Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cartea Junglei - Mowgli / Film Engleza / 101 minute
1.984 vizite - 0 comentarii
adaugat de balas
 
  Billy Goat (UK 2008) Comedie,Drama
2.066 vizite - 0 comentarii
adaugat de carolina
 
  Johnny Test - Spune Unchiul
916 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kemy Curiosul episodul 1
242 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O furnica duce-n spate 60 MIN -
420 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kena: Podul Spiritelor
451 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cartea culorilor
914 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Micul meu dinozaur
1.427 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ratatouille
190 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Doctorita Plusica –
430 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Desene animate
 

 

101 dalamatieni

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.10.2011  Adauga la favorite 1.913 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
101 dalmatieni (engleza One Hundred and One Dalmatians) este un film de animatie produs de Walt Disney la inceputul anului 1961 si este bazat pe povestea "The Hundred and One Dalmatians" a lui Dodie Smith. Devine filmul cu nr. 17 produs de Walt Disney. "101 dalmatieni" a aparut prima data in cinematografe pe 25 ianuarie 1961.




Pongo este un dalmatian care traieste alaturi de stapanul sau, Roger Radcliffe, un compozitor intr-o casa micuta din Londra. Plictisit de viata sa, Pongo decide ca este timpul sa aiba atat el cat si Roger o sotie. In timp ce se uita pe geam, vede femei si cateluse de toate felurile, insa niciuna nu e pe placul lui. Exact atunci apare o femeie Anita cu cateaua ei, un dalmatian. Pongo seteaza ceasul la ora 5, deoarece abia atunci era scos la plimbare de Roger.

Cand cei doi ajung in parc, ca deobicei, Roger se aseaza pe iarba si isi fumeaza pipa. Insa Pongo trebuia sa ii faca sa se intalneasca. Prima incercare devine un esec, deoarece Anita pleaca asa ca ii impinge pe amandoi in lac. Asa cei doi isi fac o relatie.

Dupa un timp, se casatoresc iar Pongo impreuna cu cateaua Anitei, Perdita fac o serie de puisori. Insa din pacate apare Cruella de Vil care vrea sa-i cumpere pe toti ca sa-si faca alta blana, si de data asta una cu pete. Cum era de asteptat Anita si Roger nu accepta, asa ca Cruella trimite doi hoti, Jasper si Horace sa fure dalmatienii.

Menajera casei, care avea grija de cei 15 pui, nu-i mai gaseste si toti sufera din cauza asta. Intre timp, Jasper si Horace tin puii intr-un apartament si ii lasa sa se uite la TV. Acolo mai sunt si alti pui de dalmatieni, cumparati. In total 99. Tibb, o pisica ii duce pe toti afara, in timp ce Pongo si Perdita se indreapta spre ei. Cei doi ajung acolo si ii ataca pe Jasper si Horace.

Dupa lung drum si dupa ce s-au murdarit de cenusa, pentru a nu-si da seama Cruella de Vil, au ajuns acasa. Desi erau in total 101 dalmatieni, Roger si Anita s-au gandit sa-si faca o plantatie de dalmatieni cu banii facuti din hitul lui Roger "


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.