Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ce spune Biblia despre astrologie si horoscop
1.332 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cele mai mari secrete cosmice |
75 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CE se ascunde in Muntii Buzaului ?!?
673 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  ADEVARUL despre bolile lui Eminescu
158 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adevarul despre cucerirea si colonizarea Daciei ep 2
264 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adevarul despre Franco: Ora zero
158 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Documentarul care a socat Grecia
798 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rezonanta - Fiinte de frecventa
842 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cometa Ison. Adevarul despre ea
222 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  ADEVAR SAU TRADITIE - Jim Staley
552 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Adevarul despre telefonul mobil si radiatia fara fir "

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.06.2021  Adauga la favorite 361 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
„Adevarul despre telefonul mobil si radiatiile wireless: ce stim, ce trebuie sa aflam si ce puteti face acum"
Prezentat de Dr. Devra Davis, profesor invitat de medicina la Universitatea Ebraica Hadassah Medical School si profesor invitat de medicina la Universitatea Ondokuz Mayis, Turcia.

Lectura
Care sunt efectele asupra sanatatii ale telefoanelor mobile si ale radiatiilor wireless? In timp ce Australia a condus lumea in ceea ce priveste standardele de siguranta, inclusiv legislatia obligatorie privind centurile de siguranta, ambalarea simpla pe tigari si legislatia privind divulgarea produselor si produselor alimentare, ramane in urma in abordarea problemelor semnificative asociate cu utilizarea telefoanelor mobile. In aceasta conferinta a decanului, epidemiologul si expertul in radiatii electromagnetice, Dr. Devra Davis, va prezenta evolutia telefonului mobil si a smartphone-ului si va oferi un fundal pentru actualele standarde de siguranta impotriva radiatiilor (SAR), dezvoltarile politicii si legislatia internationala, vechi de 19 ani. Vor fi prezentate noi studii globale privind consecintele radiatiei mobile / wireless asupra sanatatii, inclusiv expunerea si riscurile copiilor.

Vorbitorul
Dr. Devra Davis este un expert recunoscut la nivel international in radiatiile electromagnetice de pe telefoanele mobile si alte dispozitive de transmisie fara fir. In prezent, este profesor invitat de medicina la Universitatea Ebraica Hadassah Medical School si profesor invitat de medicina la Universitatea Ondokuz Mayis, Turcia. Dr. Davis a fost director fondator al Centrului pentru Oncologie de Mediu de la Universitatea din Pittsburgh Cancer Institute - primul institut de acest gen din lume, care examineaza factorii de mediu care contribuie la majoritatea cazurilor de cancer.

In 2007, Dr. Devra Davis a fondat organizatia nonprofit pentru sanatatea mediului, pentru a oferi cercetari de baza si educatie despre pericolele pentru sanatatea mediului. Dr. Davis a ocupat functia de presedinte Clinton numit in comisia de investigare a sigurantei chimice si a pericolelor din SUA in perioada 1994-1999, o agentie independenta a ramurii executive care investigheaza, previne si atenueaza accidentele chimice.
In calitate de fost consilier principal al secretarului asistent pentru sanatate din cadrul Departamentului de sanatate si servicii umane, ea a consiliat oficiali de frunte din Statele Unite, Organizatia Natiunilor Unite, Agentia Europeana de Mediu, Organizatia Pan Americana a Sanatatii, Organizatia Mondiala a Sanatatii si Banca Mondiala.

Dr. Davis detine un B.S. in psihologie fiziologica si un masterat in sociologie de la Universitatea din Pittsburgh, 1967. A absolvit un doctorat in studii stiintifice la Universitatea din Chicago in calitate de bursier absolvent al Fundatiei Danforth, 1972 si M.P.H. in epidemiologie la Universitatea Johns Hopkins ca membru post-doctorat al Institutului National al Cancerului, 1982. A scris mai mult de 200 de publicatii si a fost publicata in Lancet si Journal of the American Medical Association, precum si in Scientific American si New York. Times.

Dr. Devra Davis este un expert recunoscut la nivel international in radiatiile electromagnetice de pe telefoanele mobile si alte dispozitive de transmisie fara fir


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.