Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sa prepari acasa o crema naturala de protectie solara
102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sa curatam tapetul
373 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Produsele de patiserie si mierea
667 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce facem sa nu se mai lipeasca pestele de gratar?
538 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa-ti faci singura o veioza din hartie
161 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pliculetele de Silica Gel-ce poti face cu ele
286 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  PRODUSE DE CURATENIE NATURALE , ECONOMICE FACUTE IN CASA
100 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 greseli pe care sa le eviti atunci cand faci supa
471 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Unt congelat
613 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum poti transforma puloverele vechi
323 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Poti sa-ti prepari singura produsele de curatat

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.01.2020  Adauga la favorite 398 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Produsele „home-made" sunt la mare moda in ultima perioada si destul de scumpe. Sunt considerate „de lux". Nu ai indraznit sa ti le faci singura pentru ca ai crezut ca nu te pricepi, ca e prea complicat, ca nu ai ingredientele necesare. Insa e mai simplu decat te asteptai. Iar rezultatul – natural, eficient si ieftin.

- Solutie impotriva insectelor. Nu e toxica sau otravitoare si ai nevoie doar de 3 ingrediente: o cana de apa distilata, 14 picaturi de ulei de citronella si 14 de ulei de rozmarin. Amesteca aceste ingrediente si pune-le intr-o sticla cu pulverizator. Casa ta va mirosi frumos, iar mustele, tantarii si alte insecte vor sta la distanta.

- Solutie pentru sters geamurile. Ai nevoie de o jumatate de cana de amoniac, doua cani de alcool si o lingurita de detergent. Toate acestea se pun intr-o sticla goala, se adauga apa, se amesteca bine si gata solutia. 6 Pentru mobila. Mobila din lemn poate arata ca noua, iar zgarieturile se acopera daca o stergi cu o solutie formata din ¼ otet alb si ¾ ulei de masline. Sterge mobila cu o laveta stropita cu aceasta solutie, si vei fi uimit de rezultat.

- Detergent pentru tapiterii. Petele de pe covoare sau tapiterii se curata cu o solutie formata din apa minerala si otet. Cu o carpa inmuiata in aceasta solutie poti sa stergi oricand suprafetele, pentru inviorarea culorilor.

- Dezodorizant pentru toaleta. Miroase foarte frumos si e incredibil de eficient, promit specialistii citati de listotic.com. Se face dintr-o lingura de alcool, 30 de picaturi de ulei esential si apa. Toate ingredientele se pun intr-o sticla si se pulverizeaza inainte si dupa folosirea toaletei.

- Demachiant. Poti sa-l faci in casa doar din trei ingrediente: un sfert de lingura sampon pentru bebelusi, 7 picaturi de ulei de migdale si apa. Uleiul de migdale este plin de vitamina A, B, E si nu este gras, ca alte uleiuri. Poti sa-ti cureti in singuranta inclusiv zona ochilor.

- Deodorant. De ce sa te chinui sa-ti faci deodorantul, cand poti atat de simplu sa-l cumperi din magazin, ti-ai putea spune? Ei bine, multi dintre cei care au incercat varianta „home-made" sustin ca e mult mai buna decat cea din magazin. Se amesteca intr-un borcan de sticla unt de shea si ulei de cocos, se tine borcanul in apa calda pana se inmoaie bine continutul. Se adauga bicarbonat de sodiu si cateva picaturi de ulei esential, dupa preferinta. Pune rezultatul in forme si lasa-le sa se raceasca.

- Parfum. Dilueaza cateva picaturi de ulei esential in aroma preferata (lavanda, busuioc, parchouli, muguri de pin etc.) cu ulei de jojoba sau de migdale si cu apa. Solutia obtinuta se pastreaza intr-un recipient de sticla si se foloseste la doua zile de la realizarea ei. Aroma se pastreaza si 6 saptamani, in loc intunecos.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.