Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Shane Macgowan - Anti - Interviu 2010
1.777 vizite - 0 comentarii
adaugat de tony
 
  6/6 Povestea unei trupe geniale "The Pogues" part.6
1.531 vizite - 0 comentarii
adaugat de stefan
 
  Shane MacGowan - Interviu 2004 Despre fumat,Bauturi
1.071 vizite - 0 comentarii
adaugat de coca
 
  Interviu cu Iggy Pop - I'm Bored' / 1979
1.822 vizite - 1 comentarii
adaugat de orlando
 
  Interviu cu Jean Constantin si Puiu Calinescu
1.576 vizite - 0 comentarii
adaugat de Steaua
 
  Shane MacGowan - Un inger aflat aproape de sfarsit
1.313 vizite - 0 comentarii
adaugat de tony
 
  Shane MacGowan - Geniul auto-distructiv
1.475 vizite - 0 comentarii
adaugat de fram
 
  Povestea lui Shane MacGowan - Irlandez 100%
1.289 vizite - 0 comentarii
adaugat de coca
 
  Interviu cu The Real McKenzies / "Imperiul PUNK" / 2009
1.295 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  David Bowie - Interviu 1973 HD
1.376 vizite - 0 comentarii
adaugat de cocor
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Shane MacGowan...la 60 de ani / interviu sincer

 
 
 
 
 
Adaugat de irina 18.11.2018  Adauga la favorite 857 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
"Cred in minuni ", a declarat Shane MacGowan recent ca raspuns la o intrebare despre credintele sale religioase de la gazda irlandeza de radio, Miriam O'Callaghan. "Am vazut miracole in viata mea. E un miracol in fiecare dimineata cand te trezesti.

In cazul lui MacGowan, aceasta mantra spirituala repetata are o rezonanta deosebita. Dupa ce a implinit 60 de ani in ziua de Craciun, a respins predictiile dure ale medicilor si prietenilor in cauza in ceea ce priveste stilul sau de viata autodistructiv din ultimele patru decenii. Pe scurt, Shane MacGowan este in viata si (relativ) bine in ciuda lui insusi, in ciuda anilor de dizolvare care au inceput in adolescenta si a continuat sa treaca prin anii sai cu o "fata" de punk la sfarsitul anilor '70,impreuna cu grupul, Pogues, in anii '80, si anii lungi de cand apetitul sau pentru excese a daramat atit talentul sau de compozitor, cit si capacitatea sa de a-si desfasura activitatea.


Ceea ce este clar si cu fiecare an care trece, este ca marile cantece ale lui MacGowan dureaza, de la romantismul zdruncinat din "A Pair of Brown Eyes", la realismul brutal al cantecului "The Old Main Drag, evocarea vietii sale printre baietii adolescenti care, o data a bantuit Piccadilly Circus noaptea.
Nu numai asta, dar au o autenticitate viscerala care apartine unui timp inainte de debutul gentrificarii culturale, cand muzica rock a fost populata de oameni si de cadavre. Fiind una dintre ele, MacGowan a scris cu acuitate despre viata flotarilor umane din Londra.

"Cantecele sale, chiar daca sunt tari, au intotdeauna empatie pentru personajele din ele", spune Bobby Gillespie, cantareata de la Primal Scream. "El are un ochi brutal pentru detalii si poate spune o poveste intr-un mod concis, dar aproape cinematic, folosind aceste imagini uimitoare "care te lovesc in inima cu gingasia si emotia lor".

In decembrie 2018, in celebrarea celei de-a 60-a aniversari a lui MacGowan si, prin extensie, a puterilor sale miraculoase de supravietuire, o serie de colegi, printre care Gillespie, Nick Cave si Cerys Matthews, va canta scena din Sala Nationala de Concerte din Dublin, de o trupa care va include cativa ex-Pogues, precum si actorul de la Hollywood, Johnny Depp, la chitara. Depp este un prieten apropiat al lui MacGowan, care a regizat si a aparut in videoclipul pentru "The Got Me Drinking That Woman" si il considera pe Shane "... o fiinta speciala si unul dintre cei mai importanti poeti ai secolului XX".


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.