Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Toncontin International Airport, Honduras
330 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 10 Atractii Turistice, Los Angeles (California) Ghid
2.838 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Muzeul J. Paul Getty-Los Angeles
486 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Route 66 USA
423 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Centrul Getty Los Angeles
36 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Strada Olvera Los Angeles
399 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beverly Hills-California
956 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Biblioteca Huntington, Los Angeles
417 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  'Los Angeles
794 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aeroportul International Haneda din Tokyo, Japonia
283 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Aeroportul International din Los Angeles (LAX)

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.10.2019  Adauga la favorite 268 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Stiti unde se gaseste singurul terminal privat din Statele Unite? Tot in LAX, incepand cu mai 2017. Desi suna a stire mondena, este o aparitie demna de mentionat. Si vedetele de la Hollywood trebuie sa aiba propria pista de aterizare, corect? Departe de ochii lumii si de aglomeratia din terminalele comune. Taxele sunt insa pe masura - 7.500 de dolari pe an abonament, plus alte cateva 2-3.000 pentru fiecare zbor efectuat, in functie de destinatie. Iar daca nu poti plati abonamentul, te poti imbarca oricum, daca platesti o taxa intre 3.500 si 4.000 de dolari.

Poate ca merita, daca te gandesti ca ai de facut doar 70 de pasi din terminal pana la urcarea in avion, fata de 2.000, cat ar trebui sa mergi pe jos spre avion din terminalele comune.

Lasand mondenitatile la o parte, ultima data cand subsemnatul a vazut LAX, era departe de titlul cel mai frumos aeroport al lumii, insa avea un farmec aparte. Esti intampinat de 3 mari litere la una dintre intrari - L, A si X -, dupa modelul numelui capitalei-filmului, HOLLYWOOD, aflat undeva pe colinele din apropiere. Interiorul poate deveni un cosmar pentru turistii neavizati. Calatoria intre terminaluri se face mai bine pe jos, nu cu autobuzul, pentru ca traficul poate sa fie exasperant, iar un tur complet se face in sens invers ceasului, creand confuzie.

Pentru ca imaginea sa fie completa - eu am patit-o -, daca aveti de gand sa iesiti dintr-un terminal, s-ar putea sa trebuiasca sa treceti prin cordoanele de securitate inca o data. Una peste alta, un aeroport cu un sarm aparte, specific american. Te miri ca reuseste sa sustina un astfel de numar de pasageri in fiecare an. Daca totusi ajungi acolo, pentru ca calatori in centrul Los Angelesului, iti recomand calduros un taxi - in jur de 50 de dolari, o solutie mai eficienta decat alternativele, care ar trebui sa faca ocoluri sau sa te oblige sa schimbi chiar milocul de transport in sine.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.