Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  O vara cu Yvone (Franta 1994) Drama,Romantic
1.798 vizite - 0 comentarii
adaugat de ghidul
 
  Pasiune (UK 2002) Drama,Romantic,Dragoste
2.640 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Love Liza (SUA 2002) Drama,Comedie
2.450 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Papusa (SUA 2002) Comedie,Drama,Romantic / 90 min
2.390 vizite - 0 comentarii
adaugat de pele
 
  O iubire nebuna (SUA 1995) Drama,Romantic
3.016 vizite - 0 comentarii
adaugat de chiachu
 
  Nunta alba (Franta 1989) Drama,Romantic,Dragoste
3.146 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  In Lumea Tacerii (SUA 2005) Drama,Romantic
2.860 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Iubire nebuna (SUA 2002) Comedie,Romantic / 81 minute
2.408 vizite - 0 comentarii
adaugat de judy
 
  Legaturi primejdioase (Franta 1959) Drama /
2.277 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orbita 9 (Spania 2017) Drama,Romantic Subtitrat
2.238 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

O iubire de neuitat (Drama 2002)Drama Romantic

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.09.2018  Adauga la favorite 1.670 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.4
   
 
A Walk to Remember (2002)
IMDB: 7.4
Regia
Adam Shankman


Un baiat rebel se indragosteste de cea mai ingenua creatura a liceului iar dragostea lor ii va transfigura pe amandoi.

Landon Carter si prietenii sai sunt cei mai cool pusti dintr-un liceu din Beaufort. Poarta hainele adecvate, conduc masinile potrivite si intra in bucluc atat cat sa-si asigure o reputatie de rebeli. Jamie Sullivan e opusul lor – nimic nu pare cool la ea. E fiica predicatorului si poarta haine care-i ascund formele si acelasi pulover in fiecare zi. Indura zeflemeaua lui Landon si a prietenilor sai cu un zambet, intotdeauna vazand numai lucrurile bune din oameni. Atunci cand o farsa a lui Landon si a gastii sale se termina cat se poate de prost, directorul il condamna pe baiat sa aiba grija in weekend-uri de un elev necajit si sa lucreze la piesa scolii, activitati in care e si Jamie implicata. E timpul sa mai intalnesti si altfel de oameni spune directorul. Si putine persoane sunt mai diferite de cinicul si necredinciosul Brandon decat Jamie. Fata canta in corul bisericii, poarta intotdeauna o Biblie la ea iar ambitia ei este sa asiste la un miracol. Cei doi petrec din ce in ce mai mult timp impreuna, Landon devine intrigat de candoarea fetei care vede frumosul in toate si are o incredere nelimitata in oameni si in lume. Curand, baiatul descopera ca s-a indragostit de fermecatoarea marginalizata pe care el si prietenii sai obisnuiau s-o ostracizeze zilnic. Atunci cand circumstante potrivinice le ameninta dragostea, Landon ramane de partea ei si incearca s-o ajute sa-si indeplineasca visele.
Se spune ca cheia spre succes este sinceritatea si ca o data ce reusesti sa te prefaci ca esti sincer, ai dat lovitura.

Intr-o industrie in care actorii isi contrafac emotiile pentru a parea autentici, e mare lucru ca un lucru atat de simplu si pur ca sinceritatea reuseste sa supravietuiasca, mai ales intr-o productie hollywoodiana. A Walk to Remember, un film bazat pe romanul lui Nicholas Sparks, reuseste sa fie admirabil in locurile in care o teen drama ar fi fost contrafacuta. Povestea ne este binecunoscuta. Un baiat rau (Shane West) se indragosteste de o scolarita buna (starul pop Mandy Moore). Plotul putea urma unul sau doua cai. Fie dragostea il va izbavi pe el (a la "On the Waterfront") sau o va trivializa pe ea (a la "Grease"). Jamie e, insa, atat de ingenua ca nu ne-o putem imagina purtand vinyl negru.

Distributia e completata de nume mari precum Peter Coyote (tatal lui Jamie) si Darryl Hannah (mama lui Landon).

Moore, o vedeta pop a carei experienta actoriceasca anterioara a fost un rolisor in The Princess Diaries, isi asuma o partitura dificila cu primul ei rol principal. Sa interpretezi un personaj atat de inocent fara sa-l faci insuportabil, se poate dovedi un cosmar si pentru un actor mai experimentat, cu atat mai mult pentru o debutanta. Jamie e o iconoclasta tacuta care nu vrea sa atraga atentia asupra sa. Conceptul personajului e revolutionar: o fata intr-un film cu adolescenti atat de sigura pe identitatea ei incat nu are nevoie de o schimbare de look senzationala ca sa-i arate baiatului ce grozava poate fi. Acelasi lucru e valabil pentru Moore, vedeta: e o usurare sa vedem ca nu fiecare potential idol al adolescentilor simte nevoia sa ajunga faimoasa fataindu-se in bikini si aratandu-si pelvisul la camera. Finalul aduce o intoarcere de situatie care, in alte conditii ar fi putut parea fals, daca scenariul lui Karen Janszens nu s-ar fi dovedit pana in acel moment dulce si onest. Fidel sursei literare fara a fi fortat, melancolic fara a fi deprimant, A Walk to Remember izbuteste sa te cucereasca prin sinceritate. Intr-o era in care filmele cu adolescenti au devenit un gen distinct, A Walk to Remember face o diferenta. Filmul descrie expresiv acea experienta culturala singulara care e liceul, in special segregarea studentilor in grupuri sociale rigid definite. In liceu esti fie in fie out. Producatorul Di Novi spune ca romanul lui Nicholas Sparks e popular nu numai printre teenageri dar si printre copiii mai tineri sau printre adulti pentru ca iti aminteste de lucrurile cu adevarat importante in viata: dragostea neconditionata, speranta si increderea.



Distributia
Mandy Moore
Jamie Sullivan
Shane West
Landon Carter
Daryl Hannah
Cynthia Carter
Lauren German
Belinda
Paz de la Huerta
Tracie
Adam Shankman
Medical Assistant
Anne Fletcher
School Play Dancer
Peter Coyote
Reverendul Sullivan
Clayne Crawford
Dean
David Andrews
Dul Kelly
Matt Lutz
Clay Gephardt
Al Thompson
Eric
Robert C. Treveiler
Mr. Worth Carter
David Lee Smith
Dr. Carter
Erik Smith
Eddie Zimmerhoff
Diva Gray
Choir Singer
Shannon Bruce
Landon Carter
Jonathan Parks Jordan
Walker
Cassidy Ladden
Choir Singer
Al Thompson
Eric
Paula Jones
Sally
Xavier Hernandez
Luis
Paula Jones
Sally
Marisa Miller
Ms. Garber
Xavier Hernandez
Luis


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.