Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mari actori - Goldie Hawn
1.402 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Goldie Hawn - Actrita, regizoare, producatoare
566 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
04:13
  Portretul unui actor - Toma Caragiu
1.095 vizite - 0 comentarii
adaugat de goldi
 
  William Hurt
972 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  George Reeves si rolul lui Superman
1.199 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rex Harrison - Mari actori,mari regizori
1.530 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dorel Visan - Actor - Teatru si Film
1.071 vizite - 0 comentarii
adaugat de madam
 
  Mari actori - Bruce Willis
1.779 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Telly Savalas - Actor,cantaret,jurnalist
1.219 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cracked Actor: A Film About David Bowie - TV (1975)
1.120 vizite - 0 comentarii
adaugat de floarea
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Goldie Hawn / Biografia unui actor

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 31.07.2020  Adauga la favorite 616 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
S-a nascut la Washington, fiica Laurei si Edwarda Rutledge. Mama ei a fost un mic intreprinzator, detinand o scoala de dans si un magazin de bijuterii. Tatal ei a fost un cunoscut cantaret, in voga in acele timpuri. Actrita poarta numele matusii mamei sale. A avut o sora, Patricia si un frate, Edward, care a decedat inainte de a se naste. Actrita a fost crescuta in Takoma Park, Maryland si a urmat studiile liceului Montgomery Blair High School. Tatal sau era presbitarian, iar mama sa evreica, fiica unor imigranti din Ungaria. De la varsta de trei ani a facut balet si step, iar in 1995 chiar a facut parte din distributia baletului Spargatorul de Nuci. A debutat in 1961, cu rolul Julietei din piesa lui Shakespeare. A urmat o cariera promitatoare in dans, dansand Can Can la New York, la Texas Pavilion. Ca dansator profesionist insa a ajuns sa lucreze efectiva mult mai tarziu.

In cinematografie, unde a ajuns celebra, a primit pentru rolul din Floarea de cactus(1969), Premiul BAFTA pentru cea mai buna prestatie feminina, Globul de Aur in 1970 pentru Cea mai buna actrita intr-un rol secundat si Oscarul in 1970 pentru Cea mai buna actrita intr-un rol secundar, precum si o nominalizare la Globurile de Aur pentru cea mai promi'atoare actrita, in anul 1970.
In Ianuarie 1985 pozeaza goala la varsta de 39 de ani in Playboy. Casatorita si divortata de 2 ori, traieste o frumoasa relatie de dragoste de aproximativ 25 de ani cu celebrul actor Kurt Russell si este mama a trei copii:Oliver Hudson =actor, Kate Hudson,aproape la fel de celebra actrita ca mama sa si Wyatt Russell, nascut in 1986 actor si el.

Este totodata bunica lui Ryder Russell Robinson (copilul fiicei sale si a muzicianului Chris Robinson) si a lui Wilder Brooks (copilul fiului sau Oliver si a sotiri acesteia actrita Erinn Bartlett). Frumoasa, feminina a acreditat mitul feminitatii cu mister, o feminitate putin baieteasca dar niciodata lipsita de gratie si atu-urile senzualitatii. Este buna prietena cu o alta celebra actrita: Sally Field


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.