Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cel mai scump telefon mobil din lume
506 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 CELE MAI SCUMPE MASINI DIN LUME
553 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5 dintre cele mai scumpe biciclete din lume
468 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cel mai scump ceai din lume
459 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cea mai scumpa paine din lume
434 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CEA MAI SCUMPA APA DIN LUME
453 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Just Been Paid si JSS Tripler castiga bani online!
1.970 vizite - 0 comentarii
adaugat de gatbv
 
  Cea mai scumpa carne din lume
480 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Icrele “Almas"
440 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Case economice
1.909 vizite - 0 comentarii
adaugat de mihaelabratu
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Anunturi >> Diverse
 

 

TOP CELE MAI SCUMPE CASE DIN LUME

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.06.2021  Adauga la favorite 476 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
10) Cele mai scumpedin lume: 18019 Kensington Gardens – 128 de milioane de dolari

Imensa proprietate este situata in Billionaires Row, care este una dintre cele mai prestigioase zone din Londra, Kensington Gardens.

Casa este detinuta de magnatul si miliardarul indian, Lakshmi Mittal. El este presedinte si CEO al celei mai mari companii producatoare de otel din lume, Arcelor Mittal.

Aceasta locuinta are nici mai mult, nici mai putin de 55 de mii de metri patrati si a fost construita in secolul al XIX-lea.

La inceput au fost doua case aproape distincte care mai apoi au fost unite intr-o singura locuinta de catre dezvoltatorul David Khalili. Are 12 dormitoare, o piscina interioara, bai turcesti si spatiu de parcare pentru 20 de masini.

Inainte ca Mittel sa cumpere aceasta proprietate, ea a fost detinuta de nume faimoase si familii bogate, precum familia Rothchilds, Free Poles, David Khalili si Bernie Ecclestone.

Pe langa acest spatiu imens de locuit, Mittal poate dormi linistit noaptea stiind ca printre vecinii lui se numara printul William si Kate Middleton.


Foto: playbuzz.com
#9. Palazzo di Amore – 195 de milioane de dolari

Nu e de mirare ca una dintre cele mai scumpe case din lume se afla in Beverly Hills, California.

Palazzo di Amore este detinuta de unul dintre cei mai de succes antreprenori din domeniul imobiliar, Jeff Green si are o suprafata aproximativa de 55 de mii de metri patrati.

Vila construita in stil mediteraneean are 12 dormitoare, 23 de bai, numeroase piscine, teren de tenis, cascade si teatre, dar si 27 de garaje pentru masini. Daca esti invitat la o petrecere in Palazzo di Amore, vei vedea ca are si un ring de dans rotativ si o sala de bal.

Casa arata mai mult ca un resort de vacanta decat ca un camin al cuiva, insa este clar ca aici locuieste cineva si poate fi mandru ca sta intr-una dintre cele mai scumpe case din lume.



#8. Elison Estate – 200 de milioane de dolari

Detinuta de Larry Ellison, co-fondatorul Oracle si unul dintre cei mai bogati oameni din lume, aceasta proprietate de 200 de milioane de dolari este a opta cea mai scumpa din lume.

Datorita dimensiunilor proprietatii, 9 hectare mai exact, aici se afla mai mult decat o casa.

In interiorul complexului sunt 10 proprietati, o ceainarie si o baie comuna, un lac artificial si un iaz.

Mare parte a designului pica sub influenta japoneza, iar proprietatea a fost modelata dupa palatul unui imparat nipon.

Casa a fost creata de Paul Driscoll care a fost arhitect si profesor la Zen Buddist.

In gradinile palatului vei descoperi specii de pomi foarte scumpi si rari.



#7. Four Fairfield Pond – 248 de milioane de dolari

Nu poti face un top cu cele mai scumpe case din lume fara sa te opresti si la New York.

Four Fairfield Pond este casa lui Ira Renner, proprietarul Renno Group, un holding ce investeste in topitorie si fabricatie.

Proprietatea ce se intinde pe aproximativ 25 de hectare de teren si vine echipata cu 29 de dormitoare, 39 de bai, un dining room de aproximativ 100 de metri patrati, teren de baschet, sala de bowling, teren de squash, de tenis si trei piscine.

Pentru acest gigant e nevoie de o cantitate enorma de electricitate insa, din fericire, casa are propria centrala electrica.

Iar pentru aceia care iubesc masinile, Four Farfield Pond are un garaj in care se pot parca pana la 100 de masini.



#6. Penthouse-ul Odeon Tower – 330 de milioane de dolari

Cu o valoare estimata la 330 de milioane de dolari, Penthouse-ul Odeon Tower intra in topul celor mai scumpe case din lume.

Pentru o asemenea suma de bani, vei primi un apartament de aproximativ 35 de mii de metri patrati, la ultimul etaj al celei mai scumpe cladiri din Monaco.

Odeon Tower a fost creat de arhitectul Alexandre Giraldi si dezvoltat de Groupe Mazococo.

Penthouse-ul este impartit pe mai multe etaje si are liftul sau privat.

