Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Curatati casa in 1 ora
531 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 SECRETE PENTRU CURATAREA BAII
283 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce trebuie sa stii despre curatarea ochelarilor
386 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Curatarea placilor de marmura
466 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Igiena catelusilor
122 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Reparatii fisuri pereti
320 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Reparatii fisuri pereti
247 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi in curatarea si intretinerea tapiteriei
273 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum curatam un covor
486 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  SECRETUL UNUI CUPTOR stralucitor
49 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Curatarea canilor patate

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.10.2020  Adauga la favorite 372 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cum cureti canile patate cu ajutorul bicarbonatului de sodiu
E un ingredient bun la toate, asa ca nu avea cum sa nu ne scoata si din aceasta incurcatura. Ca sa cureti canile patate cu ajutorul bicarbonatului, nu trebuie decat sa umezesti putin buretele de vase, sa presari acest ingredient pe burete si sa freci usor cana. Apoi, evident, s-o clatesti.

Nu doar ca petele vor disparea ca prin minune in cateva secunde, dar cana isi va recapata stralucirea. Acelasi rezultat il obtii si daca inlocuiesti bicarbonatul cu praf de copt.

Scapa de petele de pe cani cu lamaie
Taie o lamaie in jumatati si freaca petele de pe interiorul canii cu una dintre jumatati. Petele vor disparea ca prin minune in doar cateva secunde. Nu, nu este nicio magie, ci doar efectul puternic al acidului citric.

Otetul alb indeparteaza eficient petele de pe cani
Cum iti spuneam si in cazul lamaii, acidul face minuni. De data aceasta, vedeta este acidul acetic. Banalul aliment pe care oricine il are in bucatarie iti face canile patate ca noi. Tot ce trebuie sa faci este sa umezesti o carpa cu otet alb si sa freci bine petele de ceai sau cafea de pe cana. Clateste si asteapta sa se usuce.

Efecte mult mai rapide are mixul de otet alb cu sare. Prepara o solutie jumatate otet, jumatate sare si insista asupra petelor de pe cana. Nici urma de pata si, mai mult decat atat, canile isi recapata stralucirea.

Cum cureti canile patate cu ajutorul dezinfectantului
Dezinfectantul pe baza de hipoclorit de sodiu este si el foarte eficient pentru indepartarea petelor de pe cani. In comert, se gaseste sub denumirea de apa de Javel. Nu este insa o solutie la fel de rapida precum cele despre care ti-am vorbit pana acum. Si asta pentru ca acesta trebuie lasat sa actioneze peste noapte.

Asadar, toarna un pahar de apa de Javel in 2 litri de apa si pune canile patate la inmuiat pana a doua zi. Petele vor disparea fara sa fii nevoita sa freci iar canile vor arata ca noi.

Pulberea de piatra ponce curata rapid petele de pe cani
Cu siguranta, toate avem acasa o piatra ponce si stim exact la ce si cum s-o folosim. Ceea ce putine dintre noi stiu este faptul ca aceasta are si o alta utilitate, aceea de eliminare a petelor de pe diverse suprafete. Mai cu seama pulberea de piatra ponce elimina eficient petele de ceai sau cafea de pe cani.

Tot ce trebuie sa faci este sa presari pulbere de piatra ponce peste pete, apoi cativa stropi de ulei. Lasi sa actioneze 5-10 minute, dupa care speli cana in mod obisnuit, cu detergent de vase.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.