Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Viata lui Grace Kelly si ale altor printese
346 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Frumoasa din Padurea Adormita, pangarita in somn
714 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Printesa in azil: Louise a Belgiei
278 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Printesa Anne-Fiica care ar trebui sa fie regina -
368 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Diana -printesa poporului
515 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum au facut victorienii inghetata
405 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Maria I a Portugaliei
326 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Regina Margareta a II-a a Danemarcei
1.444 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nunta regala: stil Bali
283 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Centrul Suediei - O excursie in tara si oamenii ei
145 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Printesa Madeleine din Suedia

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.11.2018  Adauga la favorite 419 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Dupa un esec sentimental dramatic, printesa Madeleine a Suediei si-a regasit fericirea in New York alaturi de Chris ONeil, un barbat sensibil, dar calculat. Printesa si expertul in finante sunt parintii unei fetite de 2 luni si spun ca viata in metropola americana este tot ce si-ar putea dori.


Evaluand portretul moral al printeselor contemporane, o prima concluzie se desprinde imediat: acestea nu mai au nimic din vulnerabilitatea si sensibilitatea lacri­mogena de altadata. Ambitioase, pu­ternice si determinate sa aiba o cariera de succes, fostele domnite din Evul Mediu sunt astazi voluntare si decise sa-si ia destinul in propriile maini. Asa cum a facut si frumoasa Madeleine a Suediei, fiica cea mica a regelui Gustaf al XVI-lea si a reginei Silvia, atunci cand a decis sa-si paraseasca logodni­cul adulterin dupa o relatie de 8 ani. Saracul Jonas Bergstrom sperase pro­babil ca aventura pe care o avusese la un moment dat cu o studenta norvegi­ana va trece neobservata si ca Made­leine, preocupata cu indatoririle rega­le, nu va mai avea timp sa-i investigheze derapajele amoroase.

ADVERTISING


inRead invented by Teads
Casa regala suedeza a trebuit sa gestioneze cu multa delicatete aceasta ruptura care ameninta sa umbreasca nunta fiicei celei mari a regelui, Victo­ria. Mostenitoarea tronului urma sa fie in vara lui 2010 protagonista unui eveniment grandios, in care fusesera investite 13 milioane de dolari, fiind in plus, prima nunta regala din 1976. Asa ca Jonas a fost inlaturat din peisaj silentios, dar definitiv, iar Madeleine a inceput procesul de recuperare.


S-a mutat la New York pentru a lucra voluntar la World Childhood Founda­tion, asociatie infiintata in 1999 chiar de regina Silvia. Aici l-a cunoscut pe Chris ONeil, expert in finante, impre­una cu care s-a mutat abia dupa doi ani de relatie. Despre el, regina-mama spune ca este „visul oricarei soacre': educat, carismatic, pasionat de mu­zica clasica, literatura si sport si foarte elegant in purtari. Toate acestea, Chris le-a deprins din propria lui familie, instarita si in bune relatii cu casa regala britanica. Mama lui, Eva Maria, mare iubitoare de arta, l-a invitat in 2003 pe printul Charles la Festivalul Ama­deus si a starnit reactii ferme atunci cand l-a pupat dupa ce l-a salutat.

Casatoria dintre Madeleine si Chris a avut loc in 2013 si a fost cu adevarat o nunta de basm. Printesa a purtat o rochie Valentino din organza de matase naturala, cu o trena bogata, de 4 metri. S-au plimbat cu trasura pe strazile din Stockholm si s-au lasat admirati de locuitorii orasului.


Surprinzator in cazul lui Chris a fost faptul ca nu a acceptat nici un titlu regal in urma casatoriei, asa cum a fost anuntat intr-un comunicat oficial, motivand ca nu ar putea fi prezent la indatoririle ce i-ar reveni odata cu schimbarea de statut. Spre deosebire de el, sotul printesei mostenitoare Victoria, Daniel, a inteles sa abordeze altfel situatia si, din fost antrenor per­sonal al printesei, a devenit printul Daniel, Duce de Vastergotland.

Toamna trecuta, Casa Regala Suedeza anunta vestea ca Madeleine este insarcinata, ca lucrurile merg bine si intreaga familie este extrem de fericita. In februarie, printesa a nascut in New York, in prezenta lui Chris, o fetita sanatoasa pe care au botezat-o Leono­re Lilian Maria. „Este cu siguranta un nume inedit. Nu sunt multe fete in Su­edia pe care sa le cheme Leonore', de­clara expertul regal, Roger Lundgren.

Regele si regina, bunici pentru a doua oara dupa ce in 2012 printesa Victoria a nascut-o pe micuta Estelle, s-au grabit sa ia avionul spre New York pentru a-si cunoaste nepoata. Si pen­tru a-i face cunoscut ca a fi printesa in America nu e un lucru simplu deloc.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.