Iar daca asta nu e de ajuns, tot aici un tobogan de apa privat se varsa intr-o infinity pool cu o priveliste de 360 de grade.

Daca esti bancher si ai acesti bani, pune-i de-o parte pentru cand va fi scoasa din nou la vanzare aceasta casa impresionanta.



#5. Les Palais Bulles – 390 de milioane de dolari

Pe locul cinci se afla Les palais Bulles pentru un pret de numai 390 de milioane de dolari. Aceasta proprietate poreclita si „Palatul bulelor" a fost creata de arhitectul maghiar Antti Lovag si a fost construita intre anii 1975 si 1989.

Porecla vine de la cele cateva incaperi rotunde care privesc peste Marea Mediteraneeana.

Inspiratia lui Lovag pentru designul acestei proprietati a fost luata din casele vechi din regiune; cu toate acestea, locuinta aceasta a fost mult imbunatatita cu accesorii de confort.

De exemplu, proprietatea are trei piscine, numeroase gradini si un amfiteatru de 500 de locuri construit pe terenurile deluroase.

Acest palat este azi detinut de Pierre Cardin, designerul de moda francez, de origine italiana.

Proprietatea este folosita in special ca destinatie de vacanta pentru Pierre, dar si ca locatie spectaculoasa pentru petreceri si evenimente, precum prezentarea colectiilor Dior.



#4. Vila Les Cedres – 450 de milioane de dolari

Aceasta proprietate ce ocupa locul al patrulea intre cele mai scumpe case din lume, este situata in Saint-Jean-Cap-Ferrat din Franta.

A fost construita pentru prima data in 1830 si cumparata de regele Leopold al II-lea al Belgiei in 1904.

In trecut a fost considerata drept cea mai scumpa proprietate din lume, iar asta se intampla nu mai devreme de anul 2017. De atunci, alte case au ocupat primele trei pozitii in top.

Proprietatea se afla pe o suprafata de aproximativ 15 hectare, iar numele ei deriva din multitudinea de cedri care se afla in curte.

Doar casa are aproximativ 18 mii de metri pastrati si se lauda cu 14 dormitoare. Are o piscina olimpica si un grajd imens in care pot fi tinuti 30 de cai.

Inauntru vei putea vedea candelabre de cristal, lambriuri aurite, picturi in ulei din secolul al XIX-lea si o biblioteca cu panouri din lemn ce gazduieste peste 3000 de carti.



#3. Vila leopolda – 750 de milioane de dolari

Iata care este a treia cea mai scumpa casa din lume. Vila este detinuta de Lily Safra, vaduva bancherului libanezo-brazilian, Edmund Safra. Este situata in Alpii francezi, in regiunea Coastei de Azur si ocupa peste 20 de hectare de pamant.

Are 11 dormitoare, 14 bai, o sera comerciala, un helipad, o bucatarie exterioara si una dintre cele mai frumoase piscine pe care le-ai vazut vreodata.

Proprietatea este faimoasa si pentru faptul ca aici s-a filmat filmul lui Alfred Hitchcock, „To Catch a Thief" din 1951.

Numele provine de la proprietarul original, Regele Leopold al II-lea al Belgiei, insa designul ei a fost regandit in 1920 de catre arhitectul american, Ogden Codman Jr.



#2. Antilla – 1 miliard de dolari

A doua dintre cele mai scumpe case din lume este situata in Mumbai, India si costa aproximativ 1 miliard de dolari.

Designul a fost gandit si proprietatea a fost construita de firmele de arhitectura din Chicago, Perkins&Will si Hirsch Bender Associates.

Proprietatea a fost construita pentru Mukesh Ambani, presedintele si directoul companiei Reliance Industries Limited, una din primele 500 companii din lume, detinuta de cel mai bogat om din India.

Cladirea de 400 de mii de metri patrati este pozitionata in cartierul Cumballa Hill din Mumbai si numara 27 de etaje impresionante. De asemenea a fost construita ca sa faca fata unui cutremur cu magnitudinea de 8 grade pe scara Richter.

In interior vei gasi sase etaje devotate total garajelor de masini, o statie service pentru masini, un templu, o sala de teatru de 50 de locuri si 9 lifturi.

Proprietatea mai numara un centru spa, trei helipaduri, un salon, o sala de bal, un studio yoga, o camera de inghetata si mai multe cinematografe.

Cu toate aceste lucruri in casa, proprietarul plateste lunar 600 de angajati.



#1. Palatul Buckingham – 2,9 miliarde de dolari

Chiar daca nu este de vanzare, palatul familiei regale britanice este cea mai scumpa casa din lume, cu o valoare de piata de aproape 3 miliarde de dolari. Situat in centrul Londrei, cu 775 de camere, 78 de bai, 92 de birouri si 19 scari (nu trepte), este rezidenta oficiala a monarhiei inca din 1973.

In termeni de marime, palatul are aproximativ 830 de mii de metri patrati, iar gradinile se intind pe vreo 16 hectare de teren.

Cu toate acestea, in ciuda marimii impresionante si a titlului de cea mai scumpa casa din lume, nu este cel mai mare palat din lume.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.