Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Nemo 33 Belgia
607 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cassis, Provence Alpes, Franta
585 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Limburg;-Belgia
456 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Castelul Bouillon-Belgia
291 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Conditii de calatorie cu masina: Estonia
536 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Frumusetea Serpentinelor din Romania
640 vizite - 0 comentarii
adaugat de dinexperienta
 
  Belgia
1.080 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3/5.Londra - Ghid de calatorie | Partea 3 |
1.593 vizite - 0 comentarii
adaugat de queen
 
  1/5.Londra - Ghid de calatorie | Partea 1 |
1.447 vizite - 0 comentarii
adaugat de queen
 
  5/5.Londra - Ghid de calatorie | Partea 5 |
1.607 vizite - 0 comentarii
adaugat de queen
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Conditii generale de calatorie cu masina-Belgia

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.11.2018  Adauga la favorite 560 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Conditii generale de calatorie cu masina

Trecerea frontierei

Nu este nevoie de viza pentru a calatori in Belgia. Intrarea in Belgia este permisa cu pasaportul sau cartea de identitate in curs de valabilitate.
Permisul de conducere valabil emis in Romania este recunoscut in Belgia.
Siguranta

Belgia este o tara cu un nivel de criminalitate redusa.
Infractiuni minore de tipul furtului din buzunare, inselaciunilor sau furtului din masini pot aparea in zone aglomerate (gari, statii, parcari, centre comerciale, benzinarii sau zone de servicii pe autostrazi).
Pastrati in locuri sigure documentele si valorile personale, biletele de calatorie banii si cartile de credit si nu le expuneti in mod vizibil asupra dumneavoastra sau in masini.
Masinile trebuie incuiate si asigurate cu sisteme de alarma.
Pentru iesirile in orase, in special in zonele aglomerate, lasati documentele personale la hotel si pastrati numai o copie a actelor de identitate (pasaport, permis de sedere). In Belgia este interzisa detinerea si utilizarea oricaror tipuri de spray-uri ilariante sau paralizante.
In cazul unor incidente care afecteaza siguranta persoanei sau a bunurilor, va recomandam contactarea politiei locale si a oficiului consular roman cel mai apropiat.
Numere de urgenta

In cazul unor incidente grave (accidente, talharii), care necesita interventia imediata a autoritatilor belgiene, apelati urmatoarele numere de urgenta:
101 – Serviciul de urgente al politiei

112 – Serviciul de urgente

100 – Salvarea

Atentie! Daca sunati din greseala la 112, nu inchideti! In caz contrar, vi se poate trimite o masina in locul in care va aflati, pentru a vedea daca totul este in regula!
Asigurari

Asigurarea medicala este obligatorie in Belgia.
Este recomandat sa incheiati o asigurare medicala de sanatate sau sa obtineti Cardul European de Sanatate inainte de a pleca intr-o calatorie.
Este bine ca asigurarea medicala suplimentara sa fie valabila in toate tarile. In baza unei asemenea asigurari, facultative, aveti acces la serviciile de urgenta atat din sistemul public de sanatate, cat si din cel privat (in functie de tipul politei de asigurare). La incheierea unei asemenea asigurari verificati coordonatele partenerului societatii de asigurare in tara de destinatie si de tranzit.
Este recomandat sa va incheiati, inainte de plecare, o asigurare de calatorie. Aceasta are valabilitate in toate tarile si poate sa acopere de la riscurile de baza (imbolnaviri, accidente, urgente stomatologice, repatriere sanitara sau in caz de deces) pana la toate riscurile de calatorie, inclusiv pierderea/ furtul/ deteriorarea bagajelor, anularea plecarii in strainatate, falimentul companiei aeriene etc.
Pentru spatiul UE, aveti nevoie de pasaport european pentru animalele de companie. Acest document se poate procura de la medicul veterinar si trebuie sa contina informatii despre vaccinarea antirabica. Animalul trebuie identificat printr-un microcip electronic.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.