Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Masti cosmetice pentru vara
462 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Retete de masti si tratamente facute in casa
485 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Filmuletu (tradus) despre INGREDIENTELE DIN COSMETICE
136 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Masca de fata si corp cu tarate de grau si miere albine
994 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum facem APA DE TRANDAFIRI
403 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Make-up de vara - Machiaj rapid fara fon
895 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kiwano
1.041 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Balsam din plante
1.534 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Seboreea
987 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Masca faciala cu otet
446 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Masti cosmetice cu banane si miere

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 09.03.2021  Adauga la favorite 459 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Masca pentru tenul uscat

Acum trebuie sa vedem daca avem tenul uscat sau daca avem tenul gras. De exemplu, pentru un ten uscat putem sa luam o parte de banana, o pisam si o amestecam cu o lingurita de miere, apoi o punem pe fata.

Masca pentru tenul gras

Daca avem tenul gras, ar trebui sa mai adaugam in compozitia respectiva de banana pisata cu o lingurita de miere... si o jumatate de lingurita de zeama de lamaie. Pur si simplu, stoarcem lamaia atunci cand ne facem, de exemplu, o limonada, ramanem si cu putina zeama de lamaie - si ne facem si aceasta masca, daca avem un ten gras. Si acum, ce trebuie sa facem? Trebuie sa stam 15-20 de minute cu aceasta masca de banana cu miere - daca avem tenul uscat, sau de banana cu miere si cu zeama de lamaie - daca avem tenul gras. Apoi, trebuie sa clatim fata cu apa calduta dupa 20 de minute, dupa cum spuneam. Si, in acest timp, sa ne relaxam: sa bem un ceai, sa bem o limonada. Si sa incercam sa gasim un echilibru interior pentru ca atunci cand stam cu o masca de frumusete, sa ne si linistim, sa stam relaxate pe canapea, intr-un fotoliu si sa ne adunam si gandurile in cele 20 de minute cat stam cu masca de frumusete pe fata.

Masca anti-acneica

Acum haideti sa vedem cum ne pot ajuta bananele daca ne confruntam cu acneea. Putem sa ne facem niste masti cu banane, miere si turmeric. Asadar, pisam o banana, adaugam o lingurita de miere si putin turmeric. Stam cu acea masca pe fata 20 de minute, apoi clatim cu apa calduta. Atentie foarte mare, cand ne stergem tamponam fata, nu frecam fata.

Mai trebuie sa spunem ceva, in cazul bananelor se pot folosi chiar si cojile de banane. O banana proaspata, dupa ce am mancat acea banana, luam interiorul cojii de banana si il punem pe locul afectat de acnee. In acest fel, mancam banane si utilizam cojile de banana pentru intretinerea fetei. Iar aceste coji de banane mai pot fi folosite si pentru calcaiele crapate. Pentru ca, dupa cum spuneam, ele sunt foarte bogate in nutrienti, emoliaza, hidrateaza si fac foarte bine calcaielor care sufera foarte mult iarna - in incaltaminte groasa, in sosete groase s.a.m.d. Bineinteles, vrem sa avem calcaie frumoase tot timpul anului. Asadar, putem folosi si cojile de banane.

Cum se pastreaza bananele

Haideti sa vedem cum ar fi bine sa pastram bananele astfel incat sa utilizam si cojile de banane cu succes. Trebuie sa stim ca bananele stau foarte bine la un loc racoros si uscat, ceea ce inseamna in camara. Nu ar trebui sa le tinem la frigider pentru ca nu le face foarte bine acea temperatura foarte scazuta. Daca o sa le tinem la frigider, o sa vedem ca se innegresc si „se trec" mult mai repede. Asadar, bananele ar trebui sa le tinem in camara. Luam cate o banana - ea ar trebui sa fie destul de proaspata, sa nu fie „trecuta" si sa nu fie foarte coapta.

Masca pentru ten mat, obosit

Pentru tenul mat, obosit, lipsit de stralucire se recomanda o masca cu banana, miere si putin piure de avocado. Amestecati toate aceste ingrediente: banana pisata, piureul de avocado si putina miere si stati cu masca respectiva 20 de minute. Apoi clatiti cu apa calda.

Pentru a vedea efecte si pe termen lung, nu doar pe termen scurt - adica imediat ce va dati jos masca respectiva. Ca sa vedeti efecte pe termen lung, consistente, trebuie sa va faceti aceasta masca cel putin de doua ori pe saptamana, poate chiar de trei ori. Si sa urmati acest program timp de doua-trei luni.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.