Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Lunga calatorie cu trenul / Film romanesc 1997/ 99 min
5.217 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.086 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Niagara, Niagara (SUA 1997) Drama,Romantic / 93 minute
1.815 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.320 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  In inima furtunii (SUA 1997) Drama 87 min
232 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alianta cu dusmanul (SUA 1997) Actiune,Drama / 90 min
2.147 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Impotriva vantului (SUA !9910 Drama 96 min
500 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pretul gloriei (SUA 1997) / Drama,Sport / 87 minute
3.466 vizite - 0 comentarii
adaugat de marica
 
  Iubeste muzica, ii place sa danseze (Canada SUA 2001)
354 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Inimi strambe (SUA 1972 ) Comedie 74 min
344 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Inimi imprumutate (Canada -SUA 1997) Drama 91 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.12.2021  Adauga la favorite 205 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.9
   
 
Borrowed Hearts

Regia Ted Kotcheff

IMDB 6.9

Sam Field ( Eric McCormack ) este un om de afaceri puternic si descendent al unei familii bogate de industriasi cu propria sa fabrica. Desi este dependent de munca, Sam reuseste sa se bucure de un stil de viata playboy, avand o iubita dupa alta, in timp ce se lupta sa nu fi fost niciodata la inaltimea asteptarilor tatalui sau. Intr-o zi, purtatorul de cuvant si cel mai bun prieten al sau Dave Hebert ( Shawn Alex Thompson ) explica ca un potential cumparator bogat al companiei sale crede ca Sam este un om de familie loial. Chiar daca nu se distreaza ca trebuie sa se prefaca a fi un tata casatorit, el accepta schema de a angaja actori care sa-si interpreteze sotia si fiul. Dupa cateva repetitii nereusite cu familia sa angajata, Sam este pe cale sa renunte la orice speranta de a ajunge la intelegere, cand o fetita de 7 ani intra brusc in casa lui.

Aceasta este Zoey Russell (Sarah Rosen Fruitman), o tanara bine intentionata si prietenoasa, care are constant probleme din cauza impulsurilor ei energetice. Unul dintre aceste impulsuri a fost alergarea in casa lui Sam, care, conform lui Zoey, semana cu casa ei de papusi. Mama lui Zoey, Kathleen ( Roma Downey ), este un parinte singur care se lupta sa imbine calitatea de parinte cu slujba ei, intamplator la fabrica lui Sam. Avea aspiratii de a deveni artista, dar s-a multumit cu o pozitie mai mica atunci cand s-a casatorit cu Jerry Russell (Kevin Hicks), care de atunci a parasit-o.

Kathleeni i se ofera o suma mare de bani pentru ca ea si Zoey sa se pozeze in familia iubitoare a lui Sam. Nu este impresionata de Sam, dar accepta sa accepte postul pentru ca trebuie sa economiseasca bani pentru un avans pe o casa, dar si pentru ca lui Zoey ii place casa lui Sam. Personalul lui Sam le transforma si sunt invatati ce sa spuna si ce sa nu spuna potentialului client, Javier Del Campo ( Hector Elizondo ). El este programat sa stea la conacul lui Sam pentru un weekend, timp in care devine indragostit de Zoey.

Cand Javier anunta ca va ramane pana la finalizarea negocierilor, pentru inca doua saptamani, Zoey este incantata, spre deosebire de Sam si Kathleen. Sam este frustrat mai ales, deoarece actul familiei are o influenta negativa asupra muncii sale. Intr-o seara, Zoey incurca fara sa vrea biroul lui Sam, ceea ce il face sa aiba o explozie de furie. Kathleen este ingrozita de comportamentul lui fata de fiica ei si renunta imediat si paraseste casa. In acea seara, Sam vine in apartamentul lui Kathleen, ii cere scuze si o convinge sa se intoarca. In noaptea urmatoare, „familia" si Javier ies la patinaj, timp in care Zoey devine convinsa ca Javier este un inger. Sam, intre timp, realizeaza ca este mai fermecat de Kathleen decat de o tanara atragatoare care cocheta cu el mai devreme in acea seara.

Tocmai cand lucrurile merg pentru partea superioara, Jerry apare unde Sam, Dave si Javier iau pranzul. El cere sa stie ce se intampla si ameninta ca il va anunta pe Javier si ca le va strica negocierile. Sam, constient de stilul sau de viata hustler – chiar daca Zoey crede ca a plecat de acasa pentru a deveni astronaut – ii ofera bani sa le pastreze secretul, cu conditia sa nu-si contacteze familia decat dupa Craciun. La scurt timp dupa, Kathleen afla ca posibila intelegere dintre Sam si Javier include o vanzare, nu o fuziune, asa cum credea ea, ceea ce inseamna ca productia se va muta in Mexic si ii va costa pe majoritatea angajatilor lui Sam (inclusiv pe Kathleen) locurile de munca. Ca raspuns, ea ii arata lui Sam cat de mult au nevoie de angajatii sai de slujba lor, ceea ce il pune pe Sam intr-o pozitie si mai dificila. In aceeasi seara,Legatura continua peste impachetarea prezentului si sunt pe cale sa se sarute, dar sunt intrerupte de Zoey care se trezeste dintr-un cosmar.

In dimineata de Craciun, Javier semneaza contractul, desi Sam nu este dispus, sustinand ca nu face afaceri de Craciun. In schimb, o saruta pe Kathleen sub vasc, ceea ce o supara pe Zoey. Pentru a inrautati situatia, apare Jerry, care il incurca pe Javier. Sam explica intreaga situatie, iar Javier raspunde pe inteles, oferindu-se chiar sa onoreze contractul. Din nou, Sam refuza sa-l semneze, alegand in schimb sa salveze locurile de munca ale angajatilor fabricii. Jerry, intre timp, se pregateste sa plece, asigurand-o pe Zoey ca e mai bine cu Sam si Kathleen. Cu toate acestea, ea este devastata si reactioneaza urcandu-se intr-un copac pentru a-si vedea tatal plecand. Sam si Kathleen o urmeaza, iar ramura Zoey este in pauze. Ea sta atarnata de o creanga si se teme ca nu mai poate agata mult. Sam ii spune ca o iubeste si o asigura ca o va prinde,ceea ce face. La final se arata ca Zoey l-a acceptat pe Sam ca noul ei tata.

Distributie
Roma Downey ca Kathleen Russell
Eric McCormack ca Sam Field
Sarah Rosen Fruitman ca Zoey Russell
Hector Elizondo ca Javier Del Campo
Shawn Alex Thompson ca Dave Hebert
Kevin Hicks ca Jerry Russell
Barbara Gordon ca Bridget


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.