Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Idei pentru Pasti
23 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Idei de decorare cu castraveti si morcovi
412 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  30 DE IDEI SI TRUCURI PENTRU O MASA
743 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  20 de idei utile pentru casa ta
818 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3 idei geniale cum refolosesti borcanelele
652 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 idei pentru proprietarii de pisici
668 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum pot fi reciclate canile vechi - 3 idei geniale!
256 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Idei pentru decoratiunile de nunta
1.305 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  6 idei creative din ciment pentru casa
589 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  36 de idei utile pentru telefoanele mobile
547 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Cinci idei pentru un refresh in garderoba

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.04.2019  Adauga la favorite 822 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Culorile, accentele metalice, piesele wow, accesoriile wow, pantofii in culori vii si gentile care iti iau ochii trebuie sa se intoarca in rafturile din fata, nu-i asa?

Astfel ca, inainte de a porni la vanatoare prin magazine, va recomand un detox al propriului dressing si un inventar al pieselor must have din acest sezon. Pentru ca trebuie sa cheltuim responsabil, mai ales cand vine vorba de moda, unde nu prea stim sa setam limite, nu-i asa?



Fustele plisate

Mare hit, mare! Aceste fuste superbe, de lungime medie sau maxi, au cucerit garderobele in sezoanele trecute si nu se dau plecate. Sunt usor de accesorizat si de purtat. Merg bine si cu pantofi sport si cu pumps, sunt perfecte si pentru birou, dar si pentru o iesire in doi. Ce mai, sunt perfecte! Asa ca pastreaza un loc in garderoba si anul acesta: poti merge pe o culoare neutra ca sa o folosesti in cat mai multe tinute; pe o culoare tare pentru a deveni o piesa-accent (roz, mov, galben, verde, albastru); pe un imprimeu pentru a crea tinute aparte (imprimeurile florale sunt la moda, ca e primavara, dar as merge mai degraba pe geometrii sau chiar pe animal print; putem lasa florile pentru alte piese).





Accentele metalice


Nici acestea nu dispar. Mai rare, mai indulcite, reinterpretate, minimaliste, dar sunt inca in garderoba. Daca nu ai fost adepta pieselor aurii/argintii, poti merge pe variante neutre cu insertii metalice. Sunt mai discrete si pot fi purtate toata ziua. Dincolo de acestea, accesoriile pot reprezenta acel accent metalic de care ai nevoie. De exemplu, cercei statement, brose purtate la sacou sau un ac de esarfa. Coliere in care se imbina metalul si pielea, penele si metalul si lista poate continua. Adauga pietre (semi)pretioase si ai gata tinuta de seara!



Florile

Da, este primavara, da, se poarta florile. Chiar daca pare desuet, imprimeurile florale vor fi mereu pe strada si, implicit, in garderoba. De ce? Pentru ca florile si sezonul cald merg mana in mana. Mereu. Asa ca treci peste si recunoaste ca si tie iti plac. Ca in cazul oricarui imprimeu, trebuie sa ai grija ca marimea acestuia sa corespunda siluetei, fizionomiei tale. Fustele cu imprimeu floral sunt de preferat deoarece sunt piese mai putin intalnite. Cei mai multi prefera imprimeurile pe tricouri, topuri, camasi, rochii. Dar nu trebuie sa te opresti aici. Esarfe, curele, bijuterii, genti, pantofi. Toate pot fi inflorate pentru a fi in ton cu anotimpul. Dar nu exagera. O singura piesa este suficienta. Exceptie fac cazurile cand stapanesti la perfectie arta mix&match si poti potrivi inspirat imprimeurile.





Monocromia

Este o tendinta care tot revine, si e minunat. Tinutele monocrome au un farmec aparte, fie ca vorbim de culori neutre, fie ca mergem pe pastelurile specifice perioadei calendaristice. Salopetele pot fi o alegere inspirata in acest caz. Poarta astfel de tinute doar daca esti pregatita sa atragi atentia, caci asta se va intampla cu siguranta. Daca iti plac costumele, monocromia este o varianta interesanta si sofisticata pentru ele.





Piesele wow

Aceste piese nu tin de sezon, ci de personalitate. Orice femeie ar trebui sa aiba in garderoba piese wow, pe care sa le scoata la lumina atunci cand simte nevoia. Pot fi piese obisnuite, confortabile, in care sa te simti wow toata ziua. De exemplu, eu consider o piesa wow o maleta Cloche neagra, simpla, pe care o pot purta in cel putin 15 combinatii, inclusiv la un eveniment de seara. O piesa la fel de pretioasa poate fi o pereche de jeans care iti vine perfect.

Sau o geanta care iti scoate din anonimat orice tinuta. Dar, dincolo de acestea, piesele cu adevarat wow sunt cele care intorc privirile. Combinatii de paiete, pene, croieli asimetrice, jachete bomber in culori pastelate, fermoare, capse, tu alegi. Piese de zi, de seara, piese versatile, buline, dantele, neopren. Nu conteaza atat de mult, ce este cu adevarat important e felul in care te simti tu cand porti acea piesa.

Esti pregatita de primavara?


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.