sarcina, demonstrandu-si talentul de actorie. Pentru aceasta lucrare, Beren a fost distins cu Premiul Fluture de Aur. Imaginea a primit recunoastere nu numai in Turcia, ci si in afara tarii, pentru ca a fost afisata pe ecranele a douazeci de tari.

Un alt succes il astepta pe Beren dupa lansarea filmului „Care este vina lui Fatmagul?". A interpretat din nou rolul personajului principal, pentru care a primit paisprezece premii cinematografice diferite. Tabloul a fost achizitionat pentru emisiunile de televiziune de zeci de tari.

In anii 2000, Beren a inceput sa dubleze personaje de desene animate. Vocea ei vorbea eroii tablourilor animate: „Minions", „Toy Story 3", „Brave".

In 2015, actrita a fost invitata sa joace un rol major in proiectul „The Magnificent Century: Kyosem Sultan". A participat la filmari timp de doua sezoane. Dar apoi a parasit seria, spunand ca vrea sa se dedice complet familiei.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.