Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Evenimente la Domeniile Jidvei, Alba
372 vizite - 0 comentarii
adaugat de Sun Leader
 
  Castelul Bethlen Haller, Cetatea de Balta, Alba
98 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Terasa amenajata cu stil. Cluj, Pensiunea Bonanza
477 vizite - 0 comentarii
adaugat de Sun Leader
 
  Castel Gadolfo si Lacul Albani-Italia HD
1.342 vizite - 0 comentarii
adaugat de alexandra
 
  Central Park, NYC
117 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Terasa acoperita cu pergola la Hotel Balada. Sun Leader
420 vizite - 0 comentarii
adaugat de Sun Leader
 
  Danes, Mures
111 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Noua terasa de la Hotel Balada, Suceava
425 vizite - 0 comentarii
adaugat de Sun Leader
 
  Piscina "Pa Coasta"
350 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pensiunea Terra Bistrita, ferestre de sticla electrica
418 vizite - 0 comentarii
adaugat de Sun Leader
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Terasa amenajata la Jidvei, Castel Bethlen Haller

 
 
 
 
 
Adaugat de Sun Leader 27.03.2020  Adauga la favorite 484 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Iluminatul, sistemele de umbrire Zipscreen, pergola retractabila si inchiderile din sticla pot fi toate controlate cu ajutorul unei aplicatii telefonice! Asa functioneaza cel mai recent proiect de la Castelul Bethlen - Haller, Jidvei.

O inovatie in industria inchiderilor cu sticla! Inchiderile cu sticla glisanta pentru terase si balcoane sticla este pliabila si exista nenumarate posibilitati de glisare si pliere.

https://www.pergole-retractabile.ro/a...
Inchideri din sticla - inchideri din sticla tip panorama.
Sisteme de inchidere terasa cu sticla glisanta pentru terase si restaurante, cu sau fara rama, etansare perfecta si eficienta termica cu sticla securizata. Aceste inchideri din sticla electrice de tip panorama se vor transforma din perete de sticla in balustrada de sticla atunci cand apesi pe butonul telecomenzii.
sisteme elegante cu inchidere din sticla automatizata cu actionare din telecomanda foate utile pentru terase atunci cand e frig ploua sau bate vantul.

Sistemul de umbrire zipscreen completeaza pergola retractabila si asigura umbrirea terasei in mod eficient! Sistem zipscreen pentru umbrirea terasei - sun leader este dintr-un material textil perforat ce umbreste terasa si pastreaza intimitatea.

Iti doresti o terasa de lemn? Oferim montaj pentru pardoseala exterioara incalzita, din materiale ecologice si durabile. Decking-ul nostru pentru terasa se potriveste oricarui restaurant, hotel, chiar si pentru piscina, balcon sau o terasa comerciala de dimensiuni mari. Deck din lemn termotratat de frasin si decking WPC cu lemn si mase plastice.
www.pergole-retractabile.ro
https://www.pergole-retractabile.ro/
Pergola Vault este considerata modelul cel mai atractiv, datorita formei sale de semiluna dar si pentru structura sa independenta, neavand nevoie de alt corp pentru a se realiza prinderea sistemului. La fel ca si celelalte pergole, modelul Vault poate fi accesorizat cu un sistem de iluminat si dimmer, inchideri din sticla si decking. Tot ansamblul poate fi integrat in oricare dintre stilurile rustic, clasic sau modern al restaurantului, datorita gamei de culori pe care v-o punem la dispozitie.
Pergola retractabila VAULT (115x150mm) permite o deschidere de pana la 11m pe sistem, iar latimea pana la 13m, suprafata de acoperire pana la 143 mp pe sistem. Este tipul de prgola care ofera pe langa siguranta, si posibilitatea integrarii sale in stilurile arhitecturale specifice locatiei alese. Fiind disponibila in diverse culori, acest tip de sistem de acoperire si extinedere a spatiului poate oferi si un plus de culoare, inveselind intregul loc.
Retractarea membranei PVC se realizeaza pe o parte, nu in centrul structurii. Structura pentru pergola retractabila este din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, cee ace asigura rezistenta vopselei si metalului pentru foarte mult timp si fata de actiunea tuturor factorilor externi. Membrana este realizata dintr-un material PVC (Low&Bonar – calitate germana), este acopertita de doua straturi acrilice pentru impermeabilitate 100% si are insertii de carbon care tin razele UV departe de terasa si nu permit crearea efectului de sera. Sun Leader ofera o gama variata de culori atat pentru membrana acoperisului retractabil cat si pentru structura de aluminiu, cu vopsea germana certificata Pulver.
Ce altceva mai puteti aduce unei terase pentru a iesi cat mai mult in evidenta? Sisteme automatizate sau manuale de inchideri din sticla, pardoseala exterioara de tip decking din lemn termotratat sau WPC cu mase plastice, incalzire pentru terasa, sisteme de umbrire Zipscreen care se ruleaza si mobilier.

Nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0770 444 777 sau 0774 444 888.
Vizitati-ne site-ul la www.pergole-retractabile.ro sau https://www.pergole-retractabile.ro/ si cereti o oferta de pret!


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.