Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Presara zat de cafea pe gratarulul cu carbuni incinsi
576 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ne-am murdarit mainile de vopsea de ulei.?
1.464 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tratament cu cafea te ajuta sa ai un par stralucitor.
500 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 Efecte UIMITOARE daca bei CAFEA
164 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cu ce inlocuim cafeaua?
124 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stiai ca poti pune coaja de ou in cafea?
213 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum poti fi treaz... fara cofeina!
1.532 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Scapa de furnici cu metode naturale
1.168 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  6 utilizari practice ale cafelei
290 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Intrebuintari ale foliei de aluminiu
1.354 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

La ce putem folosi zatul de cafea

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 26.06.2019  Adauga la favorite 502 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Dupa prepararea cafelei, zatul este de multe ori aruncat in cosul de gunoi. Unii oameni considera zatul de cafea stors ca element lipsit de valoare. Daca ar sti la cate foloseste l-ar pastra, probabil, in dulapurile lor.

Zatul de cafea are multe alte utilizari in afara de producerea de cafea. El poate fi folosit pentru gradinarit, indepartarea insectelor si chiar ca produs de ingrijire pentru animale de companie . Cel mai bun din toate, utilizarea zatului de cafea este ecologica. Gandeste-te de doua ori daca ai de gand sa arunci urmatorul lot de zat de cafea. Aici sunt cele mai bune motive pentru care zatul de cafea trebuie pastrat:

Compost – zatul se potriveste cu standardele stabilite de catre gradinari pentru materiale de compost. Cand este amestecat cu nutrienti din sol, face solul mai bogat si mai acid. Plantele care infloresc in sol acid vor fi mai sanatoase, deoarece acestea pot obtine hrana necesara din sol. Daca aveti o buna aprovizionare de zat de cafea, doar distribuiti-l uniform in gradina. Plantele tale te vor rasplati prin producerea de flori robuste.



La ce putem folosi zatul de cafea



Solutie de ingrijire pentru animalele de companie – Amestecati zat de cafea, cu putina apa si rezultatul este o solutie buna de ingrijire pentru animalele de companie. Solutia se inmoaie pe blana animalului tau de companie, oferindu-i un luciu frumos. Unii oameni chiar sustin ca solutia tine puricii si alti paraziti departe de pe animalele de companie, desi acest lucru are inca nevoie de teste pentru a fi considerat un fapt.

Deodorant de frigider – stocarea diferitelor tipuri de alimente in frigider poate produce un amestec urat de mirosuri. Elimina aceste mirosuri iuti cu un bol plin cu zat de cafea. Puneti vasul in interiorul frigiderului si deodorantul din zat de cafea va absorbi treptat toate mirosurile nedorite. Daca frigiderul este dotat cu alimente depozitate, trebuie doar sa adaugati cateva picaturi de vanilie in deodorant, astfel incat sa poata absorbi mai multe mirosuri.

Exfoliant pentru piele – Frecarea pielii cu extract de cafea macinata pare o prostie, dar este de fapt o idee buna. Extractul indeparteaza celulele moarte ale pielii, ceea ce duce la o piele cu aspect frumos. Acesta va poate salva bani, deoarece acest produs simplu poate inlocui practic sesiuni de scumpe la medicul dermatolog.

Deodorant de pantofi – persoanele active si care au picioarele urat mirositoare sunt adesea asociate una cu cealalta. Se rezolva prin plasarea zatului de cafea pus in pantofi. Acesta nu va va scuti doar de picioare urat mirositoare, dar veti scapa cu siguranta de miros. Daca doriti sa eliminati cu adevarat mirosul va puteti spala intotdeauna picioarele cu apa si extract de cafea macinata.

Solutie de par – Sa recunoastem, toata lumea vrea sa aiba parul stralucitor si frumos. Unii oameni cheltuiesc sume importante de bani doar pentru a face parul sa arate mai bine. Zatul de cafea face parul mai moale si mai stralucitor. Doar spalati parul cu o solutie din apa si zat de cafea si clatiti.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.