Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Fortificatia Montana Beni Hammad -Algeria
419 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  . Sistemul de galerii romane de la Alburnus Maior, Rosia
365 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Parcul National Ojcowski-Polonia
126 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntii Gilaului
141 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Montana
660 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
02:27
  Aventura de iarna in doi
1.365 vizite - 0 comentarii
adaugat de fotographicy
 
  Shirakawa-go and Gokayama (Japan)
413 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Morzine-Franta
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntii Bihorului
485 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntii Blue si John Crow (Jamaica)
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Billings, Montana

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.10.2011  Adauga la favorite 1.035 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Billings este sediul comitatului Yellowstone si orasul cel mai populat al statului Montana al Statelor Unite ale Americii. Billings, care se gaseste in partea central-sudica a statului Montana, a prezentat o spectaculoasa crestere a populatiei sale, de la 89.847 de locuitori, conform Census 2000, la 105.845, conform unei estimari din anul 2009 a aceluiasi United States Census Bureau.

Este considerat cel de-al 60-lea, in termeni de crestere a populatiei, de pe o lista ce cuprinde 259 de orase din Statele Unite si pe care, in termeni de valori absolute, Billings ocupa locul 244. Billings nu este doar sediul comitatului Yellowstone GR6, dar si cel mai mare oras al zonei metropolitane omonime, Billings Metropolitan Area, care este cea mai populata din statul Montana.

Nucleul zonei metropolitane, orasul Billings, este cel mai mare oras pe o axa nord-sud, dintre Fort Collins din statul Colorado si Calgary din provincia canadiana Alberta, respectiv pe o axa est-vest dintre Sioux Falls din statul Dakota de Sud si Spokane din statul Washington. Poreclit Orasul magic (conform, Magic City), datorita cresterii sale constante, uneori mai rapida, alteori mai lenta, de la fondarea sa din anul 1882, ca un oras de-a lungul unei cai ferate, Billings a fost numit dupa Frederick H. Billings, presedinte al companiei Northern Pacific Railroad.

Orasul atrage vizitatori din multiple motive, de la faptul de a fi cel mai mare oras pe distante relativ mari, ca baza de excursii turistice in Parcul National Yellowstone respectiv in zona Pompey's Pillar, pana la vizitarea zonei Bataliei de la Little Bighorn. Revista Best Life a clasat Billings ca cel de-al treilea cel mai bun loc din Statele Unite pentru a creste o familie


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.