Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Fiica pierduta (UK 1949) Drama /
772 vizite - 0 comentarii
adaugat de femeia
 
  Evadarea din Poligamie (SUA 2013) Drama / 79 minute
1.272 vizite - 0 comentarii
adaugat de cocor
 
  Criss Cross (SUA 1949) Thriller
503 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Joc dublu (SUA 1949) Crima/Thriller
478 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Noapte dupa noapte (SUA 1949) cu Ronald Reagan
515 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Sarutul de la miezul noptii (SUA 1949)
643 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
  Solistul ( SUA ,Anglia,Franta 2009) Biografie
589 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Departe de Tipperary (1973) / Film romanesc / 76 minute
3.135 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Inca odata,Draga mea (SUA 1949) Comedie / 92 min
1.458 vizite - 0 comentarii
adaugat de bunele
 
  O mie si una de nopti (1974) de Paolo Pasolini
5.414 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Strada interzisa (Anglia 1949) Melodrama

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 04.02.2022  Adauga la favorite 273 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.3
   
 
The Forbidden Street

Regia Jean Negulesco

IMDB 6.3

La sfarsitul anilor 1800, in Londra, instarita Adelaide ( Maureen O'Hara ), in fata obiectiilor familiei ei, se casatoreste cu profesorul ei de desen, artistul sarac Henry Lambert ( Dana Andrews ), si se muta in apartamentul lui in fuga. pe strada Britannia Mews. Adelaide se asteapta ca Henry sa termine de pictat capodopera sa si sa devina un artist proeminent, astfel incat sa poata dovedi familiei ei ca nu a cautat sa se casatoreasca cu ea pentru banii ei. Cu toate acestea, Henry se dovedeste curand a fi un alcoolic care este mai interesat sa bea si sa-si urmeze hobby-ul de a face marionete elaborate.decat in ​​completarea picturilor sale. Instrainata de familia ei si ramasa fara bani, Adelaide se confrunta in cele din urma cu Henry, care dezvaluie ca s-a iubit cu majoritatea elevelor sale bogate de arta si ca nu o iubeste si pur si simplu a acceptat insistentele ei de a se casatori. In mijlocul unei certuri, Henry o apuca pe Adelaide, care il impinge, facandu-l pe Henry beat si nesigur sa cada pe scari.

Adelaide este apoi santajata de vecina ei, doamna Mounsey ( Sybil Thorndike ), o batrana ciuda, care a asistat la ultima cearta a cuplului. Doamna Mounsey depune marturie ca Henry a cazut accidental, dar cere ca Adelaide sa-i dea plati regulate, altfel doamna Mounsey isi va schimba povestea si va pretinde ca Adelaide l-a impins pe Henry la moarte. De asemenea, doamna Mounsey o impiedica pe Adelaide sa plece din Britannia Mews catre casa de la tara a parintilor ei. Cand mama Adelaidei incearca sa-si viziteze fiica dupa cativa ani fara niciun contact, doamna Mounsey o minte ca Adelaide s-a mutat si nu se stie unde se afla.

Adelaide este resemnata cu soarta ei de a fi o prizoniera virtuala in Britannia Mews, cand intalneste un tanar avocat cu norocul lui, Gilbert Lauderdale (interpretat si de Dana Andrews), care este imaginea vie a regretatului sot al lui Adelaide, Henry. Spre deosebire de Henry, Gilbert dezvolta o afectiune reala pentru Adelaide si o scapa de doamna Mounsey amenintand ca o va urmari penal pentru santaj. Din pacate, Gilbert este deja casatorit cu o sotie care l-a parasit si s-a mutat in America, asa ca nu se poate casatori cu Adelaide. Cei doi incep totusi sa locuiasca impreuna in apartamentul ei, numindu-se domnul si doamna Lambert, desi la insistentele Adelaidei dorm in camere separate pentru a evita orice tentatie sexuala.

Folosind marionetele lasate in urma de regretatul Henry, Gilbert si Adelaide lanseaza un teatru de papusi de mare succes care transforma in cele din urma Britannia Mews intr-o strada la moda si o reuneste pe Adelaide cu familia ei. Apoi apare fosta sotie a lui Gilbert, Milly, care l-a localizat pe Gilbert printr-o reclama pentru teatru. Milly cauta o rasplata de la Gilbert pentru ca a „ratit-o" mutandu-se la o alta femeie, dar Adelaide insista ca Gilbert sa se intoarca la sotia lui. Milly ii dezvaluie apoi lui Gilbert ca ea a divortat de el cu ani in urma si s-a casatorit cu un alt barbat, lasandu-l pe Gilbert liber sa se casatoreasca in sfarsit cu adevarata lui iubire Adelaide.

Distributie Editati | ×
Dana Andrews ca Henry Lambert / Gilbert Lauderdale
Maureen O'Hara ca Adelaide Culver
Sybil Thorndike in rolul doamnei Mounsey
Fay Compton in rolul doamnei Culver
Anthony Tancred ca Treff Culver
Diane Hart in rolul Blazerului
Anne Butchart ca Alice Hambro
Wilfrid Hyde-White in rolul domnului Culver
AE Matthews ca domnul Bly
Mary Martlew ca Milly Lauderdale


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.