Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum ingrijim corect tenul pe timp de vara?
134 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ingrijim corect buricul unui nou nascut
373 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ingrijim pielea vara
128 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi de toamna tenul cu probleme
342 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dintisorii bebelusului: cum ii ingrijim corect
368 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa aranjezi masa de Paste cu flori de primavara
468 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Totul pentru animale
1.314 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ingrijim feriga de camera
1.323 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum alegi rujul in functie de ten
253 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi de frumusete pentru primavara
427 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Cum ne ingrijim tenul primavara

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.01.2019  Adauga la favorite 483 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Ce facem cu machiajul?
Primavara nu avem nevoie de atat de mult machiaj ca iarna. Stratul de fond de ten nu trebuie sa mai fie atat de gros. Este suficient sa folosim un produs de tip BB cream, cu factor de protectie solara. Trebuie neaparat sa folosim crema hidratanta inainte sa aplicam fondul de ten pentru ca schimbarile pot cauza uscarea pielii si craparea acesteia.

In acest anotimp, fetele se machiaza foarte natural, in culori calde.

Curatati-va tenul in fiecare zi
In anotimpurile calduroase se inmultesc bacteriile, ceea ce inseamna ca pielea noastra ar putea avea de suferit. De aceea este recomandat sa ne spalam cu apa si cu un gel de curatare specific tenului nostru, de doua ori pe zi.

Dupa ce v-ati curatat tenul, nu uitati sa aplicati si o crema hidratanta care sa se potriveasca cu tenul pe care il aveti. Nu folositi alifii sau creme care nu se potrivesc tipului de ten pe care il aveti deoarece acestea nu vor face decat sa va imbatraneasca pielea.

!
Tenul are nevoie de o rutina bine stabilita, pentru a evita infectiile sau petele de culoare. Putem folosi produsele preferate, atata timp cat le folosim in mod regulat.

Apa micelara sau crema hidratanta nu trebuie sa lipseasca din program. Trebuie folosite de doua ori pe zi – dimineata si seara, inainte de culcare.

Fructele si legumele conteaza!
Alimentatia nu trebuie urmarita doar atunci cand vrem sa slabim. Este foarte important sa mancam alimentele potrivite pentru ca acest lucru se reflecta asupra pielii noastre.

Fructele si legumele sunt o sursa foarte buna vitamine si minerale. Morcovii, broccoli si spanacul contin vitamina A si antioxidanti care incetinesc imbatranirea tenului si previn ridurile.



Lamaile, portocalele si capsunile contin, de asemenea, antioxindanti. Mai mult, vitamina C ajuta la formarea colagenului si la mentinerea unui ten sanatos, fara impuritati.

Masca cu ou pentru un ten sanatos
Masca cu ou ajuta la pastrarea fermitatii pielii.

Reteta: Aveti nevoie de un ou crud, o lingurita de miere si o lingurita de smantana. Se amesteca pana se ajunge la o compozitie cremoasa si se aplica pe pielea uscata. Se lasa 15-20 de minute, apoi se curata cu apa calduta.


Oricat de multe produse de fata am folosi, nu folosesc la nimic daca pielea nu este hidratata din interior. Strictul minim de apa este de doi litri pe zi. Este foarte bine daca ne-am putea hidrata cat mai mult pentru a avea o piele fina si stralucitoare. Daca celulele din piele nu primesc suficienta hidratare, tenul va avea un aspect uscat, iar pielea va incepe sa se cojeasca si sa se exfolieze.


Zaharul creste nivelul de glicoliza in sange care, in timp, produce imbatranirea pielii. O dieta bogata in zahar te poate face sa arati cu cativa ani mai batran decat esti de fapt. Sfatul nutritionistilor si al dermatologilor este sa reducem zaharul cat se poate de mult pentru a ne pastra pielea sanatoasa si tanara mai mult timp.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.