Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ingerul (SUA 1937 Comedie,Drama, Marlene Dietrich 87 min
906 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Cercetasii (SUA 2009) Comedie 84 min
898 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Emma (BBC 2009) Comedie,Drama,Romantic Episod 2/4
1.981 vizite - 0 comentarii
adaugat de sclava
 
  Emma (BBC 2009) Comedie,Drama,Romantic Episod 4/4
1.717 vizite - 0 comentarii
adaugat de sclava
 
  Ingeniosul (SUA 2009) Comedie,Drama / 70 minute
1.115 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  Cat va mai tipa sufletul (SUA 2009 Comedie,Drama 111 min
1.756 vizite - 0 comentarii
adaugat de haga
 
  Formidabilul Fred (SUA 1991) / Comedie / 95 minute
502 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viata lui dubla (SUA 1933) Comedie,Drama / 67 minute
1.489 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  HO HO HO ( Romania 2009) Comedie de Craciun 101 min
17.115 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Vecinii (SUA 1994) Comedie,Drama / James Woods 91 min
2.576 vizite - 0 comentarii
adaugat de buster
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Drop Dead Diva (SUA 2009) ep 1 Drama Comedie

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.10.2021  Adauga la favorite 375 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.4
   
 
Drop Dead Diva
Regia Josh Berman
IMDB 7.4


Serialul se invarte in jurul modelului aspirant dezgustator Deborah „Deb" Dobkins (jucat de Brooke D'Orsay ), care este ucisa intr-un accident de masina in drum spre o auditie pentru The Price Is Right . Pe masura ce sufletul ei intra pe portile Raiului, ea se trezeste judecata de un paznic pe nume Fred ( Ben Feldman ). Ca urmare a superficialitatii ei, Fred o declara „zero-zero", deoarece a facut zero fapte bune si zero fapte rele in timpul petrecut pe Pamant. In timp ce este distras, Deb apasa tasta „intoarcere" inainte ca Fred sa o poata opri si este readusa la viata in corpul unui avocat recent decedat pe nume Jane Bingum (Elliott), care a murit protejandu-i pe seful ei, Jay Parker ( Josh Stamberg). ).

Jane este complet opusul lui Deb; este geniala, muncitoare, caritabila si de talie mare. Deb afla ca Jane lucreaza si in aceeasi firma de avocatura, Harrison-Parker, ca logodnicul lui Deb, Grayson Kent ( Jackson Hurst ). Dupa ce i-a spus imediat celei mai bune prietene, Stacy Barrett ( April Bowlby ), despre situatia ei, Deb se pregateste sa-i spuna lui Grayson adevarul despre noul ei corp. Cu toate acestea, misiunea lui Fred ca inger pazitor al lui Deb serveste drept pedeapsa pentru ca a lasat-o sa paraseasca raiul. Scopul lui pe Pamant este sa o impiedice pe Deb sa-i spuna lui Grayson adevarul si sa insiste ca nimeni altcineva nu poate sti ca ea este cu adevarat Deb in corpul lui Jane.

Deb se lupta sa afle mai multe despre viata ei mostenita, invatand lectii despre stima de sine si acceptarea personala. In cele din urma, adevarata Jane Bingum (interpretata de Natalie Hall ) reapare in corpul altei persoane dupa ce a apasat tasta de intoarcere, ceea ce o face pe Deb sa dezvaluie in sfarsit adevarul lui Grayson, acum unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Jane. Grayson, dupa ce a indurerat si a trecut de la moartea lui Deb, devine in conflict, dar in cele din urma o accepta pe Deb in noul ei corp, spunand ca vrea ca ea sa fie ea si nimeni altcineva.

Pe langa faptul ca lucreaza cu Grayson la firma de avocatura, Deb (in rolul lui Jane) se lupta si cu rivala ei profesionala, Kim Kaswell ( Kate Levering ), care se intalneste pentru scurt timp cu Grayson dupa moartea lui Deb.

Distributie si personaje
Articolul principal: Lista personajelor Drop Dead Diva
Distributia principala
Brooke Elliott , in rolul lui Jane Bingum (locuita de Deb Dobkins), este un avocat stralucit, muncitor, cu un talent pentru moda.
Margaret Cho , in rolul lui Teri Lee, este asistenta lui Jane.
April Bowlby , in rolul lui Stacy Barrett, este cea mai buna prietena si colega de camera a lui Jane/Deb si primul om care afla ca Jane este locuita de Deb.
Kate Levering , in rolul lui Kim Kaswell, este colega si inamicul lui Jane.
Jackson Hurst , in rolul lui Grayson Kent, este cel mai apropiat coleg al lui Jane si fostul iubit al lui Deb, care mai tarziu devine al doilea om care afla despre Deb care locuieste in corpul lui Jane.
Josh Stamberg , in rolul lui Jay Parker (sezoanele 1–4), este fostul sef al lui Jane.
Lex Medlin , in rolul lui Owen French (sezoanele 4–6, sezonul recurent al 3), [3] este fostul logodnic al lui Jane, mai tarziu logodnicul lui Stacy si tatal gemenilor ei; a fost judecator care ulterior devine asociat in firma.
Carter MacIntyre , in rolul lui Luke Daniels (sezonul 4, sezonul invitat 5), [4] [5] este al doilea inger pazitor al lui Jane/Deb.
Justin Deeley , in rolul lui Paul (sezoanele 5-6), este al treilea si actualul inger pazitor al lui Jane/Deb, iar mai tarziu ingerul pazitor al lui Grayson/Ian. [6]
Ben Feldman , in rolul lui Fred (sezoanele 2–3, sezoanele recurente 1 si 4, sezonul invitat 6), [7] este ingerul pazitor original al lui Jane/Deb.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.