Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ce sunt chakrele?
819 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ochiul lui Horus
459 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Civilizatia 6 -Protest si comunicare
927 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Movile Mima
790 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pasoptismul
1.099 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Repararea banilor
515 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Japonia I
1.452 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sumerienii - Caderea primelor orase
138 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria rusilor lipoveni
897 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Povestea locuitorilor din catunele Muntilor Apuseni
686 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Clarvazatorii

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.08.2018  Adauga la favorite 381 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Clarvazatorii sunt persoane dotate cu niste calitati extrasenzoriale, care pot vedea lucruri despre o persoana sau un eveniment, ce nu sunt accesibile oamenilor de rand. Clarvazatorii va pot ajuta sa descrifrati trecutul, sa intelegeti de ce anumite evenimente au avut loc in viata Dumneavoastra si ce puteti face pentru a remedia problemele care va dau dureri de cap.

Cuvantul “psychic" = clarvazator , a fost folosit prima oara de faimosul chimist William Crookes pentru a descrie capacitatile spirituale de medium, in 1833-1886.

Cunoscutul profet Nostradamus (1503-1566) a putut prezice evenimente majore ca razboaiele mondiale, cutremurele, crime, invazii, batalii, unele dintre aceste previziuni fiind de curand recunoscute in realitate.

Pentru a avea clarviziune, clarsimt, clarauditie, simtul vechimii, al mirosului si al gustului, trebuie sa-ti pierzi pe rand pecetile pe care le-ai primit la nastere. Aceste peceti sunt puse asupra ochilor, nasului, urechilor si gurii.

Sunt in lume oameni care in urma unor evenimente, de obicei socante, prin care au trecut la un moment dat in viata lor au ajuns sa aiba posibilitatea de a vedea si auzi fiinte din lumi diferite de lumea in care traim. Omul dispune in interiorul sau de mari capacitati extrasenzoriale pe care le poate manifesta in fizic spre folosul semenilor sai. Cu ajutorul fiintelor de lumina, omul care a dezvoltat aceste capacitati poate schimba destinele oamenilor care-i cer ajutorul. Prin asta el isi realizeaza misiunea personala la cei mai inalti parametri.

Pentru un clarvazator, un om este o carte deschisa in care este scrisa istoria sa, a omenirii si a tuturor celor ca el. Traind intr-un vast univers, omul detine in interiorul sau cunoasterea universala, un microunivers interior. In spatele fiecarui clarvazator se afla un mai vechi initiat care a contribuit la realizarea binelui si in vietile anterioare. Aceste haruri sunt dobandite de fiecare persoana in parte in functie de munca sa si de rezultatele sale in implinirea binelui general. Un initiat se uita pe sine, ii ajuta pe altii si astfel realizeaza o lucrare de servire asupra lumii. El devine un viu exemplu de urmat, pentru ca omenirea are nevoie de progrese pentru a progresa.

A te uita pe tine in favoarea altuia, a te darui lumii si a o servi, iata o calitate pe care din nefericire putina lume o are. Persoanele care lucreaza in mod altruist sunt deschizatoare de drumuri intr-o epoca in care este nevoie de ajutorul lor. Prin ele, omul care merita primeste de la Dumnezeu indrumare si gratie divina.

Bineinteles, persoana dotata cu aceste capacitati trebuie sa dezvolte nenumarate calitati si virtuti pentru a obtine o cunoastere mult mai vasta asupra realitatilor exterioare.

Omul este un inalt clarvazator, de la inceputurile creatiei sale. In periplul vietilor sale materiale, el si-a pierdut aceste calitati, mai mult sau mai putin, in functie de faptele sale.

Traim un timp al inaltei schimbari in care omul, daca stie cum sa o faca, isi poate primi darurile inapoi. Depinde de el daca isi doreste acest lucru. Domnul are atata lumina de daruit…

Dorinta oricarui medium aspirant este, in mod natural, sa stea de vorba cu spiritele persoanelor dragi lui, dar este necesar sa-si modereze nerabdarea, deoarece comunicarea cu anumite spirite prezinta uneori dificultati materiale care o fac imposibila pentru incepatori. Pentru ca un spirit sa poata comunica, intre el si medium trebuie sa existe raporturi fluidice care nu se stabilesc intotdeauna instantaneu.

Este posibil cateodata ca spiritul cu care doreste mediumul sa comunice sa nu fie in conditii propice ca sa raspunda, sau poate nu are posibilitatea si nici permisiunea sa raspunda la apelul care este facut.

Inainte de a te gandi sa obtii comunicari cu un anumit spirit trebuie lucrat la dezvoltarea capacitatilor, iar pentru asta trebuie sa ceri ajutorul mai ales al ingerului pazitor (calauza).

Orice evocare trebuie facuta intotdeauna in numele Domnului. Primejdia prin care trec multi medium incepatori este de a avea de a face cu spirite inferioare. Ei trebuie sa stie ca, odata ancorate aceste entitati in aura lor, le va fi foarte greu sa scape de ele. Fara masurile de precautie necesare, nicio lucrare nu trebuie pornita.

Primul pas consta in a ne pune cu o credinta sincera sub protectia Domnului si in a cere ajutorul ingerului pazitor care este intotdeauna bun, in timp ce spiritele cu care poate comunica mediumul pot fi bune sau rele.

Al doilea pas este sa ne straduim cu mare grija sa recunoastem prin toate indiciile furnizate de experienta natura spiritelor cu care se comunica si fata de care este intotdeauna prudent sa fim circumspecti.

Exista si persoane care nu-si folosesc in mod pozitiv capacitatea de medium. Acestia prin lege divina vor fi de doua ori pedepsiti deoarece au la dispozitie, fata de altii, un mijloc in plus sa se lumineze si nu profita de el. Cel care vede clar si se impiedica este mai de condamnat decat cel care nu vede, adica nu are cunoastere, nu e trezit. Mai e de stiut ca o calitate morala ireprosabila a mediului indeparteaza de langa el spiritele imperfecte.

Atunci cand spiritele bune considera ca un medium nu-si mai face bine lucrarea si devine prin imperfectiunile sale prada spiritelor inselatoare, provoaca aproape intotdeauna imprejurari care sa dezvaluie defectele persoanei in cauza si care sa o indeparteze de oamenii seriosi a caror buna credinta ar putea fi inselata.

Conditiile necesare pentru ca mesajele spiritelor superioare sa ajunga la noi lipsite de orice alterare sunt dorinta binelui, alungarea egoismului si a orgoliului. Toate imperfectiunile mentale sunt tot atatea porti deschise pentru spiritele rele dar cea pe care o exploateaza cu mai multa abilitate este orgoliul, pentru ca este greu de recunoscut ca exista. Orgoliul a dus la decaderea multor medium inzestrati cu cele mai frumoase capacitati si care altfel ar fi putut sa devina mediumi remarcabili si foarte utili. Dar devenind prada spiritelor mincinoase, capacitatile lor mai intai s-au pervertit, apoi s-au anihilat, ajungand sa sufere cele mai mari deceptii.

Exista oameni inzestrati cu o capacitate speciala care ii face sa prevada viitorul


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.