Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cele 12 legi ale Universului
453 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Scena lui Dumnezeu | Secretele Bibliei
162 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cele 12 legi universale
285 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Miracles of Nature - Episodul: 12-13
46 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Universul elegant 2- Chestiunea Stringurilor
1.205 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O Istorie a Naturii (Geneza 3/4)
1.510 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O Istorie a Naturii (Geneza 1/4)
1.378 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O Istorie a Naturii (Geneza 2/4)
1.353 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O Istorie a Naturii (Geneza 4/4)
1.294 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Valurile tsunami (DOCUMENTAR IN ROMANA)
521 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Cele 5 legi biologice ale naturii

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 09.10.2018  Adauga la favorite 452 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Descoperita in anul 1981, NOUA MEDICINA sau Stiinta Vindecarii Germanice reprezinta o riguroasa stiinta a naturii, bazata pe cele 5 Legi Biologice ale Naturii si nu pe ipoteze. Descrie exact relatiile medical-biologice ale organismelor vii ca o unitate

Psihic, Creier si Organ


In cadrul Stiintei Vindecarii Germanice este absurd sa ne intrebam daca “cauza" modificarilor organice ar putea fi procesele psihice. In Noua Medicina, orice modificare la nivel psihic are un echivalent simultan la nivel cerebral fara nicio indoiala, fiind sincronizate cu o reactie corporala organica. Toate procesele psihicului si ale corpului sunt conectate prin creier, unde sunt si coordonate.

Creierul este practic cvasi-calculatorul corpului nostru, psihicul este un programator si impreuna cu trupul, impart atat succesul unei functionari optime in cazul unei programari optime, cat si insuccesul datorat unui esec de programare. Acesta nu este singurul mod prin care psihicul programeaza, deoarece corpul poate transmite la randul sau un limbaj de programare cvasi-automata, prin intermediul unor injurii, fracturi osoase, etc., inducand astfel o programare automata a organismului. Astfel, Stiinta Vindecarii Germanice este fundamental diferita de toate celelalte discipline medicale, indeosebi de asa-numita medicina academica.

Pentru prima oara in istoria medicinii, exista o stiinta medicala bazata pe legile naturii, care poate fi demonstrata in orice patologie si poate fi reprodusa in stricta concordanta cu legile naturii. Acest lucru a fost demonstrat si consemnat pe data de 8 si 9 Septembrie 1998, in cadrul Universitatii Tyrnau/Trnava (Slovacia).

Inainte de Stiinta Vindecarii Germanice, medicina clasica era vazuta prin prisma doctrinelor filozofice si teologice, ca o lupta a binelui impotriva raului, o lupta a factorilor de imbolnavire impotriva factorilor de vindecare. Am privit asa-numitele "boli" ca dezastre ale naturii, ca insuficiente ale organelor si chiar ca o pedeapsa a lui Dumnezeu. Vorbeam astfel despre cresteri maligne (tumori, cancer) si benigne.
Ne-am imaginat celulele canceroase si microbii drept armate intentionate ale raului impotriva carora trebuie sa luptam prin intermediul sistemului imunitar, doctorilor priceputi, multor medicamente, radiatiilor etc. Ne-am gandit chiar si la necesitatea unei exorcizari a diavolului in lupta impotriva celulelor canceroase. Prin urmare, medicina se afla pe un drum eronat si de aceea nu s-a putut concretiza intr-un sistem universal aplicabil.

Stiinta Vindecarii Germanice este aplicabila oamenilor, animalelor si plantelor, pana la organismele unicelulare, intregului univers. Se aplica, de asemenea, in cazul tuturor asa-numitelor boli pentru ca acestea sunt partile unui Program Biologic Special Semnificativ (PBS), care se desfasoara in conformitate cu cele 5 Legi Biologice ale naturii.

Factorul de declansare al oricarei “boli" este intotdeauna un soc emotional, o experienta socanta, extrem de dramatica, conflictuala - numita DHS.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.