Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
424 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ochi-ochelari 2/2 (Anglia 1993) Drama -Comedie 113 min
205 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Doamna Caldicot si razboiul verzei (UK 2002) 106 min
915 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Lumea Comediei (SUA 1962) Comedie Harold Lloyd 98 min
1.745 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Optsprezece oameni la soare (Italia 1962) Comedie 95 min
906 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Scurta intalnire (Anglia) 1974 Drama 103 min
50 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kipps (1941-Anglia) Comedie, 111 min
492 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hedda Gabler (UK 1962) Drama Ingrid Bergman 75 min
573 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Breakfast la Hollywood (SUA 1946) Comedie 87 min
302 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tanta si Costel (1962) / Comedie 27 minute
3.939 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Doamna posta (Anglia 1962) COmedie 95 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.01.2022  Adauga la favorite 163 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.2
   
 
The Fast Lady
Regia Ken Annakin
IMDB 6.2


Murdoch Troon ( Stanley Baxter ) este un scotian sever care traieste si lucreaza pentru o autoritate guvernamentala locala undeva in sudul Londrei. Un tanar timid, principala lui emotie vine de la ciclism. Dupa ce este fortat sa paraseasca drumul de catre un sofer de masina nerabdator, il urmareste pe proprietar, doar pentru a descoperi ca el este comandantul Chingford ( James Robertson Justice ), proprietarul dominator si acerb al unei distributii de masini sport.

Chingford plateste fara tragere de inima pentru deteriorarea ciclului lui Murdoch, dar mai semnificativ, Murdoch o intalneste pe Claire ( Julie Christie ), frumoasa fiica blonda a lui Chingford. El este indragostit de ea si, dupa ce ea ii spune ca ii plac masinile sport si si-ar placea sa aiba una, dar „marele ei dictator" (adica tatal ei) nu ii va permite. Chiar daca nu poate conduce, el este convins sa cumpere o masina pentru a o impresiona de prietenul si colegul locatar al lui Murdoch, Freddie Fox ( Leslie Phillips ), un vanzator de masini second hand si cad in serie . Freddie vede o sansa de a se multumi cu Chingford si, de asemenea, sa-i vanda lui Murdoch o masina. Masina este un model Bentley de epoca 1927 de 4½ litri Red Label Speed, vopsit in British Racing Green si numitDoamna Rapida .

Murdoch are prima lectie de conducere intr-o masina mai putin incitanta, un Austin A40 Farina , care se dovedeste a fi o comedie a dezastrelor cu un instructor nervos ( Eric Barker ). Freddie face apoi o intelegere cu Murdoch si se ofera sa-l invete, dar rezultatele sunt la fel de dezastruoase.

Nedorind sa renunte si hotarat sa-si demonstreze dragostea pentru Claire, Murdoch pune pariu pe tatal ei ca poate conduce masina. Un pilot de curse cu experienta, Chingford este convins ca Murdoch nu are nicio speranta sa reuseasca acest lucru - si pune pariu ca nu poate. Murdoch il ia pe Chingford pentru o plimbare cu Bentley si pierde pariul. Dar lucrurile sunt rasturnate cand Chingford pierde contra-pariul lui Murdoch ca Chingford nu poate conduce inapoi acasa in mai putin de 30 de minute. Apoi, fara tragere de inima, ii permite lui Claire sa iasa cu Murdoch in masina.

Vine ziua examenului de conducere al lui Murdoch. Freddie l-a stabilit cu un examinator „indoit", dar Murdoch il deseneaza pe examinatorul „gresit". Pe masura ce testul se apropie de sfarsit (si aproape sigur ca examinatorul il va esua pe Murdoch), masina este comandata de politie pentru a urmari o masina Jaguar condusa de hoti de banci care evadeaza. Urmarirea de mare viteza ii duce prin oras si tara, pe un teren de golf (lasand in urma lui o urma de dezastre) si in cele din urma hotii sunt prinsi. Examinatorul acum furios spune ca Murdoch nu numai ca esueaza, ci este „interzis pe viata", dar Chingford pooh-poohs asta. Mai degraba, el admira atat de mult abilitatile de conducere a lui Murdoch, incat ii va permite cuplului sa se logodeasca.

Filmul prezinta camee si spectacole ale multor actori de comedie si personaje celebri, inclusiv Dick Emery ca vanzator de masini, Clive Dunn , Gerald Campion , Frankie Howerd , Bernard Cribbins , Bill Fraser , „Monsewer" Eddie Gray si Fred Emney . O secventa de curse include, de asemenea, scurte aparitii ale pilotilor John Surtees si Graham Hill , impreuna cu Raymond Baxter si celebrul jurnalist auto John Bolster .

Nota : „Fast Lady" este un model Bentley de 4,5 litri Red Label Speed ​​din 1927, cu corp din material textil Vanden Plas cu sasiu scurt, numar de inregistrare TU5987. A fost vandut de un dealer specializat in 2010. [6]

Distributie
James Robertson Justice ca Charles Chingford
Leslie Phillips ca Freddie Fox
Stanley Baxter ca Murdoch Troon
Kathleen Harrison ca doamna Staggers
Julie Christie ca Claire Chingford
Eric Barker in rolul lui Wentworth, instructor auto
Oliver Johnston in rolul lui Bulmer
Allan Cuthbertson in rolul lui Bodley, examinator auto
Heidi Erich ca Grunhilde, una dintre iubitele lui Freddie (la plaja)
Esma Cannon ca Lady pe Zebra Crossing
Dick Emery in rolul lui Shingler
Deryck Guyler ca doctorul Blake
Victor Brooks ca politist
Terence Alexander ca politist pe motocicleta
Trevor Reid ca examinator
Frankie Howerd ca muncitor rutier in Hole
Bernard Cribbins ca barbat pe targa
Clive Dunn ca batran intr-o casa in flacari


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.