Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Caderea – Fenomenul Pitesti
591 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piramida de la Pitesti
723 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  SHAMBALLA SI MISTERUL DIN BUCEGI
688 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Genocidul sufletelor
329 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  N.IONITA, SUPRAVIETUITOR AL „EXPERIMENTULUI PITESTI
340 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Misterele neelucidate ale paralelei 33
449 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Misterele neelucidate ale paralelei 33
427 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aurora polara 2012 / Rusia, Murmansk
1.331 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  SAMANII DACI. O paralela cu samanismul sud-american
158 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  ARSENIE BOCA SI TUNELUL SECRET DINTRE CELE DOUA LUMI
672 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Paralela dintre fenomenul Pitesti si persecutia .......

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.11.2019  Adauga la favorite 463 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Falun Gong



Secolul XX a doborat de cateva ori recordul mondial in criminalitate si oroare: 10 milioane de oameni ucisi in primul razboi mondial, 55 de milioane in al doilea razboi mondial, 10 milioane de oameni ucisi in numele nazismului si peste 100 de milioane ucisi in numele comunismului.Trebuie sa facem imposibila repetarea unor asemenea catastrofe. Crimele nazismului au fost condamnate just si exemplar. Crimele comunismului (care continua sa existe, spre rusinea omenirii) trebuie condamnate la fel. Acest lucru este posibil numai prin cunoasterea intregului adevar. Incredibil, dar nu se stie aproape nimic despre cea mai diabolica crima a comunismului: genocidul sufletelor care a avut ca scop generarea “omului nou".

Acest genocid, in forma lui extrema, a inceput in Romania in 1949, la penitenciarul politic din Pitesti, sub forma unui experiment nici macar inchipuit vreodata: “reeducarea" detinutilor prin torturarea continua, fizica si sufleteasca, chiar de catre colegii de detentie. “Reeducatii" erau obligati sa se autodenunte, sa se nege pe sine, sa-si denunte si sa-si renege familia, prietenii si iubita, adica sa-i “demaste" dezicandu-se de ei, de tot ce aveau mai sfant, batjocorind credinta in Dumnezeu si Sfintele Taine. “Reeducatorii" ii obligau sa participe la veritabile ritualuri satanice antireligioase. In final, “reeducatii" erau obligati sa devina “reeducatorii" altora, adica tortionari. Cei care refuzau, erau obligati sa se “reeduce" din nou, pana acceptau rolul de “reeducator"; daca continuau sa refuze, riscau sa fie ucisi. Multi au incercat sa se sinucida pentru a scapa de infern, dar foarte putini au reusit. Subliniem ca nu exista cuvinte pentru a descrie cu adevarat tot ceea ce au indurat acesti tineri anticomunisti (in jur de 2000), majoritatea fiind studenti in momentul arestarii. Finalmente insa, genocidul sufletelor nu a fost posibil tocmai pentru ca sufletul este nemuritor. Aceasta a fost speranta celor condamnati la moartea sufleteasca. Numai credinta in Dumnezeu i-a salvat.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.