Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Traditii si obiceiuri de nunta in Algeria
981 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ochiul Saharei
766 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Turcia la 100 de ani.Mai exista democratie?
71 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Recrut pe Bricul Mircea
720 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Colapsul Epocii Bronzului - Apocalipsa Mediteraneeana
123 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lupta Bangladeshului cu inundatiile
172 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hoverbike (2014)
959 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Hollywood :Filmul mut american-Sfarsitul unei ere -13
803 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Acasa
252 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Valeri Legasov: Destin tragic
372 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Mantrele

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.03.2019  Adauga la favorite 547 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Dupa cum curge viata, cu suisurile si coborasurile ei, traiesti momente de fericire, implinire, bucurie, impletite cu momente de tristete, suparare, sau chiar depresie. Sunt stari destul de neplacute si in general chinuitoare. Insa esti dispus intotdeauna sa iei masuri pentru a iesi din ele?

Uneori, ramai in astfel de stari nu fiindca nu ai putea iesi din ele, ci pentru ca te agati cumva inconstient de rolul de victima, care aduce si unele foloase pentru tine: atentia, afectiunea, energia celor din jur. Dar de ce sa depinzi de altii ca sa te simti bine cu tine?

Alteori, poate chiar vrei sa iesi din astfel de stari si stii cum sa o faci, dar parca un val al uitarii se asterne peste tot ce ai invatat si nu iti vine in minte solutia. Tot secretul e sa decizi ca vrei sa iti schimbi starea si solutiile vin automat.

De cele mai multe ori, metodele prin care poti iesi din stari negative sunt simple si la indemana. O plimbare in natura, o imbratisare, un dans, un cantec, o vorba buna, iti pot schimba starea de spirit in foarte scurt timp.

In articolul de azi, mi-am propus sa iti impartasesc o metoda pe care o folosesc de cativa ani si care ma scoate din stari negative in foarte scurt timp.

Este vorba despre simple silabe sau cuvinte, dar cu efect magic asupra ta: mantrele.

Daca nu ai aflat de mantre pana acum, sau ai auzit de ele, dar nu stii la ce folosesc, iti voi povesti pe scurt despre ele.

Mantrele sunt silabe, cuvinte sau fraze cu incarcatura spirituala, care prin repetare, produc efecte binefacatoare in fiinta ta pe toate planurile: fizic (vindecare), mental (impacare, armonizare) si spiritual (stari de iluminare).

Ele pot fi insotite de o melodie (chanting, incantatii), pot fi rostite cu voce tare (japa, repetare), sau pot fi rostite doar mental, cu pauze de constientizare (meditatie).

Mantrele au fost utilizate de-a lungul mileniilor indeosebi in practica spirituala orientala, dar sunt destul de raspandite si in occident.

Mantrele sunt precum o trambulina care te ajuta sa parasesti frecventele inferioare si sa te propulsezi spre frecvente inalte, spre dimensiuni superioare din manifestare.
Irina Bercea


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.