Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Dadaca din greseala (SUA 1999)Comedie romantica 96 min
754 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iubirea nu-i buna de nimic (1999) / Comedie / Partea 5
2.485 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  The Mafia,The Salesman (Korea 2007) Comedie 107 min
2.533 vizite - 0 comentarii
adaugat de maxim
 
  Dadaca 1 (SUA 1999) Comedie,Romantic,Dragoste 90 min
16.298 vizite - 0 comentarii
adaugat de judy
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
992 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Escapa in 2120 (SUA 2020) SF 107 min
963 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sotia mea este un Gangster (Korea 2001) Comedie 107 min
9.788 vizite - 0 comentarii
adaugat de ghidul
 
  Omul nostru Flint (SUA 1966) Aventuri,Comedie / 107 min
2.274 vizite - 0 comentarii
adaugat de victoria
 
  Pericol iminent (SUA 1999) Aventuri/Thriller95 min
336 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bona I (SUA 1999) Comedie / 90 min
492 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Niciodata sarutata (SUA 1999) Comedie 107 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.11.2021  Adauga la favorite 229 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.1
   
 
Never Been Kissed 1999

Regizat de catre Raja Gosnell

IMDB 6.1

Josie Geller este un editor nesigur de 25 de ani pentru Chicago Sun-Times, care nu a avut niciodata o relatie reala. Intr-o zi, redactorul ei-sef, Rigfort, ii desemneaza sa raporteze sub acoperire la un liceu pentru a ajuta parintii sa devina mai constienti de viata copiilor lor.

Prima ei zi la South Glen South High School este mizerabila. Josie revine la vechea persoana tocilar care i-a distrus prima experienta de liceu. Ea are, de asemenea, o infruntare nefericita cu trei fete populare neplacute, Kirsten, Gibby si Kristin, si cu cel mai atragator si popular student al scolii, Guy Perkins. Josie isi pierde speranta, dar este linistita cand un tocilar cu inima buna pe nume Aldys se imprieteneste cu ea. Aldys, care il detesta pe Guy si gasca lui, o invita pe Josie sa se alature The Denominators, un grup de studenti inteligenti.

Josie se indragosteste de profesorul ei de engleza, Sam Coulson, si devine cel mai bun elev din clasa sa. Dupa ce a recitat un fragment romantic din Shakespeare catre Sam, Josie are flashback-uri ingrozitoare cand i-a citit cu voce tare o poezie romantica in clasa iubitei ei de liceu, un baiat popular pe nume Billy Prince, care mai tarziu a cerut-o la balul lor de absolvire, facandu-i visul sa vina. Adevarat. Cu toate acestea, in noaptea balului de absolvire, Billy ajunge cu o alta fata si amandoi ii arunca oua si insulte asupra lui Josie, umilindu-o si frangandu-i inima.

Intr-o noapte, in timp ce conduce cu Aldys, Josie il intalneste pe Guy si gasca lui la un hangout local numit „The Court", unde au loc promiscuitatea si bautura minorilor . Editorul ei, Augustus „Gus" Strauss, isi pierde rabdarea cu Josie dupa ce un ziar rival ia povestea The Court si ii ordona lui Josie sa se imprieteneasca cu copiii populari. El aranjeaza ca ea sa poarte o camera ascunsa, iar in curand intregul birou devine obsedat de povestea ei.

Josie ii confera fratelui ei Rob despre temerile ei. Rob, care a fost cel mai popular baiat al liceului lor in adolescenta, o indeamna sa renunte la vechiul eu si sa inceapa din nou. Pentru a o ajuta, Rob se inscrie ca student si devine un hit instantaneu. Apoi isi foloseste influenta pentru a o atrage pe Josie in multimea rece, spre disperarea lui Aldys.

Sam si Josie se apropie, dar Sam se lupta cu sentimentele lui, deoarece crede ca ea este studenta. Guy si Josie participa la bal ca Rosalind si Orlando din filmul lui Shakespeare As You Like It. Ceilalti colegi de munca ai lui Anita, Gus si Josie privesc prin camera si sunt foarte bucurosi cand este votata regina balului. In timp ce Guy danseaza cu Aldys ca un presupus act de prietenie, fetele rele incearca sa arunce mancarea pentru caini peste Aldys. Revoltata, Josie isi arunca coroana si isi dezvaluie adevarata identitate. Ea o lauda pe Aldys pentru bunatatea ei si ii avertizeaza pe elevi ca personalitatea cuiva in liceu nu inseamna nimic in lumea reala. Sam este ranit de minciunile ei si afirma ca nu vrea nimic de-a face cu ea. De asemenea, suparat este Rob, care, in calitate de student fals, a primit o a doua sansa la baseball. Josie, in cele din urma facand reparatii, ii asigura un loc de munca de antrenor.

Josie promite ca ii va oferi lui Gus o poveste si scrie o relatare a experientei ei. In ea, ea admite ca nu a fost niciodata sarutata, ii descrie pe studentii din South Glen South si isi marturiseste dragostea pentru Sam; intregul oras este miscat de ea. Ea scrie ca va sta in mijlocul terenului de baseball si va astepta ca Sam sa vina sa o sarute. Josie asteapta, dar ceasul se termina fara urma de Sam. Pe punctul de a renunta... urale, apoi un vuiet in plina expansiune, in timp ce Sam iese sa-i dea un sarut romantic. Filmul se termina cu Sam spunandu-i ca, desi i-a luat mult timp sa ajunga unde este, in sfarsit este aici si apoi se saruta din nou.

Distribuie
Drew Barrymore ca Josie Geller
David Arquette ca Rob Geller
Michael Vartan ca Sam Coulson
Leelee Sobieski ca Aldys
Molly Shannon ca Anita
John C. Reilly ca Augustus „Gus" Strauss
Jeremy Jordan ca Guy Perkins
Jessica Alba ca Kirsten Liosis
Jordan Ladd ca Gibby Zerefski
Marley Shelton ca Kristin Davis
Garry Marshall ca Rigfort
James Franco ca Jason
Cory Hardrict ca Packer
Denny Kirkwood ca Billy Prince
Marissa Jaret Winokur ca Sheila
Maya McLaughlin ca Lara
Giuseppe Andrews ca Numitor
Alex Solowitz in rolul lui Brett
Octavia Spencer ca Cynthia
Branden Williams ca Tommy
Cress Williams ca George
Sean Whalen ca Merkin
Martha Hackett in rolul doamnei Knox
Jenny Bicks ca domnisoara Haskell
Katie Lansdale ca Tracy


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.