Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cand a aparut lupa?
1.603 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Misterul obiectului urias de sub Marea Baltica
179 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Misterul Ierusalimului: Templul lui Solomon |
124 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce este acest misterios obiect scufundat sub Marea Balti
119 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria sahului
1.559 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Misterul dedesubt
138 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  11 pui ,79 de zile. De la ou la maturitate
97 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cafe Puskin -Moscova
1.407 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fabrica de spart oua
789 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Despre inghetata
349 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Cand au aparut posetele?

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.03.2020  Adauga la favorite 430 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Posetele sunt unele dintre cele mai utile si cele mai folosite articole vestimentare de catre femei. Orice femeie indiferent de mediul in care lucreaza, indiferent de varsta sau daca provine din mediul urban sau rural are cel putin doua posete in care isi pune lucrurile necesare atunci cand pleaca undeva. Oare cate dintre aceste femei stiu care este istoria posetelor, cand au fost create pentru prima data si care a fost scopul pentru care au fost create?

Ei bine, pe la inceputul secolului XIV au aparut un tip de posete care de fapt erau niste pungi ce se legau de talie si se purtau intr-o parte. Acestea erau folosite in primul rand pentru a ascunde lucrurile pretioase care le purtau la ei bogatii acelor vremuri si in al 2lea rand pentru a evidentia statutul social. Cu cat poseta care o purta era mai frumoasa, era brodata cu un model mai interesant si lucrata mai bine cu atat cel care o purta era mai bogat si mai respectat in acea zona. Cu alte cuvinte poseta era unul din criteriile de diferentiere a persoanelor bogate fata de cele mai putin bogate.

In zilele noastre a disparut oarecum aceasta mentalitate cu privire la posete insa esenta este aceeasi. O femeie care provine dintr-o familie instarita va purta intotdeauna posete de firma, posete scumpe pe care o familie de rand nu si le poate permite pe cand cineva care provine dintr-o familie modesta se va rezuma la a purta posete ieftine care nu poarta semnatura marilor designeri sau sigla unor firme de renume insa le satisfac nevoile fara nici o problema. Partea buna este ca in zilele noastre gratie designerilor vestimentari si imaginatiei lor exista o gama larga de posete astfel incat femeile se pot aranja si au de unde alege indiferent de cati bani au in cont.

Designerii vestimentari ne anunta ca pe viitor vor aparea in continuare modele de posete noi in functie de tendintele sezonului si se vor concentra ca posetele create de ei sa fie cat mai comode, rezistente si nu in ultimul rand disponibile la preturi accesibile.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.