Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  La revedere pentru totdeauna (SUA 1932) Drama 80 min
510 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Omiucidere -Viata pe strada Serial SUA (1993-1999)60 min
1.896 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cai ferate! (SUA 1947) Crima /Drama 72 min
618 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vorbeste usor (SUA 1932) Comedie 80 min
544 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mahon (SUA 1975) Drama romantica 106 min
849 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stan si Bran au un copil (SUA 1932) Comedie / 20 min
6.289 vizite - 0 comentarii
adaugat de lorena
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.070 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa de pe strada 92.(SUA 1945) Drama,Spionaj 87 min
1.039 vizite - 0 comentarii
adaugat de porta
 
  Stan si Bran - Prieteni la nevoie (1932) comedie 20 min
2.233 vizite - 0 comentarii
adaugat de jenis
 
  Fiica de pe strada (SUA 1990) Drama / 94 minute
1.244 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Strada din spate (SUA 1932) Drama 93 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.10.2021  Adauga la favorite 265 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.
   
 
Back Street
Regia John M. Stahl
Nota IMDb 7.0

La inceputul anilor 1900 , Cincinnati , tanara si frumoasa Ray Schmidt (Irene Dunne) lucreaza in magazinul tatalui ei zi si ramane afara tarziu, band bere si dansand cu diversi barbati noaptea, desi mama ei vitrega o dezaproba. Intalnirile Ray pentru distractie, in mare parte cu vanzatorii care calatoresc prin oras si nici ea, nici intalnirile ei nu sunt interesate de vreun atasament permanent. O exceptie este Kurt Shendler, care detine un magazin de biciclete langa magazinul domnului Schmidt si aspira sa intre in industria automobilelor. Kurt este indragostita de Ray si o roaga sa se casatoreasca cu el, dar ea refuza pentru ca, in timp ce ii place Kurt, nu ii returneaza sentimentele sale romantice.

In timp ce viziteaza gara cu Kurt, Ray il intalneste pe Walter Saxel (John Boles), iar cei doi se incadreaza unul la celalalt la prima vedere. Walter ii marturiseste in curand lui Ray ca este logodit cu o alta femeie din oras, Corinne, care provine dintr-un mediu bogat si a carei mama este prietena cu propria sa mama. Cu toate acestea, s-a indragostit de Ray si o roaga sa-l intalneasca la un concert de trupa local la care va participa impreuna cu mama sa. Walter spera sa-l prezinte pe Ray mamei sale si, probabil, sa obtina aprobarea ei pentru relatie. In ziua concertului, Ray soseste tarziu, deoarece sora ei mai mica Freda se sinucide cu iubitul ei, Hugo, care pleaca din oras. Freda il roaga pe Ray sa mearga dupa Hugo si sa-l opreasca, amenintandu-se ca se arunca pe fereastra daca Ray nu ajuta. Pana cand Ray s-a ocupat de Freda 'Situatia si ajuns la concert s-a terminat, iar Ray nu-l poate gasi pe Walter sau pe mama sa in multimea care pleaca. Walter, crezand ca il ridica, ii scrie o scrisoare furioasa si se casatoreste cu Corinne.[5]

Cativa ani mai tarziu, Walter, acum un tanar finantator in crestere pe Wall Street, da peste Ray, care este singur si lucreaza in New York. Cei doi isi reinnoiesc cunostinta si isi dau seama ca inca se iubesc, desi Walter este inca casatorit si are doi copii. Walter il instaleaza pe Ray intr-un apartament ieftin si o face sa renunte la slujba ei, astfel incat va fi liber sa-l vada cand va avea timp. Cu toate acestea, angajamentele sale de munca, familiale si sociale il tin uneori departe pentru perioade lungi de timp, determinandu-l pe Ray sa se simta singur si izolat. Dupa ce Walter face o calatorie indelungata in Europa cu sotia sa, lasandu-l pe Ray singur cu bani insuficienti pentru a trai, ea se desparte de el si accepta o propunere de la Kurt, care a devenit un producator bogat de automobile. Walter merge la Cincinnati pentru a o convinge sa nu se casatoreasca cu Kurt si isi reiau relatia anterioara.

Anii trec, iar Walter a devenit un finantator bogat si proeminent. Cand calatoreste, acum il aduce pe Ray, desi acestia trebuie sa-si pastreze relatia ascunsa si sa evite sa fie vazuti in public impreuna, ceea ce inseamna ca Ray isi petrece o mare parte din timp singura. Ray este tinta barfelor si este urat de copiii adulti ai lui Walter, care il considera pe Ray ca pe un cautator de aur. Fiul lui Walter, Dick, ii spune lui Ray sa iasa din viata familiei sale, dar tatal sau Walter intra in conversatie si ii spune fiului sau sa fie mai intelegator sau cel putin sa aiba grija de propria afacere. In noaptea aceea, Walter sufera un accident vascular cerebral masivsi moare la scurt timp dupa aceea. Chiar inainte de moartea lui Walter, ii cere lui Dick sa-i telefoneze numarul Ray si ii aude ultima data vocea la telefon. Dick, care acum intelege sentimentele tatalui sau pentru Ray, merge sa o vada si se ofera sa o sustina in continuare. O gaseste tulburata de moartea lui Walter si afla, de asemenea, ca tatal sau ii platise doar o suma foarte mica pe luna, dovedind astfel ca ea a ramas in relatie pentru dragoste, nu pentru bani. Dupa ce Dick pleaca, Ray moare privind fotografia lui Walter.

Distributie
Irene Dunne in rolul lui Ray Schmidt
John Boles in rolul lui Walter Saxel
George Meeker in rolul lui Kurt Shendler
ZaSu Pitts in rolul doamnei Dole
June Clyde in rolul lui Freda Schmidt
William Bakewell in rolul lui Richard "Dick" Saxel
Arletta Duncan in rolul lui Beth Saxel
Shirley Grey ca Francine
Doris Lloyd in rolul Corinne Saxel
Paul Weigel in rolul lui Adolph Schmidt
Jane Darwell in rolul doamnei Schmidt
James Donlan in rolul Phothero
Walter Catlett in rolul Bakeless
Robert McWade in rolul unchiului Felix
Maude Turner Gordon (necreditata) in rolul doamnei Saxel (mama lui Walter)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.