Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sa scapam de tantari
1.273 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Metode eficiente sa te feresti de tantari, capuse
1.298 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Combaterea soarecilor
931 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapi de acarieni?
1.146 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum curatam un covor
473 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Presara zat de cafea pe gratarulul cu carbuni incinsi
576 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cojile de banana decontamineaza apa de metale grele
903 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapi de mirosul de peste
1.159 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapi de pilozitatea de pe fata
957 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapi de zgarieturile de pe ecranul telefonului
311 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

6 metode prin care scapi de tantari fara solutii toxice

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.07.2018  Adauga la favorite 640 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Sezonul estival aduce cu sine pe langa cele mai placute chestii - soare, caldura, mare, vacanta, plaja - si lucruri odioase, cum ar fi tantarii. Muscaturile lor lasa pe piele mici umflaturi inestetice de culoare rosiatica si asta nu ar fi nimic daca nu te-ar "manca" si nu te-ar provoca sa te scarpini. Dar hai sa nu facem atat de mult caz din asta.

Avem pentru tine trucuri simple prin care poti scapa de nesuferitele insecte imediat.


Si nu trebuie sa folosesti solutii toxice sau pastile. Nu trebuie sa dai cu spray in camera si nu mai intri decat peste 2 ore, cand nu se va mai simti mirosul intepator. Ce alte modalitati "prietenoase" de combatere a tantarilor stim noi, te lasam sa descoperi singura.

1. Plasa anti-tantari la geamuri

Cea mai simpla si trainica metoda prin care poti tine tantarii departe de tine este sa pui plasa anti-tantari la geamuri. In acest fel, nicio insecta nu va putea intra in confortabilul tau camin. Plasa se aplica foarte simplu, fie direct pe cadrul geamului, fie pe un cadru separat, ce se prinde de geam.

2. Scapa de tantari cu lamai

Cumpara cateva lamai si taie-le in sferturi. Pune bucatile de lamai pe pervazul geamului, langa pat sau pe masa. Mirosul astringent emanat de lamai tine tantarii la distanta, astfel ca te poti bucura de un somn linistit noaptea sau de o seara placuta in compania iubitului, fara sa fii atenta la bazaitul tantarilor.

3. Foloseste usturoi

Pe vremuri, usturoiul era folosit pentru alungarea strigoilor, astazi il poti utiliza pentru a tine la distanta suflete ceva mai palpabile, cum ar fi tantarii. Intr-un blender, amesteca 4 catei de usturoi cu cateva linguri de apa.

Trece amestecul printr-o strecuratoare. Ai nevoie doar de uleiul din usturoi, nu si de pulpa. Amesteca lichidul cu 1 galon de apa si toarna-l intr-o sticla cu pulverizator.

Pulverizeaza usturoiul in zonele unde stii ca se inmultesc si isi fac veacul tantarii. Nu este indicat sa folosesti aceasta metoda de indepartare a tantarilor daca stai la bloc, pentru ca incaperile tale vor mirosi... destul de urat.

4. Nu lasa apa sa se adune in preajma casei

Apa statuta este mediul propice de dezvoltare pentru tantari, asa ca daca vrei sa ai o vara linistita, fara tantari prin preajma, scapa de orice recipient in care s-a adunat apa de ploaie, de exemplu.

5. Fii ingenioasa: fa-ti un baldachin

Baldachinul este un element de inspiratie orientala, pe care il poti folosi in cel putin 2 scopuri. In primul rand, ca element de decor in dormitor - iubitul tau va fi super incantat de inventia ta, iar in al doilea rand, materialul vaporos va tine la distanta tantarii, musculitele sau alte insecte mici ce pot patrunde pe geam.

6. Aprinde o lumanare parfumata

Iti dai seama ce atmosfera romantica poti crea? Intai baldachinul, acum lumanarea parfumata. Este bine sa stii ca fumul incolor emanat de lumanare nu este deloc pe placul tantarilor, asa ca acestia vor sta la distanta de locul in care o tii. Cumpara o lumanare parfumata, ceva mai mare, care sa tina toata noaptea.

Amplaseaza-o langa pat, pe noptiera. Este de la sine inteles ca trebuie sa ai grija sa nu dai foc la ceva. Iti dorim o vara senzationala, fara tantari prin preajma!


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.