Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
419 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.006 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vanzatorul de iluzii (1992 Comedie Steve Martin) 118 min
2.653 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
399 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.788 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.454 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Eram sot pe timp de razboi (SUA 1949) Comedie / 105 min
919 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Singur acasa 2 - Pierdut in New York (SUA 1992) 43 min
12.470 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Ai tai, ai mei si ai nostri (SUA 1968) Comedie 89 min
954 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 (SUA 1979) Comedie romantica 118 min
722 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Escrocherie (SUA 1952_ Comedie SF 97 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.01.2021  Adauga la favorite 336 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.
   
 
1952 Monkey Business

Director: Howard Hawks
IMDB 7



Dr. Barnaby Fulton ( Cary Grant ), un chimist de cercetare absent pentru compania de produse chimice Oxly, incearca sa dezvolte un elixir al tineretii . El este indemnat de seful sau cu o perspectiva comerciala, Oliver Oxly ( Charles Coburn ). Una dintre cimpanzeile doctorului Fulton , Esther, se desface in laborator, amesteca un pahar cu substante chimice si toarna amestecul in racitorul de apa . Produsele chimice au efectul de intinerire pe care il cauta Fulton. Fara sa stie de capriciile Esterei, Fulton isi testeaza ultimul amestec experimental pe el si il spala cu apa din racitor. Curand incepe sa se comporte ca un tanar de 20 de ani si isi petrece ziua in oras cu secretara sefului sau, Lois Laurel ( Marilyn Monroe ). Cand sotia lui Fulton, Edwina ( Ginger Rogers ), afla ca elixirul „functioneaza", bea cate ceva impreuna cu apa din racitor si se transforma intr-o scoala care trage de farse. Edwina face un telefon impetuos catre vechea ei flacara, avocatul familiei, Hank Entwhistle ( Hugh Marlowe ). Mama ei, care nu stie nimic despre elixir, crede ca Edwina este cu adevarat nefericita in casatoria ei si vrea sa divorteze. Barnaby ia mai mult elixir si se imprieteneste cu un grup de copii care se joaca ca „indieni" (nativi americani) . L-au capturat si „scalp" pe Hank (oferindu-i o coafura Mohawk ), fugind mai tarziu cand apare politia. Intre timp, Edwina se culca sa doarma de pe formula. Intre timp, o femeie isi lasa bebelusul cu menajera Fultonilor, deoarece are nevoie de o babysitter de urgenta. Cand Edwina se trezeste, un bebelus gol este langa ea, iar hainele lui Barnaby sunt in apropiere. Ea presupune din greseala ca a luat prea multe formule si a regresat la un copil. Il duce pe copil la Oxly pentru a rezolva problema. Impreuna, cei doi incearca sa gaseasca un antidot si cand copilul devine somnoros, Edwina incearca sa-l adoarma in speranta de a inversa efectele. Intre timp, tot mai multi oameni de stiinta (si domnul Oxly) de la laborator beau apa si revin la a doua copilarie. Formula se pierde cu ultima din apa turnata. In timp ce apa este turnata, Barnaby se taraste in laborator prin fereastra si se intinde sa doarma langa copil. Edwina il descopera mai tarziu si isi da seama de greseala ei cu copilul. Mai tarziu, acasa, in timp ce Barnaby si Edwina planuiesc sa iasa, spiritele si casnicia lor reinnoite, Barnaby noteaza ca „esti batran doar cand uiti ca esti tanar".


Distributie Cary Grant in rolul Dr. Barnaby Fulton Ginger Rogers in rolul Edwina Fulton Marilyn Monroe in rolul lui Lois Laurel Charles Coburn in rolul lui Oliver Oxley Hugh Marlowe in rolul lui Hank Entwhistle Henri Letondal in rolul Dr. Jerome Kitzel Robert Cornthwaite in rolul Dr. Zoldeck Larry Keating in rolul lui GJ Culverly Douglas Spencer in rolul Dr. Brunner Esther Dale in rolul doamnei Rhinelander George Winslow ca Micul Indian


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.