Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Espace Killy Tignes Val d’Iser Franta
98 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sainte Foy (Franta)
35 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 locuri de top de vizitat in Franta
401 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cele 25 cele mai bune de vizitat Franta
163 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Eguisheim FRANTA
68 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Villefranche-de-Conflent, Muntii Pirinei, -Franta
814 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Val d'Isere Franta
80 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Celle Saint-Clou-Franta
1.106 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se sarbatoreste Anul Nou in Franta
1.464 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mont d'Or-Franta
608 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Tignes, Franta

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.01.2019  Adauga la favorite 350 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Skipass-ul "Tignes" va permite accesul la 150 km de partii cat se poate de bine preparate, cu legaturi asigurate impecabil de 29 instalatii pe cablu. Domeniul schabil este considerat - nu in ultimul rand datorita inaltimii ghetarului "La Grande Motte" (3.656 m) - ca fiind foarte sigur in ceea ce priveste zapada si este indragit in aceeasi masura de experti si incepatori. Cei din urma pot face primele alunecari pe Col du Palet sau pe partiile albastre si verzi de mai sus de Tignes-Le Lac. Cei cu pretentii mai ridicate gasesc oferta potrivita mai degraba la domeniul schiabil glaciar de la Grande Motte si in Vallon de la Sache, unde puteti parcurge o diferenta de altitudine de 1.198 m pe o partie cu o lungime de 2,8 km ganze 1.198 m. Coborari asigurate si controlate pe zapada adanca in Vallon de la Sache fac din domeniul schiabil un paradis si pentru freerideri si iubitorii de variante. O experienta deosebita este snow-park-ul de la ghetar, care are tables, slides si jumps speciale pentru incepatori dar si pentru avansati si experti. Daca doriti sa utilizati domeniul schiabil al Val d'Isere cu alti 150 km de partii va recomandam extinderea la skipass-ul "Espace Killy" (vezi regiunea de schi). Intre cele doua domenii legaturile sunt ideale si distractia mai mult decat dubla!

Schiatul in sine joaca in Tignes intotdeuna rolul principal, dar este destul loc si de Apres-Ski! Numeroase baruri, restaurante confortabile si mai multe discoteci sunt puncte centrale de intalnire in Tignes. Unul din cele mai la moda este "Grizzly's Bar", cu atmosfera artica. Pentru activitati sportive autobuzul gratuit va duce la Le Lac si patinoarul natural de aici, apoi puteti porfita de diversele instalatii si posibilitatile de relaxare de la Aqua Center. Cine cauta ceva deosebit poate face scufundari sub gheata lacului Tignes! O delicatesa sunt si "Tignes Airwaves": cei mai buni dintre cei buni fac demostratii extreme de Free-Style si Free-Ride!

Tignes dispune impreuna cu Val d'Isere de 44 de km de partii pentru schi fond. Ambele ofera partii pentru caini si partii pentru stil skating. O partie la altitudine va sta la dispozitie la Lac d’Ouilette (2.560 m) la Val d'Isere. Pentru accesul la circuitul de 3 km trebuie achitata o mica taxa, investitia merita insa in orice caz – chiar si pentru cei cu mai putina experienta! Tignes ere o partie la altitudine (6 km) pe ghetar la 2.900 m, pe care puteti schia si vara. Datorita gradului ridicat de dificultate aceasta potiune trebuie lasata celor cu experienta. O provocare esre si partia „Manchet“, cu 6,5 km in Val d'Isere, in total partiile sunt insa mai degraba usoare si medii.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.