Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  In adancuri
841 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insulele Nusa.
328 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tropical Islands, Germania
0 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  . Insulele Rosario
22 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Acapulco-Mexic
1 vizita - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Arhipelagul Perlelor, Panama
588 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insulele Canalului-sau Insulele Anglo-Normande
1.628 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Poseidon Undersea Resort
1.020 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Kadavu din Fiji
1.095 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pattaya-Thailanda
801 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Insulele Fiji, un paradis tropical

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.06.2019  Adauga la favorite 256 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Insulele Fiji pot fi gasite in Pacificul de Sud si sunt de fapt un total de 332 de insule, desi doar o treime dintre acestea sunt locuite. Apele calde aduc sute de mii de turisti in fiecare an din intreaga lume, dar insulele au rezistat dezvoltarii comerciale vazute la alte destinatii turistice populare. Aici puteti vedea paduri tropicale, plaje si dealuri frumoase. Intre noiembrie si aprilie ati putea intalni furtuna ciclonica ocazional, dar temperaturile cresc intre lunile aprilie si august pentru cei care cauta soare.
Sunt de fapt noua grupuri regionale din cadrul Insulelor Fiji. Acestea includ Viti Levu, care este cea mai mare insula, cu capitala Suva si casa pentru cei mai multi locuitori. A doua cea mai mare dintre insule este Vanua Levu . In insula Taveuni puteti gasi unele specii de flora si fauna rare. Kadavu poate fi gasit la sud de Viti Levu si grupul insular Yasawa este ideal pentru turisti . Insulele mici din Mamanuca sunt, de asemenea, aproape de Viti Levu, dar exista, de asemenea, Insulele Lomaiviti si Insulele Lau. In cele din urma, daca mergeti la Rotuma veti gasi ca este usor diferita cu un alt popor polinezian care traieste acolo.
Sosirea

Vizele nu sunt in mod normal necesare pentru locuitorii din tari din Europa, America de Nord si parti ale Asiei. Permisele de vizitatori care sunt valabile timp de patru luni se primesc in mod normal, la sosirea in tara. Oricine are nevoie de viza va trebui sa aplice in avans, prin intermediul ambasadei Fiji. Principalul aeroport este Aeroportul International Nadi, desi exista unele zboruri internationale care folosesc aeroportul din Suva. Legaturi catre SUA, Coreea de Sud si Noua Zeelanda, precum si Australia sunt regulate. Dupa ce ajungeti in Fiji, exista o serie de moduri diferite de calatorie. Puteti merge cu autobuze sau taxiuri, care sunt foarte ieftine . Inchirierea de masini nu este recomandata, cu exceptia celor mai experimentati soferi datorita starii drumurilor din Fiji si sunt soferi care au tendinta de a ignora limitele de viteza si alte reglementari.

Sa calatoresti de la insula la insula este foarte usor, deoarece exista o multime de feriboturi. Exista diferite categorii de bilete, astfel incat sa puteti calatori foarte ieftin. Feriboturile de noapte au, de asemenea, diferite standarde de cazare de dormit si un bilet ieftin. Un numar tot mai mare de turisti opteaza pentru biciclete, dar trebuie remarcat faptul ca inseamna ca aveti nevoie de transportat piese de schimb si alte elemente esentiale, Costurile de inchiriere a bicicletelor poate fi mare astfel incat a va trebui sa fie luat in considerare in buget.

Comunicarea in Fiji este destul de usoara. Una dintre limbile oficiale din insule este limba engleza si cei mai multi dintre oamenii de acolo o folosesc. Pe insulele mici, este mult mai probabil ca veti auzi alte limbi, cum ar fi limba materna Fiji sau chiar urdu.
Pe insula exista o multime de vazut si de facut. O atractie populara este Gradina uriasului adormit, detinuta anterior de Raymond Burr, actorul american. Aceasta este o gradina, care acopera o suprafata de 20 de hectare si in plina floare, este foarte frumoasa. Cele mai multe dintre speciile de plante sunt native de pe insule. Muzeul Fiji este o alta alegere populara si este locul ideal pentru a afla mai multe despre istoria regiunii. Unele dintre exponate sunt vechi de mii de ani. Cu toate acestea, nu toata lumea vrea sa aiba o zi culturala asa ca cei care doresc o zi de aventura pot incerca Whitewater rafting. Exista excursii de mai multe zile, cu o companie profesionista si ghiduri si , de asemenea, o experienta de caiac pe mare.
Cumparaturi

Dolarul Fiji este moneda locala si daca esti la cumparaturi, atunci ai nevoie sa fii constient de localnici, care vor incerca sa te “convinga" sa cumperi de la tarabele de familie. Aceasta practica e cunoscuta ca agresiva, dar daca sunteti ferm si amenintati ca mergeti la politie renunta. Vor fi o serie de magazine, care sunt inchise duminica, atunci cand este Sabatul. Insulele au fost in mare parte crestine in ultimele doua secole si aceste traditii de moda veche sunt respectate.

Mancare

Exista o multime de cafenele si restaurante de unde sa alegeti. Meniurile sunt, de obicei, variate si veti gasi peste si cartofi prajiti,mancare japoneza si produse alimentare din China, in cele mai multe locuri. Feluri de mancare locale, cum ar fi paulsami sunt o necesitate pentru cei aventurosi. Exista o serie de feluri de mancare gatite intr-un cuptor in groapa, care de asemenea, merita incercate.

Cazare si sfaturi

Un sfat in momentul rezervarii de cazare este sa o faceti prin intermediul unui agent de turism . In sezonul de varf acest lucru este un risc, dar veti economisi o mare parte din bani. Exista o serie de statiuni de vacanta de lux pentru cei care doresc un pachet si acestea pot fi gasite pe insulele mai mari.

Pentru a ramane in conditii de siguranta ar trebui sa fie luate masurile de precautie obisnuite. Evitati zonele pe care nu le cunoasteti si evitati sa calatoriti in locuri noi de unul singur. Statiunile sunt destul de sigure. Hainele de plaja ar trebui sa fie purtate doar pe plaja si atat barbatii cat si femeile trebuie sa poarte haine care le acopera genunchii. Cand mergeti la biserica trebuie sa imprumutati haine corespunzatoare.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.