Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  7 sfaturi pentru amenajarea unei bucatarii mici
317 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secrete si trucuri pentru BUCATARIE
501 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  96% dintre oameni NU cunosc aceste trucuri
37 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  27 DE TRUCURI SI SFATURI UTILE PENTRU CURATENIE
327 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi si mici trucuri pentru a invata mai usor
1.581 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi si mici trucuri pentru a invata mai usor
1.138 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  8 trucuri Feng Shui in amenajarea bucatariilor mici ...
691 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  TRUCURI pentru poze perfecte cu telefon
263 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 trucuri geniale pentru cusut
342 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri pentru amenajarea baii pentru oaspeti
1.087 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Trucuri pentru amenajarea unei bucatarii mici

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 26.09.2019  Adauga la favorite 426 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Bucatariile mici au nevoie doar de cateva idei geniale pentru a le face practice si elegante. Exista o multime de trucuri care vor face ca micuta ta bucatarie sa para mult mai spatioasa. Dimensiunile limitate constituie adevarate provocari in crearea unui spatiu functional, insa un astfel de proiect nu este o misiune imposibila.

Cand vine vorba despre amenajarea unei bucatarii mici, cheia ar trebui sa fie intotdeauna creativitatea. O bucatarie mica poate fi transformata complet cu ajutorul unor dulapuri indraznete, o masa practica si cateva trucuri moderne de design.

Trucurile acestea te vor ajuta sa transformi un spatiu de gatit restrans intr-unul mai spatios, modern si cu decorat cu bun gust:


Pardoseala este cea mai buna alegere pentru cuplurile tinere, iar daca in casa sunt si copii, este chiar indicat sa folosesti o astfel de suprafata. LVT este una dintre cele mai moderne pardoseli, care vine sub forma de placi de vinil sau scanduri. Acesta se monteaza extrem de simplu si rapid, iar intretinerea este usoara. Designul cu LVT este extrem de ofertant, iar iluziile pe care le poti crea intr-o bucatarie cu ajutorul lui sunt incredibile. Pentru a-ti face o idee, poti consulta aceste recomandari.

Mobila de bucatarie

Spatiul de depozitare este unul dintre cele mai importante elemente intr-o bucatarie mica. Profita la maximum de spatiul redus de stocare pe care-l ai si agata suporturi pentru tacamuri si tigai pe o tabla verticala prinsa intr-un perete. Foloseste corpuri albe pentru depozitarea veselei, iar condimentele si celelalte ingrediente incearca sa le organizezi in cutii practice sau borcane speciale, care pot fi si ele agatate pe un perete.

Masa pentru servirea micului dejun poate fi mai mica decat cea pe care o ai in camera de zi. O masa sub forma de semiluna, lipita de perete, este o alegere inteligenta, care salveaza spatiul pe care l-ai fi pierdut daca ai fi ales o varianta rotunda. De asemenea, amenajarea unui bar in locul mesei, la care poti adauga sertare si scaune inalte, este o varianta cool pentru micuta ta bucatarie. Vezi aceste exemple care ar putea sa te inspire.




Alegerea frigiderului



Frigiderul, in mod cert, iti va ocupa cel mai mult spatiu din bucatarie. Opteaza pentru un model care are dimensiuni mai reduse si pe care il poti incorpora in mobilier, pentru ca efectul va fi unul pozitiv. Bucataria va parea mai aerisita si mai spatioasa.

Rafturi incorporate

Unul dintre cele mai frustrante lucruri intr-o bucatarie mica este lipsa spatiului pentru asezarea tuturor aparatelor electrocasnice. Ia in considerare instalarea unor rafturi incorporate pentru aceste aparate. De exemplu, unul pentru cuptorul cu microunde. Suspendarea acestuia iti va elibera blatul de gatit, iar bucataria va avea un aspect ingrijit si organizat.

Fii inventiv

Lustrele mari, stralucitoare, sunt o modalitate sigura de a aduce glamour intr-o bucatarie mica. Nu uita de robineti, pe care-i gasesti in diferite forme sau culori si care dau o nota de eleganta si originalitatea intregului design al bucatariei tale. De retinut este faptul ca, daca spatiul nu iti permite, cel mai bine este sa imbratisezi designul minimalist, care va crea senzatia de ordine si va salva si mai mult spatiu. Opteaza pentru culori deschise, linii clare, texturi, tonuri si accesorii simple.

Una dintre cele mai in voga tendinte actuale in designul bucatariilor mici sunt asa-zisele „bucatarii ascunse". Modelele de bucatarie pe un perete sunt extrem de populare pentru apartamente sau case mai mici. Dupa cum sugereaza si numele, toate aparatele si dulapurile sunt asezate de-a lungul unui perete, oferind bucatariei o deschidere mai mare. Cu toate acestea, este necesara o planificare atenta pentru a te asigura ca acest design se poate aplica in spatiul de care dispui. Insa poate fi perfect daca visezi la o bucatarie open space.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.