Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  CRONICI EXTRATERESTERE (S1E1) -
171 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Peisaje la capatul lumii
392 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Garry Nolan: OZN-uri si extraterestri |
270 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cazul Roswell au capturat sau nu americanii un OZN ?
1.386 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CRONICI EXTRATERESTERE (S1E2) -
155 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hearst, Statele Unite
1.188 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tulcea comori ascunse
351 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tsunami: Onda Killer
248 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cele 7 etape de existenta ale unui imperiu.
628 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Imagini spectaculoase cu demolarea unui baraj
1.376 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Autopsia unui extraterestru

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.11.2019  Adauga la favorite 475 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
n incidentul OZN de la Roswell se presupune ca s-au recuperat resturi extraterestre, inclusiv cadavre straine, de la un obiect neidentificat care s-a prabusit in apropierea de Roswell, New Mexico, SUA, in iunie sau iulie 1947. De la sfarsitul anilor 1970, incidentul a fost obiectul unor controverse intense si obiectul unor teorii ale conspiratiei cu privire la natura reala a obiectului care s-a prabusit. Armata Statelor Unite ale Americii sustine ca ceea ce s-a intamplat a fost doar recuperarea resturilor unui balon experimental de supraveghere la mare altitudine.
Cu toate acestea, multi sustinatori ai OZN-uri spun ca, de fapt, o nava extraterestra s-a prabusit si cateva cadavre au fost recuperate si ca apoi militarii au inceput o operatiune de musamalizare. Incidentul s-a transformat intr-un fenomen foarte cunoscut in cultura populara, ceea ce face ca numele Roswell sa fie sinonim cu OZN-urile. Este pe primul loc ca fiind unul dintre incidentele cele mai mediatizate si controversate despre un presupus OZN.
Acesta este un film documentar despre istoria unei inregistrari video ce contine presupusa autopsie a unui extraterestru recuperat din OZN-ul prabusit acum mai bine de 50 de ani in SUA. In data de 8 iulie 1947, Roswell Army Air Field (RAAF), biroul de informatii publice din Roswell, New Mexico, a emis un comunicat de presa in care precizeaza ca personalul din compania 509th Bomb Group a recuperat o farfurie zburatoare prabusita in apropiere de o ferma din Roswell, ceea ce a marit interesul mass-mediei pentru acest subiect.
In ziua urmatoare, presa a raportat ca comandantul general al Air Force a afirmat ca, de fapt, un balon cu radar de urmarire a fost recuperat de catre personalul RAAF si nu un disc zburator. Ulterior a avut loc o conferinta de presa care a confirmat ca a fost un balon meteorologic. (Sursa)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.