Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  elefant picteaza maci
769 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Elefantul
876 vizite - 0 comentarii
adaugat de nina
 
  Crocodil vs Elefant -Secvente unice !
904 vizite - 0 comentarii
adaugat de frantz
 
  Elefantul
926 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
06:35
  Animale fata in fata: Elefant vs.Rinocer
4.213 vizite - 0 comentarii
adaugat de emil
 
  Primele zile ale unui pui de leu
739 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Elefantul
1.039 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ranit de sageti otravite, un elefant a cerut ajutor
638 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lei, tigri, pantere si... dovleci
804 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  Caini - Rasa: Rhodesian Ridgeback
793 vizite - 0 comentarii
adaugat de nina
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Animale >> Animalele planetei
 

 

Ce sanse de supravietuire are un elefant atacat de lei ?

 
 
 
 
Adaugat de bunele 17.11.2011  Adauga la favorite 3.650 vizualizari

Nota film: 4.33 / 5 (3 voturi)
   
 
Lions attack elephant - Planet Earth - BBC

Leii sunt printre cele mai mari carnivore ale Africii si capabili sa ucida elefanti, girafe si hipopotami. Singura specie de feline care traieste si vaneaza in grup, leii isi captureaza prada folosind munca de echipa, strategia si tehnica invizibilitatii.

Se stie ca leoparzii sunt buni inotatori, iar pestii fac uneori parte din dieta lor.

Viezurii melivori sunt recunoscuti pentru curajul lor. Cu ghearele lor formidabile si simtul olfactiv ascutit, ei sunt totodata si vanatori excelenti.

Pasarile tesator din specia Ploceus intermedius isi construiesc cuiburi elaborate pe varfurile firave ale ramurilor care atarna deasupra apei, astfel ferindu-si puii de pradatori.

Coltii inferiori ai unui facocer sunt mai lungi si mai ascutiti decat caninii unui leu.

Avand peste doi metri inaltime si cantarind cinci tone, elefantii sunt cele mai mari mamifere terestre ale planetei.

Cand puii masculi de elefant ajung la maturitate, ei sunt izgoniti din turma de femela dominanta si fortati sa umble singuri sau in grupuri mici impreuna cu alti masculi tineri.

Atunci cand un mascul elefant intra in rut, nivelul sau de testosteron creste de trei ori peste cantitatea normala, ceea ce-i influenteaza direct predispozitia catre un comportament violent.

Elefantii pot bea peste 200 de litri de apa pe zi si pot calatori pana la 200 de kilometri pentru a gasi o sursa de apa. In timpul secetei, tensiunile intre membrii turmei pot conduce la violenta.

Fildesii unui elefant pot cantari chiar si 200 kg - in functie de densitatea oaselor - si pot atinge trei metri lungime. O lovitura directa cu fildesul poate fi fatala.


Favorite

 
 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)